Няма забрана на кръщенета, не е в правомощията на ЕС!

Според Ангел Джамбазки това е вътрешна работа на всяка държава
Обновена: 25 яну 2016 09:50 | 25 яну 2016 09:44,
48
Няма забрана на кръщенета, не е в правомощията на ЕС!
Снимка: Булфото, ахрив

Няма решение за забрана на кръщенетата в църква, нито на Европейския парламент, нито от комисията, това не е в правомощията на Съюза, защото е вътрешна работа на всяка една държава, обяви пред bTV евродепутатът Ангел Джамбазки.

"Ако е вярно това, че Паисий ще бъде заменен от Робинзон Крузо в българските учебници, то това е заличаване на българското самосъзнание", допълни депутатът и каза, че ако погледнем един учебник по история – там ще видим големи празнини.

По думите му ако са верни тези неща, те са основание за оставка в министерството.

"Главният мюфтия е незаконно избран. Той е близък е до ислямистките кръгове и беше поставен начело с преврат", каза още евродепутатът.

Той коментира, че постепенно от името на вероизповеданието е отпаднало Българско главно мюфтийство и е останало само Главно мюфтийство.

"На джамиите надписите са на турски и на арабски, говорим за вероизповеданието на една част от българските граждани – те са българи мюсюлмани, не са турци. Скандално е, че това вероизповедание е оставено да бъде завзето от турския дианет", коментира Джамбазки.

"В Рибново местните ходжи пеят на български, населението там не знае турски, то дълги години беше оставено под диктата на един кмет", допълни още евродепутатът.

По думите му в Западна Европа хората са удавени в собствените си фалшиви ценности.

"Решението е затваряне на външната ни граница, екстрадация на всеки, който няма какво да прави тук. Имаме ли армия, имаме ли по закон задължение тя да брани националната ни граница", коментира още евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
10
 
! Отговори
Кало преди 8 години
Прав е Джамбазки, подкрепям!
21
4
 
4
 
! Отговори
четете повече преди 8 години
До ЗигоСамо дето тази новина изобщо не е вярна, както и предхождащата я, за изнасилената 13 годишна ученичка Лиза :)))
20
4
 
21
 
! Отговори
Зиго преди 8 години
400 русаки (руски немци) влизат в бежанско общежитие и с бухалки, столове и маси, пребиват всички вътре. Полиция е нямало, няма и да има. Това е било само предупреждението. Европа се събужда, българинът почва да наддига глава. Всички отварят очи!
19
0
 
1
 
! Отговори
Пълен идиот преди 8 години
До АнонименТи си пълен ***! Нямаш ли спел - чек
18
0
 
8
 
! Отговори
Гошу преди 8 години
Всъщност цялата тази пръдня бе предизвикана от Явор Дачков, който случайно попаднал на шегаджийски италиански сайт, в който изрично е било написано че всички новини са измислени с цел забава. Други заглавия били: "Папата се срещна с извънземни", Жена с три гърди живее в Неапол" и Учени откриха как *** да стават бели". Отгоре на всичко бил превеждал фейк статията с google транслатор, та още по объркваща станала. Накрая лично той написал в профила си, че се е объркал...
17
18
 
6
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
Това момче, щом толкова не му се нрави Европата, да се откаже от тлъстата си заплата и да се върне на село в България.Защото древните троянци не са плащали заплатите на войните в Троянския кон.
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаме ли армия, имаме ли по закон задължение тя да брани националната ни граница", не, нямаме армия. По закон, армията ще се включи в опазването на границата ако има военна заплаха (война). Грижата е на МВР в останалите случаи. Вярно е че Западна Европа е удавена, и не само, а целият континент потъва. Манипулирането на историята ни не е нищо ново. Тапърва ще става още по-зле.
15
2
 
10
 
! Отговори
иван преди 8 години
пробваха със слух да видят дали европа ще ги приеме скапаноте ***!
14
1
 
8
 
! Отговори
:) преди 8 години
Самият факт, че доста хора са повярвали и то в много страни от ЕС, говори достатъчно за очакванията от либерастите стиснали властта над континента.
13
1
 
6
 
! Отговори
експерт преди 8 години
До Анонимен 23ХАХАХХАХА Европа па от кога ги боли патката за България дали спи или толерира?
12
3
 
4
 
! Отговори
макето преди 8 години
до 24 не е политкоректно дека бракята рус са потрошили цело общежитие
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изтрили сте половината коментари бе. Даже съвсем нормални.
10
36
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джамбазов и ченгето Каракачанов са срам за България.
9
34
 
4
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
г-н Джамбазки не е чел "История Славянобългарска", това е сигурно. Тази книга е четена единствено от учени, никой не я чел в 5-ти клас, пък после да хване некой да я чете от любопитство надали.
8
0
 
23
 
! Отговори
До 12 така е преди 8 години
НО тук никога не е имало 40 крепостни града по римско време, докато ако се поразровиш в периода от 7-ми до 9-ти век изникват крепости из цяла южна Румъния ( местноста онгъла е била българска тогава ) и чак до Правец, като вземеш нос калиакра и варна, преслав и плиска, крумово кале и мадара, силистренските останки, калето покрай Разград, минеш покрай търново (още от преди да стане столица там е имало крепости), и се отправиш към "Чукарите покрай Правец където във всяко село има останки от кули
7
3
 
33
 
! Отговори
Един преди 8 години
Проблемът на съвременното общество е, че вече не пием вино от черепите на враговете си.
6
5
 
6
 
! Отговори
Ники преди 8 години
До Проблемът е че вИзползвали са камъните от по стари Тракийски и Римски градежи......
5
1
 
31
 
! Отговори
Тук под действието н преди 8 години
на комунисти, фашисти, европедали и турци историята ни е изцяло пренаписана, така че да се говори за България като за умерено голямо царство, докато от 11-ти до 13-ти век цяла Европа се е съобразявала с България, римските папи са назовали не един български цар за Василевс на българи и ромеи, титла единствено давана на императорите на Рим, преди нас. Но нашите продажни прасета никога няма да включат истинската ни история за да не вземем случайно да се гордеем че сме българи и да отворим очи.
4
5
 
27
 
! Отговори
Проблемът е че в преди 8 години
учебниците ни по история от 70год не присъства истинската българска история. Пише за някакви си татари с конски опашки и юрти, които идват и основават първата Българска "държава", в западните учебници за България в периода от 8-ми 10-ти век се говори за първа Българска ИМПЕРИЯ, тъй като по размер на моменти е колкото Византия, тук се учи за ЮРТИ , докато нашите са градили КРЕПОСТИ 2 десетилетия след основаването, откъде ги намериха тия каменоделци, че за 20г построиха 40 крепостни града ?
3
9
 
17
 
! Отговори
факт преди 8 години
СССР забраняваше християнството .ЕС е троцкистко копие на СССР .