Вадят агитки за метеж срещу кабинета?

За протеста утре били поканени и ултраси
27 яну 2016 07:09, Анисия Иванова
329
Вадят агитки за метеж срещу кабинета?
Снимка: архив, Булфото

В ход е сценарий за сваляне на правителство. Той включва протести, които ще започнат още в четвъртък пред Народното събрание. Такава информация са получили в Министерския съвет.

Сигналите са подадени от футболни агитки, които са призовани да излязат на митинг срещу властта на 28 януари от 15 часа пред Народното събрание, обяви директорът на Правителствена пресслужба Севделина Арнаудова по БНТ, цитирана от "Монитор".

Още по темата

За същата дата върви призив за метеж през социалната мрежа Facebook, под надслова "Национален Протест срещу безобразията в България“.

Говорителят на премиера Бойко Борисов бе категорична, че протестите за събаряне на властта се организират от същите хора по стария познат сценарий от предишните блокади на жълтите павета, когато през 2013 г. бе свален първият кабинет на ГЕРБ.

Според Арнаудова с разпространяването на клеветите за измислен съветник на премиера, който е искал подкуп от американски инвеститор за "Химко", се атакува директно Бойко Борисов, за да се прилепи името му към думата "корупция".

Тя уточни, че министър-председателят няма нито съветник, нито съдружник с фамилията Богданов и следователно рушвет на потенциални инвеститори за предприятието не е бил искан.

Крайната цел е дестабилизация на държавата, категорична е шефката на пресцентъра на Министерски съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ставай родино приебана,от всички страни.Превърнахани в пътни ***,вижте децата ни какво правят 12 /13 годишни,ги търсят родителите и ги намират по кабаретата и по рекламите за проституция.Къде сте бе п майни оправляващи,на кого служите на дпс ли.
192
0
 
0
 
! Отговори
Пиночет преди 8 години
Агитките на Литекс,ЦСКА,Локо сф и Ботев обичат Премиера значи Говедата ще свалят тиквата.Стига бе...........
191
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 8 години
А как да се бутне това анти българско правителство? С усмихнати и умни протести ли?
190
2
 
8
 
! Отговори
метежника преди 8 години
Те вдигат всичко що е с пари, ще се вдигнат и хората-логично и нетърпимо.Каквото почукало,такова се обадило.Суровините падат,всичко е китайско, качество на извършените услуги от държавата-никакво.На какво основание вдигат.Как не са наедоха.
189
8
 
3
 
! Отговори
Каунт преди 8 години
За 50 лв. в 3 следобед е ясно кой ще отиде и отново ще има помиари с чужди знамена,скрити зад качулки.Пълна порнография..
188
0
 
7
 
! Отговори
Идеалист преди 8 години
Борисов си самоорганизира псевдометеж и провокации.
187
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Долу герп! Вън! Оставкаааа! Мизерници!
186
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
" напред о парии презрени. напред о роби на труда..." .
185
3
 
20
 
! Отговори
До 280 преди 8 години
Да, прав си! Свърши ни се търпението. Те ония май бяха решили, че пак ще чакаме 500 години! Ама на нас изглежда ни трябваха само 25!!!!
184
4
 
20
 
! Отговори
Иди Амин преди 8 години
Неизвестни агитки били казали на Министерски съвет, а Министерски съвет обяснява пред медиите как имало сценарий. Яснота на източника: 0Оценка на кьорфишека: Слаб 2
183
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук някой се опитва да ви хързулне,че уж тези,които свалиха Орешарски,сега ще свалят Борисов.Неее,не е същото.Тези,които свалиха Орешарски бяха платени *** и някои от тях сега са във властта.Този път протеста е срещу неадекватната политика по мбного направления,срещу слугинажа към други държави,срещу сливането на държавата с олигархията,срещу мизерията на която ни подлагат вече 25 год.,а в същото време теглят огромни заеми и само те си знаят за какво ги харчат.
182
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еййй,не мога да повярвам.Май започнахме да се събуждаме от зимния си сън.И ревнаха пишман политиците,че им нарушаваме рахатлъка.Къде,къде по-добре е да си разиграват коня както си искат,а плебеите да гледат сеири и да стягат колана.Нооо,всяко търпение си има граници.Дори българското.
181
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мишо Бирата организира протеста
180
0
 
8
 
! Отговори
свъко запъртъка преди 8 години
протес ама нали ше им спра херца...
179
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кои ПР агенции, НПО-та организират протеста, от кого е платен? Ще има ли спорт, музика, роял, бели автобуси и скачане върху автомобили? Интересно шоу ли ще бъде? По-интересно ли ще бъде от Герб Брадър, който се организира през мандата на Орешарски?
178
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи иде дидактурацията и параноизацията. Протестиращите може да вземат по една метла и да метат и така да правят метеш. Метла и - метеш.
177
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен270не е свършила сега запчва
176
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Менда пак ще плаче,таман се тунингова
175
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ ще довършат съдебната реформа, с което ще се сложи края на модела КОЙ /Русия-БСП,ДПС-Олигархията/. За това са се активизирали с последни сили разни заблудени ***. Свърши вашата!
174
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лоши протестъри Много лошито няма за какво да се протестира!Пък бяха времена - ехееецяло лято на площадаи бяха Хубави Умни Интелигентни ехеее