Пускат декларации в 5 без 10, ядосва се Каракачанов

"Няма единно изпълнение на програмата на управляващите"
16
Пускат декларации в 5 без 10, ядосва се Каракачанов
Снимка: БТА

Съпредседатялт на Патриотичният фронт Красимир Каракачанов поиска да се създаде политически орган с представители на четирите парламентарни групи, които подкрепят правителството, защото според него настоящият Съветът за развитие на практика не работи.

Още по темата

По думите му съветът се събира от дъжд на вятър и няма единно и последователно изпълнение на програмата на управляващите. Той разкритикува и декларацията на депутатите от ГЕРБ, с която те поискаха да се разпусне ВСС.

"Тези неща политически да се обсъждат, а не на някой му скимнал в пет без десет да прави декларация, защото щяло да излезе на другия ден по обяд доклад от Брюксел", упрекна воеводата.

Според него парламентът за съжаление вече е влязъл в скандалите на ВСС, а това се прави именно заради доклада на ЕК за напредъка на България в правосъдната реформа.

"Ако българските политици не знаят какво трябва да правят като реформа в правосъдието, в системата на вътрешната сигурност, в образованието, значи за нищо не стават. Няма нужда да чакат еврочиновниците да направят доклад. България вече 7-8 години е член на ЕС, ние сме пълноправен член", коментира Каракачанов.

"Крайно време е да кажем ясно и категорично, че ние не сме малолетни и че няма да нужда някой да ни прави доклади", призова той.

Според него не може всяка година "заради доклади по един или друг въпрос ние да правим подобно циркове", като този с искането за оставка на ВСС.

"На друг може да му дойде на акъла да иска оставката на президента, сигурно ще на трети оставката на Светия синод например. Глупаво е заради един доклад, който вече е написан, цялото общество да правим някаква декларация, с която всъщност нищо не се постига и само се налива допълнително масло в огъня. Това е абсолютно безсмислено искане", продължи с критиките Каракачанов.

Той смята, че трябва да се работи по-рационално и прагматично, защото с такива инициативи като декларацията на ГЕРБ не се постига нищо, само поредния скандал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Наковски преди 8 години
Краси,ти не разбра ли,че сте апандесит без който може.Мъчите се с кухи ултиматоми да плашите началника си от Банкя,за да задържите електората си,но той началника, само го "премества"в другия крачол.Познавам те лично,знам,че си човек с характер,но обстоятелствата ще ми променят мнението.
10
0
 
1
 
! Отговори
айде-е пак преди 8 години
настана голям джумбуш в държавата. Заприлича на квартална кръчма. Докладът ли разбуни кошера на осите. Всеки се провиква безразборно. Глъч и веселба. Работа никаква. Кой извика наздуауе!
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПАРТИЯ = МАФИЯ Цветан Цветанов -служител на ДС.............няма досие .А в парламента ,ГРОБ има поне още минимум 10 ДС служители .
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гоце Делчев, Яне, Христо Чернопеята, Постол Воевода....били ли са агенти и доносници?Ако не, тогава това ченге с какво прави се нарича "глава на ВМРО"?
7
0
 
2
 
! Отговори
Кой???? преди 8 години
Кой сега е златния пръст?
6
1
 
2
 
! Отговори
вън агентите на ДС преди 8 години
БЕЗ ЛУСТРАЦИЯ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ!вЪН КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПЕРЕСТРОИЧИЦИ ИМИТИРАЩИ РЕФОРМИ НА СИСТЕМАТА. които бяха на власт преди 89г сега пак са на власт.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
....Възмути се Иван и когато дойде ред за гласуване натисна правилния бутон.....!
4
0
 
7
 
! Отговори
Пируети преди 8 години
В акт на върхово безочие управляващите търсят с кого да си измият ръцете за доклада на ЕК и да спасят Цацаров. На тия членове на ВСС, които водиха трудна борба ("скандали") срещу всички критикувани от ЕК (без)действия на мнозинството, трябва да се изкаже огромна благодарност, а не да им се искат техните оставки. Защо не се иска оставката на Главния прокурор за бездействието му по КТБ ?
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Агент Иван, ти си ПОЗОР за ВМРО!!!
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оставка на правителството.Те са виновни за цялата мръсотия в Държавата.Двете институции.Гн Цацаров и гн Борисов.Ставай народе няма оправия със тази *** обградиласе като за векове мафия.И двамата не работят за България.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Македонец казал нешо