Анализатор: ГЕРБ и ДПС с интерес от предсрочен вот

Движението атакува най-слабата част - здравеопазването
26 яну 2016 17:14, Анисия Иванова
10
Анализатор: ГЕРБ и ДПС с интерес от предсрочен вот
Снимка: Bulgaria On Air

Има минимум две политически сили, които имат сериозен интерес от предсрочни парламентарни избори, коментира политическият анализатор Арман Бабикян пред телевизия Bulgaria ON AIR. Според него това са ГЕРБ и ДПС.

"Едната е ГЕРБ, която има абсолютната възможност да ги предизвика, защото вероятността да вземат повече от 84 мандати е голяма, докато другата политическа сила е ДПС, която със сигурност няма желание да гледа Местан и компания на банките вътре в НС. Това са два много сериозни, налични и в момента парламентарни фактора, които биха искали предсрочни избори", обясни Бабикян.

ДПС много разумно изчака и атакува точно най-слабата част от политиката на правителството към момента, а именно политиката в областта на здравеопазването, заяви Бабикян. Според наблюденията му Движението е имало много внимателен поглед към тази сфера и към министъра й през 2015 г.

"Здравният министър стана много популярен в началото на мандата си с това, че не му се изпращаха линейки в ромските гета, защото там живели едни зли хора, които непрекъснато биели екипите. После това отшумя някак си, но определено расисткото му изказване и безсилието на властта да въдвори ред. Друг министър пък отговаря за въдворяването на реда и се изразиха в тези юнашки изказвания тогава. Сега го докарахме дотам да се оплита в лъжите си да обяснява, че едни 100 хил. ваксини стояли на склад, ама щели да ги използват само върху бежанци, които изглежда са някакъв друг вид хора или децата им не са деца", иронизира Бабикян.

Много е двойнствена позицията на РБ да се борят за съдебна реформа, за справедливост в обществото и да подминават факта, че собственият им министър извършва очевидно нарушение на законите, смята Бабикян и поясни, че тук не става въпрос дали някоя ваксина е вредна или не, а че е забранена за използване на територията страната и е бартерирана незаконно.

Държавата трябва да работи за нас, а не ние за нея - политиците трябва да работят за нас, а не обратното, подчерта анализаторът.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
доган сп преди 8 години
С НЕТАРПЕНИЕ ЧАКАТ ДПС ДА ВИДЯТ КОЛКО СА ОСТАНАЛИ С ТАЗИ ИЗДАНКА С МЕСТАНА.ДОГАН СИ ВКАРА ТАКАВ АВТОГОЛ,ЧЕ ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ ДС НЯМА ДА МУ ГО ПРОСТЯТ.Е НЯМА КАК ПРЕХОДА ТРЯБВА ДА СВАРШИ ВЕЧЕ.ГЕБЕРДУАСВАЙТЕ МРАСНИ КОМУНИСТИ ВРЕМЕ ВИ Е.ПРЕВОД ...УМИРАЙТЕ МРАСНИ ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИ.УБИХТЕ ДЕДИТЕ НИ .БО НАС НЯМА ДА МОЖЕТЕ.ВЕЧЕ Е НАШ РЕД.
8
3
 
3
 
! Отговори
аноним преди 8 години
За ДПС сигурно, но за ГЕРБ този анализатор се е объркал май
7
4
 
3
 
! Отговори
За 7... преди 8 години
Потресен ли си.....хах,ха,ха,хаааааааааааа...??!!ТРЕСКА ШЕ ТЕ ТРЕСЕ ,КОМУНЯГОООООООООООО.......! ТЕ НЕМА Я ВЕЧЕ РУСИЯ ДА...." те освобождава"!!ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ --СА "БЪЛГАРИ"-------НЕ САМО "ДРУГАРИТЕ"...с партийни книжки и АБПФК!ВСС--това е последното ви "ОКОПче на БКП!!!
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Потресен съм, че имаме правителство, което изпълнява безпрекословно поръчката на чуждите си господари по подмяна на историята на нашия народ.Потресен съм, че имаме правителство, което дава мило и драго за верните си избиратели от една малцинствена група и за тях има винаги пари, но виж, за българите няма.Потресен съм, че имаме правителство, което оставя майка на девет деца българчета да се чуди как да ги отглежда.Потресен съм, че имаме правителство, което с радост се съгласява чужди на нашия род и религия мигранти да се заселват в страната ни.Потресен съм, че имаме правителство,
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С други думи - БОСТАН !
4
9
 
6
 
! Отговори
ИЗБОРИ ,ЛИ...??!! преди 8 години
САМО ГЕРБ!!!ШЕ ГИ БИЕМЕ ВСИЧКИ .....ТА ШЕ ИМ СТОПИМА ЛАГЕРИТЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААА...КОГА ГИ ПОЧВАМЕ.....АЙДЕЕЕЕЕЕЕ.....!!!!!!!!
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
атакистите и барека са алт бсп *** ще са по малко дпс в пост 3 е казано ( Абе герб ще бият както винаги
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как ДПС ще иска предстрочен вот като вече немогат да вземат и 1 глас от турция? Трябва и време да измислят от къде да купуват гласове, може от Русия :)
1
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БСП при всяко положение ще загуби а батака нема да минат прага