Провокатори и платени агитки излизат, МВР го твърдят

Удряме контрабандата, констатира Десислава Атанасова
Обновена: 28 яну 2016 09:45 | 28 яну 2016 09:37,
149
Провокатори и платени агитки излизат, МВР го твърдят
Снимка: архив, Булфото

На протестите пред Народното днес ще има провокативни групи и платени агитки, които ще създадат излишно напрежение. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова пред Нова телевизия, като се позова на официална информация.

Още по темата

Днес от 15 часа пред парламента ще се проведе протест под мотото "Национална Стачка - Тук Сме".

"По данни на МВР са установени провокативни групи и платени агитки, които ще се включат в насрочения протест пред Народното събрание и ще създадат излишно напрежение", посочи Атанасова.

Според нея има определени групи от хора или определени икономически кръгове, които искат да нагнетят излишно напрежението на фона на всички скандали в съдебната система и на фона на мониторинговия доклад за правосъдието.

"Аналогът с подаването на оставката на кабинета през 2013 година и коментирите дали сега ще има такава са неподходящи. МВР този път установиха достатъчно рано, че има хора, които излишно създават подобно напрежение. Доколкото имам информация вече са установени конкретни данни и лица, а не само някакви псевдоними в мрежата. Тоест на тези хора би им се търсила някаква отговорност за някаква дейност", коментира Атанасова.

Тя заподозря още, че добрата работа на НАП и агенция "Митници" удря по бизнеса с контрабандата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
23
 
! Отговори
Помнещ преди 8 години
Е да-за 1 млн. заем на Орешартски Боко харесваше красивите и ранобудни. Сега при 16 млн. заем отишли в (не)знайно чии джобове- се оказава,че мафията протестирала....Я да мерим с един аршин, все пак.И тъпата милиционерска с пиянските сенки под очите нагло иска полицията да следи Интернет в България- за да нямало протести.
51
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Срещу Боко не трябва да се протестира. За него само хвали или нищо. Линията е така Ким Чен УН - Боко - Путин, диктаторите на настоящият век.
50
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно Борисов им е бръкнал много надълбоко в джоба на назначените капиталисти от БКП-БСП . Спирането на контрабандните канали е голям удар по мафията. Каквото и да правите другари нищо няма да получите , а най- малко оставка. Мъжко дупе един път се лъже . Хайде тръгвайте на митинг , че местата са заети вече .
49
22
 
10
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
Никоя партия за 4 години управление не може да изкрадне толкова,колкото изкраднаха червените за 70 години! Затова пред "Позитано" трябва да протестирате- не на други места,объркали сте се нещо!
48
24
 
5
 
! Отговори
от ЮАР преди 8 години
Метежници и провокатори организирани и платени от Москва за да дестабилизират България!
47
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
94 - В случая протестира не народът, а платената агитка на Пеевски.
46
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Депортирайте проруската сгaн
45
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Петното там ли ще е - без него няма да се получи протеста.
44
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой да не се опитва да спори или да дава акъл на червения *** . Той разбира от всичко , но най вече от политика нищо , че е неграмотен .
43
5
 
12
 
! Отговори
До 81 преди 8 години
Не познаваш Конституцията.Между "трябва" и "се опитва" има огромна разлика. После за какви метежници пишеш? Ти в ред ли си? ГЕРБ направи така, че всички партии да са против тях и съвсем закономерно според закона, а не чрез метеж, бе създадено правителството на Орешарски. Това, че на теб ти се иска по закон ГЕРБ да е на власт, си е твой проблем. И на мен не ми се иска да ме управляват мутрите на СИК и сините мафиоти, но по-голямата част от гласувалите решиха друго.
42
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв Пеевски ги гони тука някакви писачи?! Под благия поглед на Борисов Пеевски изкупи половината държава и ще продължава да го прави, а вие го нарочихте за организатор на протести. Не сте в ред!
41
13
 
7
 
! Отговори
sofeto преди 8 години
"Посолство на Руската федерация в България(София)"!...... КГБейската агентура не жали кинти да вкара България в разруха!!!"Провокатори и платени агитки излизат, МВР го твърдят"
40
3
 
24
 
! Отговори
Станко преди 8 години
Като я гледам тази женица ми става едно такова противно
39
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На късопаметния или глупав червен *** ще му припомня , че ГЕРБ в миналото НС имаше най-голямата парламентарна група и по конституция трябваше да направи правителство . Тогава метежниците от БСП-ДПС-Атака се съюзиха и го провалиха. Така , че няма никаква аналогия със сегашното положение. Сега назначените капиталисти от БКП-БСП и Гриша Ганчев и Цветан Василев организират метежа , защото не им изнася да има добро за народа правителство и лошо за тях .
38
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен72 Не бъркай справедливите протести на обикновените служители на МВР с ръководството на това министерство което е пряко подчинено на банкянския " стратег,мислител и капацитет " -това "ръководство" е толкова некомпетентно и в такава степен сервилно ,че единствено повтаря опорните точки спуснати от ББ. А именно -чакайте бунтове ,всички протестиращи са или платени провокатори или хулигани ,и без нашето правителство -държавата ще загине ! Комунизъм в изроден вид!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37
2
 
16
 
! Отговори
Рони преди 8 години
Хубаво е,че сте ударили контрабандата. Но ударете и продажниците,продали се на исляма.Ударете Лили винетката с нейното безумно плямпане. Ударете и простаците от МОН с дивотиите си.Ударете и Москов с ваксините-убиец за български деца. Ударете и съдебната система.Ударете и корупцията.Ударете...като се замисля-накъдето и да се обърнете-все има за удряне. Ударете кметовете дерибей, като тоя от село Галиче напр.Но най-вече-ударете исляма и не приемайте талибани! Тогава народа ще ви защити!
36
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 40ПреЦЕдента кой го излъчи? БСП ли? И как като е виден демократ се оказа виден комсомолски секретар? Виж си и другарите от ГЕРБ, все от котилото на БКП. Бивши партийни секретар(к)и, комсомолци, чеда на някогашната номенклатура... А и като им погледнеш делата - нищо ново не са научили, но и нищо старо не са забравили! Срещу неудобните - лъжи и клевети на принципа "Сестра ти е к*рва пък ти доказвай, че нямаш сестра", за други рекет, трети направо под земята...
35
3
 
15
 
! Отговори
ШОПО преди 8 години
Ама,джофро, а вие кога плащахте на Орехчето една година да му бият тупаните пред МС ви беше убаво,а ?
34
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много мъка насъбраха назначените капиталисти от БКП-БСП . Те правят бизнес с държавни поръчки или с контрабандна стока . За друго не ги търси , защото партийни и комсомолски секретари на какъв бизнес са научени , познахте само да крадат и лъжат . Да ама Борисов ги резна от всичкото кражби и сега ще протестират за достоен живот . За тях достойния живот значи да плащат на работниците по 400 лв. месечна заплата , а на фолкаджийките по 1000 лв. на вечер .
33
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 59 ИстиПо този въпрос се обърни към лидерите си и членовете в партията ГЕРБ!!!90% още си държат членските червени книжки издадени от компартията!!!Каквито лапачи бяха преди,такива са и сега!!!