Патриотите решават за Кунева само след среща с нея

Ще питат за кадрови промени, за родолюбието в учебниците...
33
Патриотите решават за Кунева само след среща с нея
Снимка: БТА, архив

Патриотите ще решат дали ще подкрепят номинираната от реформаторите Меглена Кунева за образователен министър, след като обсъдят с нея промените в сектора. Това обясни съпредседателят на коалицията Валери Симеонов пред "Фокус".

Още по темата

Освен на дискусия за промените в учебното съдържание, депутатите от ПФ имат още две основни изисквания.

"Ние ще поставим въпроса на г-жа Кунева какви промени мисли да прави по посока на патриотичното възпитание, по посока на общото, заложено в програмата за стабилно управление изискване за възпитаването на децата в дух на родолюбие, защото до момента не виждаме някаква промяна в тази посока", разясни Симеонов.

Патриотите ще настояват и за отговор на въпроса за уволнения и назначения на експерти, които подготвят учебните програми вече десетилетия.

"Това са тримата заместник-министри на първо място. Ще искаме да чуем нейното мнение по отношение на тези лица, които бяха реалните, истинските причинители на скандала, на който бяхме свидетели", обясни Симеонов.

Дори от ПФ да подкрепят Кунева, тази подкрепа може да бъде оттеглена впоследствие, ако изискванията на фронта не бъдат изпълнени в посочените от депутатите срокове, закани се той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 23Ох, милата благородница. Оженила се за Пръмов, за да спаси баща си?! Баща и беше известен артист и никой не го е закачал. Може би имаш предвид дядо и. А дори това да е била подбудата и, защо не се ожени (Пръмов и е втори брак! ) за някой селски партизанин и окръжен или градски комунистически функционер, ами за сина на член на ЦК на БКП. Аре, стига, подставени лица нещастни... бърсалки на червиви, вредни кариеристи.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГОСПОДИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ,НА ПУБЛИЧНИ ПОСТОВЕ ТРЯБВА ДА НАЗНАЧАВАТЕ ХОРА СНЛЕД ПУБЛИЧНО ОДОБРЕНИЕ И СЛЕД ПУБЛИЧЕН ТЕСТ. НЕ МОЖЕ ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ИНДИВИДЧЕТА ДА СЕ ВЪРТЯТ ОТ 20 ГОДИНИ ИЗ ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ И ДА СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ. АМИ ПО-ДОБРЕ НАЗНАЧЕТЕ НЯКОЙ ПРОВИНЦИАЛЕН УЧИТЕЛ ЗА МИНИСТЪР - МНОГО ПО-ДОБРЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ, А НЕ ПОЛИТИК - ЧОВЕК, КОЙТО НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ ОСВЕН ДА СПЛЕТНИЧИ НА ВИСОКО НИВО И ДА ИЗПЪЛНЯВА ЧУЖДИ, ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ НАРЕЖДАНИЯ.
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Махнете я тая управленска маниачка, вредна за България политикантка, ако ЕС я харесва, Барозу да си я вземе при него! Или в Пари ба. Да се маха от образованиенто, вън от ума на хората! Как ще дава акъл там като не знае колко и какви училища има в България, по кои закони се управлява образованието, какво е учебна програма, колко степени има образованието. Абе, ДЕПУТАТИТЕ, я и направете на тая един ПРОФЕСИОНАЛЕН ТЕСТ, стига са ни унищожавали лаици. ИСКАМЕ ЕКСПЕРТИ, НЕ ПАТОЛОГИЧНИ ПОЛИТИКАНИ.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България имаше образование, имаше здравоопазване, имаше икономика.Сега има, чалга, простотия и заболяла нация.Кунева и министерство на образование и просвета - това е нелепо
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господи, пази ни от Бойко, Кунева,Радан , Валери Симеонов,и компанияС какво заслужихме такава съдба.За да запази властта Бойко е готов на всички да даде на всекиго по нещоТакъв резил, такова унижение...............................................Но такива си ги избрахме. *** народ заслужава си съдбата
19
1
 
3
 
! Отговори
20 преди 8 години
Тъжна гледка е Кунева-Пръмова, която не прави разлика между Крум и Кубрат, но разказва истории и самоуверено дава акъли. Куневица е една жалка имитация на човек, каквито са и почти всички, които я подкрепят. Интелигентен човек няма как да се хване повече от 1 път на лъжите и, а през годините тя лъга много, много пъти.
18
1
 
3
 
! Отговори
Робинзон Крузо-писат преди 8 години
Ми щом не сте гнусливи подкрепете я. Това, че предаде атомната ни енергетика е твърда гаранция, че ще съсипе и образованието в изпълнение на плановете за обезродяване на българите.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това защо се е оженила за Иван Пръмов си е нейна личан работа...на нико не му минава през ума, че може да го е направила, тъкмо за да спаси баща си.... досат жени навремето са го правили знам немалко случаи.Друг е въпросът че в политиката е национана предателка предаде интересите ни в АЕЦ Белене.
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тези ще се окажат най-свестни - искат програма която да се изпълнява, а не врели-некипели.Поведението на ДПС е детинско - ще гласуваме срещу всеки, защото не сме във властта. Събирате се казваш на Кунева каков исакш от нея и какви условия имаш за да я подкрепиш, тя казав да или не и ти я подкрепяш или не я подкрепяш.
15
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ИстинатаСигурен ли си че умни хора не им трябват ?Или понеже ти си *** и квалифицираш всички така.
14
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В долните коментари ясно виждаме последиците от тъй-нареченото "патриотично възпитание".Тъжна гледка.
13
1
 
4
 
! Отговори
Истината преди 8 години
След реакторите на АЕЦ-а е дошло време тази да закрие и българските училища. По поръчка от Запада. Умни бели хора не им трябват на западняците, защото са конкуренция. Трябват им неграмотници, които да им мият чиниите и да им изхвърлят ***. А територията на България им трябва за гето, в което да разпределят африканците.
12
1
 
8
 
! Отговори
Крум, Кубрат-все тая преди 8 години
Кунева не прави разлика между Крум и Кубрат. Тази антибългарка трябва да бъде изгонена от политиката, заедно с останалите продажници, които ни управляват в момента.
11
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е яка
10
1
 
6
 
! Отговори
ПФ изложихте се !!!! преди 8 години
Един истински патриот не би и помислил за възможността тази безродница да стане министър на образованието. Срещу думичката "чуждопоклонник" в речника трябва да има снимка на Кунева-Пръмова. Рядко в историята ни са се раждали по-долни предатели от тези, които са на власт в момента.Ако и дадат власт, Кунева лично ще напише, че Турция винаги ни е била приятел и 500 години кражби, убийства и безчинства са само мит. Ще напише, че Руско-турската война се е водила, за да може Турция да ни освободи.
9
1
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И всеки му добро струва, само, знайте за паратакато човек- що да прави?Продава си и душатаИ е добър християнин:не пропуща литургия, но и в черква затуй ходи, че и черквата й търговия и всеки му добро струва,само, знайте, за паратакато човек - що да правизалага си и женатаИ е човек с доро сърцене оставя сиромаси,но не той вас, братя, харани,а вие него с труда си.
8
1
 
12
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Тая за нищо не става....
7
1
 
14
 
! Отговори
ООО преди 8 години
УРОК ПО ИСТОРИЯ С ЧЕРВЕНАТА КУКУВИЦА.........ПУСНЕТЕ ТУБАТА И ЩЕ ВИДИТЕ И ЧУЕТЕ КОЛКО ПРОСТОТИЯ ЛЪХА ОТ ГАБОНСКИЯ ЛЕС.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Освен да продава без пари ,друго научила ли е в този живот?
5
0
 
14
 
! Отговори
1 преди 8 години
В България всеки работи онова за което не е учил. По този начин е напълно възможно юрист да стане министър на образованието. Следващата стъпка: Учител по български език да стане министър на правосъдието. След това треньор по плуване може да заеме поста министър на туризма.