Цветанов: Предсрочните избори не са полезни

Не смятам, че ще има, обясни той
Обновена: 24 яну 2016 19:14 | 24 яну 2016 19:05, Петя Славова
96
Цветанов: Предсрочните избори не са полезни
Снимка: архив, Булфото
Предсрочни парламентарни избори не са полезни за държавата и не смятам, че ще има такива през 2016 година, каза днес във Варна зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.
 
Според него такъв вот би означавал, че страната е изпаднала в криза и ще попречи за успешното справяне с предизвикателствата на новия програмен период. Партия ГЕРБ ще продължи да поддържа стабилността в страната и ще се придържа към реални политики, посочи Цветанов.
 
Последните изявления на лидера на ДСБ Радан Кънев за отношенията между ГЕРБ и ДПС Цветанов определи като несъстоятелни. "В политиката има някакви червени линии и с поведението си г-н Кънев ги преминава", каза Цветанов.
 
По думите му лидерът на ДСБ е въвел модел на политически абсурди като хем участва в управлението, хем е в опозиция, пише БТА. Вотът, който ще се гледа в парламента, е изцяло инициатива и резултат от разговорите между БСП, ДПС и други формации, които са опозиция, посочи Цветанов.
 
Той каза още, че който иска да създава нови политически проекти, трябва да е толерантен, да има политическа култура и да е отворен за диалог, а не да изпада в политическа истерия и да е агресивно и конфронтационно настроен.
 
За евентуални промени в кабинета зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че премиерът Бойко Борисов е заявил ясно отбора, с който ще управлява държавата. Към настоящия момент министър-председателят стои зад всеки един министър и всяка политика, която се реализира, каза Цветанов.
 
"Ако министър Петър Москов беше от ГЕРБ, може би щяхме да сме много по-критични, защото в нашето партийно семейство ние си казваме проблемите и се стремим да ги разрешаваме, но за да няма спекулации, твърдо ще стоим зад него при вота на недоверие", допълни Цветанов.
 
За предстоящите избори за президент зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че окончателното решение за кандидатурата на партията ще бъде обявено през май или юни. Всички кандидати, които се обсъждат в момента, са изключително консенсусни, подготвени и достойни българи, които могат да бъдат оценени и от други политически формации, каза Цветанов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
5
 
! Отговори
Ганев преди 8 години
Този човек е толкова ниско паднал, че нямам думи. Той няма мнение а е една партийна *** на БОБИ. Така ще се остане и в историята "......ние от Герб"..... Интересно ..колко глупости направихте и то направо безобразия.Недодялания физкултурник НИЩО НЕ КАЗВА за онези близо 200 МИЛИОНА лева сладки партийни пари.Защо не говори за МОНОПОЛИ- ОЛИГАРСИ. Вижте каква манипулация се прави - предсрочни избори не би необходими. Реално погледнато ТЕ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СТАНАТ.
54
2
 
7
 
! Отговори
(НМ) Народна Милиция преди 8 години
ГАД.
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
то нищо,дето не ви изнася не е полезно,полезно е да свалите от народния гръб и последната кожа да си вдигнете след това чукалата а тука да остане обраният до голо народ
52
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
osobenno za tezi koito barkat v meda :)) eii, umen e toya cc
51
2
 
13
 
! Отговори
бай Ставри преди 8 години
Цецко, докога ще те чакаме?
50
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ти не си полезен Ушко но те търпиме като неизбежно зло, например гъбична болест - сърби, трудно минава и струва цяло състояние!
49
5
 
4
 
! Отговори
hoh преди 8 години
Dogan prezident putin premier.mechtata na vsichki rysofili v bg.zabtavih volen shef na bnb.tova e veche prikazka.
48
2
 
20
 
! Отговори
se преди 8 години
По добър подарък на българина от това да има предсрочни избори няма.От все сърце пожелавам на народа да има нови избори и трупата от цирка ГЕРБ да си отиде безславно.
47
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Самозабравил се физкултурник. Тя цялата държава гори от всички краища той говори за стабилност. Навсякъде са само проблеми и неразбории и всеки ден убийства, побоища, измами, кражби. Къде е стабилността за която говори този ***.
46
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено. На кой му стиска да се изправи срещу парите на ГРУБ, влиянието на Нпо-тата и чичко сенатор Кейн?!?
45
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що да не са полезни? Аз и много други до сега гласувахме за вас, а сега ще гласуваме срещу вас!!! Нека се преборим!!! Много неточно!
44
2
 
25
 
! Отговори
izbor преди 8 години
при социализма имаше някаква светлина в тунела, че рано или късно ще дойде края на режима, при герб надеждата на хората за промяна е изчезнала отдавна, те владеят в момента всичко от медии, съд, президент, парламент, пълен контрол на изборен резултат, български Интернет, бизнес, те са денонощно и в новините, сега и зявяват че са незаменими и след тях ще има катастрофа
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дам...то за вас нито съдебна рвформа е нужна, нито промени в МВР, нито по черноморието...нито в митниците..абе вие си живеете добре...то е ясно.Въпросът е на нас, гражданите кое е полезно, физкултурнико!
42
3
 
25
 
! Отговори
с преди 8 години
Шизофреничните шимпaнзетa от ГЕРБ и aкaдемия жени ГЕРБ В.Търново нaрочно дрaзнят хорaтa.Предполaгaм тaкa още повече им се услaждa грaбежa и зaтривaнето нa Бългaрия!
41
3
 
21
 
! Отговори
fakt преди 8 години
grobarite sa pytnici
40
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
glist, a pod dolnata mu bezsramna ustna nekakva malka vulva e zaformena, vai
39
3
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 61Веско Маринов не му пя на ушенце, защото беше ангажиран заедно с пожарникари от София да отводняват зала 1 на НДК след концерта му оня ден.
38
4
 
31
 
! Отговори
Предсрочнии избори преди 8 години
не са полезни за ГЕРБ. Току виж народът се събудил.
37
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гоуем капацитет е тоя физкултурник,вервайте му безрезервно .
36
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А като плащахте на протестъри бяха полезни.