БСП: Поисканата оставка е бягство от отговорност

Пропилени бяха много средства за проекти, смята Мерджанов
28 яну 2016 18:21, Красимир Ангелов
6
БСП: Поисканата оставка е бягство от отговорност
Снимка: БТА

Поисканата оставка на министъра на образованието Тодор Танев от премиера Бойко Борисов е бягство от отговорност за съсипията в сектора при двете правителства на ГЕРБ. Това обяви  говорителят на НС на "БСП лява България" и зам.-председател на парламентарната група Атанас Мерджанов, съобщиха от пресцентъра на социалистите.

Още по темата
"Не някой друг, а ГЕРБ наложи закона за предучилищното и училищно образование - грубо и безпардонно, без да се интересува от аргументите на опозицията и професионалистите. Ние от "БСП лява България" настояваме този закон да спре действието си и да бъде отменен", допълни Мерджанов.

Според него при управлението на ГЕРБ са пропилени много средства за проекти, които само са ерозирали българската образователна система.

"Мнозинството и премиерът трябва да се опомнят и да престанат да играят по свирката на несъществените им коалиционни партньори, защото днешните плачевни резултати в образованието ще са фатални за поколения млади българи", заключи Атанас Мерджанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
бай Пешо преди 8 години
Дамянова опраска 22 млн. лева на чичко им Сорос за новия закон - как сега да не стане министър ?Иначе , Боко махна точно преди три години Игнатов , а дано продължи по същия график...
1
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аааа, Мерджанов .Вашата партия жива ли е още.Май само ти не напускаш потъващия червен параход.