Москов искрено и лично: Вот ли? Не ме интересува!

Политически и икономически кръгове стоели зад скандала с ваксините
73
Москов искрено и лично: Вот ли? Не ме интересува!
Снимка: Булфото, архив

Заявеният от БСП и ДПС вот на недоверие, който ще внасят срещу правителство за провал в областта на здравеопазването, въобще не трогна ресорния министър Петър Москов.

Още по темата

"Искате ли честното ми мнение? Въобще не ме интересува", коментира той.

"Моят проблем с това, което се развива напоследък по проблема с ваксините, всъщност такъв проблем няма, е че политически и икономически кръгове търсят мотивация за вот на недоверие, спекулирайки с майчиния инстинкт. Това е долно и нечовешко“, добави той.

Скандалът с ваксините, дарени от Турция, които прокуратурата настоя да не бъдат използвани, обаче няма да е част от вота на недоверие.

По този въпрос БСП и ДПС ще искат отделни разисквания в парламента и отговори във времето за парламентарен контрол.

"С колегите от ДПС сме внесли още през октомври питане по този въпрос. С оглед на противоречивите информации и тревогите на хората са нужни и разисквания в парламента. За да може да се свали напрежението и да стане ясна истината", каза по-рано днес лидерът на БСП Михаил Миков.

Съпредседателят на ДПС Мустафа Карадъйъ обясни, че вот на недоверие срещу кабинета заради здравеопазването ще има и превантивен характер. Миков уточни, че през февруари влиза новата разпоредба за доплащане на лекарствата, а през април - разделянето на два пакета - основен и допълнителен.

Двете партии не казаха кога ще внесат вота на недоверие. Утре те ще излъчат работни групи, които ще започнат да пишат мотивите.

Подкрепата за вота и за темата дадоха и депутатите от БДЦ. Предстои обаче те да вземат решението официално.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
14
 
5
 
! Отговори
до 37стига вече преди 8 години
Абе ти български разбираш ли?Министър Д-р Москов спокойно заявява ,че вота на отново съешилите се стари дружки / кога ще им викнете "Горчивото"/ не го интересува и ти пак старата песничка "заболал за власт "Кажи нещо по -оригинално де. Аз му вярвам.Лекар си е и пак ще си бъде.Тая каша със здравеопазването при отношенията риба- рак и щука може да съсипе ентусиазма на всеки.
28
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докторьт е заболял от болестта на МУТРАТА- ВЛАСТ НА ВСЯКАКВА ЦЕНА. Няма спасение.
27
0
 
26
 
! Отговори
аа преди 8 години
моля за задължителен психопреглед и тест за наркотици на всички министри и народни представители!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26
4
 
24
 
! Отговори
ААААААА преди 8 години
МОСКОВ ,ВАКСИНИРАЙ СИНА И СЕБЕ СИ ПУБЛИЧНО С ТУРСКИТЕ ВАКСИНИ ,КОИТО НЕ ОТГОВАРЯТ НА НОРМИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
25
2
 
20
 
! Отговори
е преди 8 години
Преди година беше най-популярен,днес най-мразен министър. А това дали го интересува ?
24
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
поредният интелигентен министър, който бойко борисов превърна в умалено копие на себе си.
23
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пепи, много ти е слаба звездата ако само за толкова минимално време на власт, вече тотално загуби връзка с реалния живот.
22
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хич да не ти пука, Пепи! Карай си БМВ-то, пий си уиски с Баце и каширай здраво, че не остана. Има няма месец, два и отиваш в небитието!
21
2
 
26
 
! Отговори
Спеца преди 8 години
Тоя хубостник не го интересува здравеопазването и всичко свързано с него !Единствено се влияе от комисионните и далаверите с доставките на лекарства и медицински материали и апаратура!Не случайно партията му се оттегли от властта , но тариката налапал големия кокал ...не пуска брей!Но , то в българската политика е пълно с такива ***!
20
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слез на Земята Москов! Стига си се заигравал с разни мутри! С какъвто се събереш, такъв ставаш. Властта покварява, някои се самозабравят. Политическа пионка е Москов, скоро ще го затрият Буда, Доган и Пеевски.
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Взех си комисионните от ваксините. Искате ли честното ми мнение - въобще не ме интересува
18
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Приказка за стълбата... Стана приятел на мутрата и прие най-лошите му черти.
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това го знаеме - интересува те само власт. Кажи нещо по-различно че иначе омръзва да слушаме развалена снимка на ББ.
16
1
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
Ey gospodin Moakov.zashto ne si pokajesh jaltata knijka i bankovite smetki.kapitala koyto si natrupal.zashto osakatqvash nevinni deca.ti ili si sadist ili ***.kato te gledam imash dosta tikove neshto ne spokoen.....zashto
15
14
 
8
 
! Отговори
niki преди 8 години
Москов прецака фирмата-вносител-монополист и ето резултата - платени *** пищят на умряло. Кеф!
14
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Арогантен и надменен ***
13
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 8Д-р Москов е известен и утвърден анестезилог, изключителен професионалист. И преди да влезе във властта си беше заможен човек. Едно БМВ 7ма серия не е кой знае какво за един лекар. То един таксиджия прави по 200 лв на ден, а лекарите представете си, правят повече.
12
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя изобщо не става за министър, но Деформаторите го наложиха, защото бил близък с Дълбоката Рада и интимен приятел с Драгалевския суперизмамник! А сега Бат Бойко да му бере гайлето!
11
3
 
17
 
! Отговори
до 8 преди 8 години
Карай каквато искаш, но ти си я купил със собствени средства, а тук става въпрос за разхищение на държавни пари! Защото разни гольовци след като станат министри и депутати, след 1-2 години стават милионери! Смешно ли ти е ?!
10
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
все ми е тая за тези ваксини; истината е, че истерията е измислена за да се обоснове измисленият вот на комунистите от бйе-сйе-пйе и дйе-пйе-сйе. Ялови са.