Марешки: Ще играя за президент, ако се наложи!

Бизнесменът не виждал подходящи претенденти за поста
Обновена: 28 яну 2016 08:44 | 28 яну 2016 08:37, Петя Славова
49
Марешки: Ще играя за президент, ако се наложи!
Снимка: архив, Булфото
Бизнесменът Веселин Марешки обяви, че ще се кандидатира за президент, ако се наложи. Мотивът му е, че все още няма подходящи претенденти за поста на държавен глава, съобщава БНТ.
 
Марешки изрази съжаление, че за инициираната от него подписка за референдум не е имало достатъчно време и до този момент, седмица преди срока за представяне са събрани 380 хиляди подписа при необходимост от 400 хиляди валидни участници.
 
Предложените въпроси за референдум бяха свързани с необходимостта от регулиране на пазара на горивата, условията за отваряне на аптеки и три въпроса, свързани с имунитета и броя на депутатите, както и с партийните субсидии.
Още по темата
 
Въпросът, свързан с държавната намеса на пазара на горивата, се е превърнал в основен въпрос, според Марешки. Той предлага държавата да поставя горна граница на цените, защото вече е станало ясно, че има картел между търговците на горива у нас.
 
Веселин Марешки: Ако ние сме намалили цената на нашите надценки и сме постигнали по - ниски цени за хората - цената на акциза е същата. И когато той за тези 20 лв. купи не 10, а 15 литра, на практика в държавата влизат много повече пари.
 
И това, което се опитват да казват, че приходите в държавата щели да паднат, защото аз съм намалил цените на горивата - това е супер смешно, това е точно обратното. Хората ще купуват повече горива и чрез акциза ,който си е твърд държавата ще събере много повече пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Защо не? преди 8 години
Марешки е показал е сваля цените на стоките за народа, трябва ни такъв човек който го е грижа за хората а не съучастници на крадци.
37
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един от признаците на самозабравянето е самочуствието че си велик и ставаш за всяка роля. На Марешки явно егото му е по-голямо от парите. Капацитета за съжаление не е. Марешки - за президент не ставаш...(то и за кво ли друго)
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като бизнесмен е добър.Но за президент не става.Няма качествата да си върши кадърно работа.
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червените *** да говорят за корупция е все едно педофил да иска да стане детски учител . От 1944 г. БКП-БСП убива собствениците за да им вземе имотите и парите . Това продължава и до днес от техните наследници. Последния пример е как ограбиха банка КТБ и Станишев си купи имение в Швейцария и Брюксел . Та така другари комунисти-социалисти-капиталисти , но винаги терористи .
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TOI E DOSTOINIAT COVEK ZA PREZIDENT NA BALGARIA.
33
2
 
3
 
! Отговори
Dinosaurus преди 8 години
Ало, съученика от МГ! За Остап Бендер чувал ли си? А че прототипът на този литературен герой също е учил за инженер в Технически университет? Попрочети Илф и Петров, защото ти се излагаш; и тогава прави предизборна агитация на този "енциклопедист", "всестранно развита личност" и "крупен бизнесмен" Марешки (Мутрешки)
32
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един мошеник! Нищо повече!
31
2
 
2
 
! Отговори
hey преди 8 години
Kajete koja e jena mu na toz lyohman. Posle lesno 6te si dadete smetka ot kade tolkova niski tzeni,...e dokato ne zahape po golemija paj v politikata....Stari trikove...ama kojto se hvane..
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има фейс за президент,.. на ВИС, СИК, или друга подобна организация!
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живата е един, къде ламтиш за тази власт, имаш толкова пари. Гледай си живота, почивки..забавления, върти си бизнеса. Не ги разбирам тези хора, иска и още и още и още, за какво?
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами защо пък не. Има ли друг по читав че да го изберем
27
2
 
18
 
! Отговори
койчо преди 8 години
Марешки - лъч светлина в мрачното статукво!!! Доказал себе си бизнесмен!!! Подкрепям го напълно!!! УСПЕХ, МАРЕШКИ!!!
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лекарствата при него са наистина значително по-евтини. Разлики от по 3-4 лева с останалите? Как става този номер не знам. И откачалката с теорията за китайската програма да се скрие някъде..
25
23
 
5
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
Лекарствата на този гусин бяха част от китайска програма за намаляване броя на населението- затова бяха евтини. Всъщност това не бяха и лекарства,а брашно и есенция. Бензинът му пък е внос от петролните полета на Ислямска държава,направен с помощта на Турция. Ако стане президент,тоя човек ще играе за Турция,Китай и Русия- не за България. О-ооо,и за себе си разбипа се: каквито му бяха лекарствата,такова ще му бъде и управлението!
24
7
 
6
 
! Отговори
BALGARKA преди 8 години
ALO, MARESKI: ZNAM CE NE TI PUKA: NO PREZIDENTA GO IZBIRA NARODA TI NIKOGA AMA NIKOGA NAMA DA BADESC PRESIDENT, A VNIMAVAI OT KADE TI DOIDOXA PARITE, I V EVROPA NAMAS PRAVO NA TOLOZ APTEKI: I NIE STREVLEZEM U EVROTO I POSLE SE VEDI EDNA NO: NE SII LEKAR KOLKO PLATI ZA DA IMASC TOZ BIZNES I PO EVROPEISKITE ZAKONI TREBVA DA RABOTISC V EDNAOT APTEKITE SI A TI SI MAFIOT
23
7
 
10
 
! Отговори
77 преди 8 години
МАРЕШКИ ПРЕЗИДЕНТ !ЩЕ НАМАЛИ ЦЕНАТА НА ГОРИВА,ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ И ЕЛЕКТРОУРЕДИ.ЛЕКАРСТВАТА ВЕЧЕ СА НАЙ-ЕВТИНИ В НЕГОВИТЕ АПТЕКИ .
22
0
 
3
 
! Отговори
иридий преди 8 години
Dinosaurus> За сметка на това, ти си грамотен!
21
2
 
8
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
Така е при комунизма-социализма: мутри и измамници стават държавни глави,а патриотите биват прогонвани зад граница. После пак се чудете защо не живеем добре
20
2
 
2
 
! Отговори
666 преди 8 години
До АнонименMisli6 po tvoi si na4in za men ralzikata v negovite ceni i drugite e 35 leva na rezerovoar koito kakto se se6ta6 ne palnq vednaj v meseca za jalost sam dale4e ot varna i si sipvam benzin na 1,93
19
6
 
5
 
! Отговори
Dinosaurus преди 8 години
Ало, съученика от МГ! А защо се изживява като фармацевт с верига апреки, като е толко велик инженер? И какво му разбира главата от икономика или полотика? Точно си е с мутренски манталитет