Провокатори и платени агитки излизат, МВР го твърдят

Удряме контрабандата, констатира Десислава Атанасова
Обновена: 28 яну 2016 09:45 | 28 яну 2016 09:37,
149
Провокатори и платени агитки излизат, МВР го твърдят
Снимка: архив, Булфото

На протестите пред Народното днес ще има провокативни групи и платени агитки, които ще създадат излишно напрежение. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова пред Нова телевизия, като се позова на официална информация.

Още по темата

Днес от 15 часа пред парламента ще се проведе протест под мотото "Национална Стачка - Тук Сме".

"По данни на МВР са установени провокативни групи и платени агитки, които ще се включат в насрочения протест пред Народното събрание и ще създадат излишно напрежение", посочи Атанасова.

Според нея има определени групи от хора или определени икономически кръгове, които искат да нагнетят излишно напрежението на фона на всички скандали в съдебната система и на фона на мониторинговия доклад за правосъдието.

"Аналогът с подаването на оставката на кабинета през 2013 година и коментирите дали сега ще има такава са неподходящи. МВР този път установиха достатъчно рано, че има хора, които излишно създават подобно напрежение. Доколкото имам информация вече са установени конкретни данни и лица, а не само някакви псевдоними в мрежата. Тоест на тези хора би им се търсила някаква отговорност за някаква дейност", коментира Атанасова.

Тя заподозря още, че добрата работа на НАП и агенция "Митници" удря по бизнеса с контрабандата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
25
 
! Отговори
СКАНДАЛ преди 8 години
Който не е съгласен с политиката на ГЕРБ ,МВР ще му търси отговорност това каза Атанасова от ГЕРБ!Това е тотална диктатура и срам за България!до Европейска комисия
31
10
 
7
 
! Отговори
Исти преди 8 години
Ами вместо да дирите зеления хайвер пред Народното къбрание днес и да обвинявате ГЕРБ за бедите,които търпите от 70 години насам,накарайте "Партията" да върне парите от КТБ и пенсионния фонд на България,който конфискува през 1948 г. а днес се равнява на 60 милиарда златни лева- тогава ще заживеете добре,най-ниската пенсия ще стане 1000 лева и минималната заплата също.
30
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВИЖТЕ ТАЗИ КАЛИНКА ,КАК ТОЧНО ОПИСВА КАКВИ СА ТЕЗИ ,КОИТО ЩЕ СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ! СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ ГИ ЗНАЯТ НАЙ ДОБРЕ ОТ ВСИЧКИ,ЗАЩОТО ГИ ИЗПОЛЗВАХА ЗА СВАЛЯНЕ НА ВИДЕНОВ И ОРЕШАРСКИ ,КОЙТО ДОРИ НЕ БЕШЕ НАЗНАЧИЛ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ! ГРАБНАХА ГО ОТ ПЪРВИЯ ДЕН И ГО СВАЛИХА НЕЗАКОННО -ХУНТАТА НА СДС-ГЕРБ !
29
20
 
3
 
! Отговори
българин от ЕС преди 8 години
Хайде стига с тези протести, с протести няма да стигнем нивото на ЕС. Нека да работим за да се развива икономиката ни, след години ще имаме видими резултати и ще сме доволни.
28
3
 
3
 
! Отговори
Оху преди 8 години
Измрелите комунисти също са бивши- и те ли крадат? Те дори са повече от живите,а броят на живите комунисти постоянно намалява- до 20 години ще останат два файтона народ
27
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А на никоя калинка и запъртък,двойкаджия и некадърник някъде горе не му идва на акъл,че протест не се прави при хубав живот!26 години реформи,26 години държавна политика тип"стрижи ги,дои ги,ако не дават ги бастисай с ножа"!!26 години чакайте светлото бъдеще,да,ама защо не го чакаме заедно бре?Защо вие го чакате с дебели банкови сметки,а две трети от този народ го чака с 300-400 лева на месец!!Изметохте икономика,предприятия,здравеопазване,образование,а ние сме метежниците след този ваш погром!!
26
19
 
3
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
Червения "бизнес" организира роднините,служителите,партчленовете и съселяните,понеже огладня за пари заради санкциите на Бойко. Това е причината за протеста- който е *** и не може да го разбере,нека да не чете а да ходи да протестира.
25
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От комунист по-крадлив е само бивш комунист!!!
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се притеснявайте, почти Софиянци сте служители, администратори и чиновници. *** Ви чистят и метат. В провинцията хората останаха малко и са на изживяване. Така, че няма страшно. Полицаите Ви уплашиха и си останаха същите с големите привилегии и бонуси. Както си искате така ще потушите митинга. С Евр.доклади свикнахме. ЕС да си оправи собствената корупция, не да гледа канчето на донора Б-я.
23
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Десислава Атанасова заподозря още, че добрата работа на НАП и агенция "Митници" удря по бизнеса с контрабандата.От вчера едни и същи мантри се повтарят от всички ГЕРБерасти.Това беше лафа на деня !!! В цял свят контрабандата е престъпление само в България е БИЗНЕС !
22
15
 
2
 
! Отговори
пешо преди 8 години
колкото и да лъжат герб, колкото и да са зле, по-зле от бсп, дпс и атака не са. а защо телевизиите отразяват различно протестите - защото самите протести са различни. не можете да ме убедите, че 100 000 човека на улицата през 2013 са били платени, а *** с черните качулки от контра протеста, които се очакват днес, са будни български граждани с примерно поведение.
21
4
 
26
 
! Отговори
nemam nervi преди 8 години
Преди си мислех,че по-лъжливи и крадливи от комунистите няма ,но вече си имаме победител и това , и товаааа еееееееееее Герб
20
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много мъка насъбраха назначените капиталисти от БКП-БСП . Те правят бизнес с държавни поръчки или с контрабандна стока . За друго не ги търси , защото партийни и комсомолски секретари на какъв бизнес са научени , познахте само да крадат и лъжат . Да ама Борисов ги резна от всичкото кражби и сега ще протестират за достоен живот . За тях достойния живот значи да плащат на работниците по 400 лв. месечна заплата , а на фолкаджийките по 1000 лв. на вечер .
19
22
 
3
 
! Отговори
gerbist-reformator преди 8 години
Нека да се каже и да се знае, че това са платени протести. Хората не искат протести, защото всички ние си живеем нормално, но има кръгове които искат да сложат край на нашия стабилитет. Нека полицията ни да си свърши работата и да запише данните на протестиращите, а после да провери кой им плаща за тези конспиративни техни действия.
18
7
 
22
 
! Отговори
Кольо преди 8 години
Къде са сега сина на Бъчварова да окупира университета и дъщерята на Бъчварова да се блъска в полицаите и да крещи срещу Орешарски. Ще го търсим ни е Орещарски и Станишев, ама вече няма да дойдат.
17
5
 
12
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Странно!Досега не е имало нито един протест, който да е бил спонтанен. Всички протести досега бяха организирани и добре платени. Това, че някои хора се подлъгаха и се включиха в някои протести без да им плащат, не значи, че като цяло протестите не са платени. Сега ще е пак същото и остава неясно защо при предишните протести организирането им и плащането за тях да е било добро, а сега не било добро.
16
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дерзайте Българи юнаци. Мафията започва да се страхува от народа. Време е за разплата, за унищожената младост и живот на едно поколение, за 25 годишното ограбване на България.
15
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Агитките не натягат напрежението ИЗЛИШНО, мила Десислава, те го натягат ЦЕЛЕНАСОЧЕНО. Ако това не ти е известно, то по-добре *** да се занимаваш с плетене.
14
19
 
6
 
! Отговори
пешо преди 8 години
***, много сте зле. не съм гербаджия, но и на тъпите трябва да е ясно, че при предсрочни избори сега, партиите в управлението ще са абсолютно същите, евентуално с лека промяна на съотношението и с 1-2 нови министъра. за бсп, дпс и атака няма кой да гласува, разберете го.
13
5
 
22
 
! Отговори
Стефанов преди 8 години
Герб живеят в своя реалност. Или просто ни правят на ***, защото така им е изгодно. Вярват си, че са вечни, а нашето търпение безкрайно. Лошото е, че всички други значими политически сили се дискредитираха максимално, увлечени в лакомията, алчността и арогантността си. Докараха до там, че да си мечтаем за диктатура тип "Пиночет". Не мога да протестирам, защото съм на работа.