Вадят агитки за метеж срещу кабинета?

За протеста утре били поканени и ултраси
27 яну 2016 07:09, Анисия Иванова
329
Вадят агитки за метеж срещу кабинета?
Снимка: архив, Булфото

В ход е сценарий за сваляне на правителство. Той включва протести, които ще започнат още в четвъртък пред Народното събрание. Такава информация са получили в Министерския съвет.

Сигналите са подадени от футболни агитки, които са призовани да излязат на митинг срещу властта на 28 януари от 15 часа пред Народното събрание, обяви директорът на Правителствена пресслужба Севделина Арнаудова по БНТ, цитирана от "Монитор".

Още по темата

За същата дата върви призив за метеж през социалната мрежа Facebook, под надслова "Национален Протест срещу безобразията в България“.

Говорителят на премиера Бойко Борисов бе категорична, че протестите за събаряне на властта се организират от същите хора по стария познат сценарий от предишните блокади на жълтите павета, когато през 2013 г. бе свален първият кабинет на ГЕРБ.

Според Арнаудова с разпространяването на клеветите за измислен съветник на премиера, който е искал подкуп от американски инвеститор за "Химко", се атакува директно Бойко Борисов, за да се прилепи името му към думата "корупция".

Тя уточни, че министър-председателят няма нито съветник, нито съдружник с фамилията Богданов и следователно рушвет на потенциални инвеститори за предприятието не е бил искан.

Крайната цел е дестабилизация на държавата, категорична е шефката на пресцентъра на Министерски съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
13
 
48
 
! Отговори
Метеж тотален преди 8 години
Трябва да ги изметем но този път брутално с бой до дупка на всички политици до един. Правителството показа че няма да направи нито една реформа! Излизаме всички и ги изхвърляме точка!!!
12
40
 
20
 
! Отговори
До 18 преди 8 години
Пич избори имаше Октомври 2015 и се видяхте колко струвате *** и батакистите!
11
62
 
14
 
! Отговори
Лудия преди 8 години
Само Бойко и Герб. *** изгониха мласите хора от БГ.
10
4
 
72
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Ама не само правителството. Целия парламент - ВЪН. Всички ВЪН. Нови избори и кадърни хора да има. Тези вече ги видяхме, за нищо не стават. ВСИЧКИ ВЪН. Крадливо племе са целия парламент. Плюят се взаимно, ама после заедно ядат и пият и качват всякакви цени. Плюенето е за пред хората, ясно ни е вече. ВЪН КРАДЦИ ТАКИВА.
9
1
 
22
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Това с исканите пари си е много точно.При всяка спечелена обществена поръчка се действа така.Който е печелил такава знае как е.Не говорят обаче защото после остават без работа и бизнес.
8
8
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
айдеее, дойде зимата, бате Бойко се уплаши и не иска да управлява. Като стане напечено ББ си тръгва, друг да му оправя бъркотиите. После пак идва, тегли 2 -3 заема и задънва още повече.Сега, ако организаторите не са Протестна мрежа, не трябва да им симпатизираме, нали, поплювковци журналисти? Ама ако се включат и протестна мрежа , ще ръкопляскаме на протестите, и ще се възхищаваме колко са умни и красиви.
7
9
 
50
 
! Отговори
смешковци сте преди 8 години
До Без фантазия.......на вас все Кремъл ви е виновен бе...вие тоя Путин го направихте с възможностите на Бог бе....Все с него се оправдавате...то стана като с кривата ракета...
6
6
 
45
 
! Отговори
Някой преди 8 години
Все трябва да започне от някъде".Вече свърши тяхното време."
5
6
 
72
 
! Отговори
РЕАЛНО преди 8 години
НЕ САМО АГИТКИ--цяла България трябва да се вдигне срещу тези мекерета-и не само в правителството-ами и в парламента трябва да падат кратундели....
4
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че "будните", "протестерите", и техните производни, какво точно бяха? Спонтанен народен порив? Вече на всички ви знаем кирливите ризи и лъсналите ***!
3
12
 
85
 
! Отговори
Пингвин Пинпирков преди 8 години
Не знам реално някой да е гласувал за герб и ББ като слушам на улицата как го псуват и проклинат се замислям дали не е дошъл на власт с измама(фалшиви протоколи) и поткупи.
2
65
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** реват, скоро ще се откачим напъно от руската ***. Няма проекти няма пари за КОЙ. Путин е КОЙ.
1
9
 
32
 
! Отговори
ккк преди 8 години
Анисия ти какъв хонурар получи драга ?