Вадят агитки за метеж срещу кабинета?

За протеста утре били поканени и ултраси
27 яну 2016 07:09, Анисия Иванова
329
Вадят агитки за метеж срещу кабинета?
Снимка: архив, Булфото

В ход е сценарий за сваляне на правителство. Той включва протести, които ще започнат още в четвъртък пред Народното събрание. Такава информация са получили в Министерския съвет.

Сигналите са подадени от футболни агитки, които са призовани да излязат на митинг срещу властта на 28 януари от 15 часа пред Народното събрание, обяви директорът на Правителствена пресслужба Севделина Арнаудова по БНТ, цитирана от "Монитор".

Още по темата

За същата дата върви призив за метеж през социалната мрежа Facebook, под надслова "Национален Протест срещу безобразията в България“.

Говорителят на премиера Бойко Борисов бе категорична, че протестите за събаряне на властта се организират от същите хора по стария познат сценарий от предишните блокади на жълтите павета, когато през 2013 г. бе свален първият кабинет на ГЕРБ.

Според Арнаудова с разпространяването на клеветите за измислен съветник на премиера, който е искал подкуп от американски инвеститор за "Химко", се атакува директно Бойко Борисов, за да се прилепи името му към думата "корупция".

Тя уточни, че министър-председателят няма нито съветник, нито съдружник с фамилията Богданов и следователно рушвет на потенциални инвеститори за предприятието не е бил искан.

Крайната цел е дестабилизация на държавата, категорична е шефката на пресцентъра на Министерски съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
2
 
4
 
! Отговори
до 155 преди 8 години
Ежедневното предозиране с твърди наркотици ви е изпържило безвъзвратно мозъкът. Твърде късно е за медицинска помощ.
112
4
 
17
 
! Отговори
Кольо преди 8 години
Нали уж народа обичаше Боко? Поне според социолозите. Или те ни лъжат, или тая новина е измама. Във всички положения това правителство показва, че е неспособно. Ама лошото е, че и да дадат оставка, пак ще се върнат. Народът ни не е дорасъл да избира качествени хора.
111
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-жа Нюланд явно е оттеглила доверието си от Свещената Тиква, и сега тиквениците слагат кафевите *** от рано... Колкото до агитките - та ти пикам на правителството, дето се надрисква от 500 *** :)
110
21
 
8
 
! Отговори
saefc преди 8 години
Много бързо забравихте уро.дите Орешарски, КОЙ, Перхидрола, Местан-те ви "управляваха" само до преди 16 месеца!! Българския народ е като една овца, кой откъде викне - я завръща наляво-надясно! Тъпо и неграмотно общество, сега ситуацията е, че сме избрали по-малката злина- не викайте неволята! За да е добре народа и хората, трябва да се отгледа поколение, което да поеме нещата в ръце-образовани, млади и родолюбиви хора. Ама това няма как да стане, след като повечето възпитават Юроди!!!
109
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българеещи се роми имат право на Притест от Визънтийско до днес
108
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя уточни, че министър-председателят няма нито съветник, нито съдружник с фамилията Богданов-открито заявяват че България се управлява като боко***паши,доганци,рб и др. *** ООД.Съд а не оставка!
107
0
 
10
 
! Отговори
vse edno: преди 8 години
хората, занимаващи се с политика - активно и пасивно - са ограничени, злобни, тесногръди, без интереси в живота и неспособни да видят красотата му. Живеят в плен на злото, защото политиката - не само в БГ- е еманация на злото. Не коментирам качеството на медиите в БГ, защото то е отчайващо - криминални сводки и гадни клюки. Да сте чули някоя медия с репортаж на международен кореспондент?
106
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Не гледайте какво се случва в Румъния." Бойко Борисов (бивш охранител на комунистическия диктатор Т. Живков)
105
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НА 28 ЯНУАРИ ВСИЧИ НА УЛИЦАТА. ДА СВАЛИМ ПРОСТАШКАТА ХУНТА ОТ ВЛАСТТА.
104
2
 
14
 
! Отговори
до 151 преди 8 години
Фалшифицирани е неточно казано! Фалшифициране предполага известна степен на покритост, измама, прикриване.На последните избори такова нещо нямаше.Просто си ги изкупиха и напазаруваха и взеха без никакъв свян.Ако си спомняш, при предишни ,,победи'' Бойко се сърдеше, че тоя или оня лидер на друга партия не му се обадил да му честити победата.Сега ни гък по въпроса.Защото всичко бе пред очите ни.Тук в последните 2 часа на изборния ден транспортираха куцо и сакато от 100-200 км да я стъкмят!
103
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българи, Родината е в опасност! Петата колона, послушна на руските си господари, е в настъпление! Хора, събудете се!
102
3
 
27
 
! Отговори
По традиция преди 8 години
Борисов не е изкарал нито един свой мандат до край. Главен секретар, кмет, премиер ... все нещо му се случва
101
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тука пишат само Българеещи се ромчета и безработни търтеи на Комунизма
100
42
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При Станишев и Орешарски бензина беше 2.80 лв.Сега при Бойко бензина е 1.80 лв.Значи глаувам за Бойко и ГЕРБ
99
1
 
16
 
! Отговори
samo pitam преди 8 години
А бе, тия футболни агитки, дето били подали сигнала, да не е всъщност новия политик Светльо Витков - той и Мутрата нали са от едно котило, имат един и същи продуцент - Бриго Аспарухов.
98
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом пишат за метеж , то значи този протест не е планиран от ЦРУ.
97
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Окупационното правителство в Белене.. Слава на метежа на американските шпиони..
96
3
 
3
 
! Отговори
до 141 схопп преди 8 години
Незабавно идете на лекар. Здравословното ви състояние е влошено.
95
1
 
18
 
! Отговори
Будител преди 8 години
Метеж - това е действие или състояние на въоръжена, открита съпротива на властите или на правителството, управляващо страната (или част от нея). Метежът също може да бъде под формата на открито неподчинение или опозиция на какъвто и да е контрол. Ако такива действия (или състояния) продължават или се усилват, то метежът може да приеме формата на гражданска война или революция.
94
0
 
28
 
! Отговори
Протестър преди 8 години
Как да излезеш на контрамитинг, като ББ още не ни е платил!