Патриотите единодушни – няма да подкрепят Кунева

Според тях тя не се ползва с подкрепата на избирателите им
2 фев 2016 19:42,
22
Патриотите единодушни – няма да подкрепят Кунева
Снимка: БТА

След заседанието на парламентарната група на Патриотичния фронт взехме единодушно решение. Нашето решение е да не подкрепим кандидатурата на Меглена Кунева за поста министър на образованието. Това каза пред журналисти в народното събрание съпредседателят на ПГ на ПФ и лидер на НФСБ Валери Симеонов, във връзка с номинацията на Меглена Кунева за образователен министър, предаде репортер на Агенция "Фокус".

"Аргументът ни е един и е изключително сериозен – Меглена Кунева не се ползва с подкрепата на патриотично ориентираните избиратели", обясни Симеонов.

От своя страна, лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов посочи, че народните представители от парламентарната група на ПФ са имали различни мнения дали да гласуват "против" или "въздържал се". "Те ще си гласуват според собствените си виждания", обясни Каракачанов.

"Възлов е министърът на образованието. Още от вчера казваме, че нямаше нужда да се бърза. Виждате какви са обществените реакции. По-правилният подход беше да не се бърза, да се потърси онази фигура за министър на образованието, която ще успокои обществото и ще дъхне увереност, че в българското образование ще настъпи онзи обрат, който очакваме от 20 години", допълни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Мдааааа преди 8 години
Измама-измама-измама.Свършиха ли ЧЕСТНИТЕ хора в България? Изглежда. Ежедневието ни е изтъкано с измама: за всичко и по всичко. Ако някой постъпи честно, ще го сочат с пръст и диагнозата му ще е за лудницата.Призовавам българите, обикновените хора, а не мошениците и мафиотите: Да дадем отпор на фалшификациите / на ВСИЧКИ партии, АБСОЛЮТНО /. Да докажем, че са останали честни хора в България.Иначе всичко ще е както досега: ФАЛШ и ЛЪЖИ.
13
0
 
0
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
Хора защо мразите жената. Тя обича да е във властта.
12
2
 
3
 
! Отговори
Разбирачев преди 8 години
Бате Боко им го начука на всички реформаторо-деформатори. Утре когато НС отхвърли кандидатурата на "кукавица" същата безславно ще трябва да напусне правителството а от там и политиката по примера на Хр.Иванов, Танев и т.н. Г-жата сигурно е забравила срама който Боко бра в Брюксел с Румяня Желева която бе разпната на кръст от приятелите на Кунева в ЕС и излезе на яве бургашката и тъпота.Бате Боко не прощава или по скоро Дон Цеци.Така е като правиш конушмак с враг.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще закрие ли МОН. както АЕЦа
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 7 Да това е самата истина , но напират за власт, богатства и " слава", срама немат.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Утре Борисов ще им се скара, и ще си подвият пак опашлето. Няма да им е за сефте.
8
1
 
5
 
! Отговори
маке преди 8 години
Един от малкото т.н. лидери ,които са начело на измислени партийки като ВМРО ,които от началото на преврата през 1989 г. не е сменян, е ченгето Красимир Каракачанов.Много българска фамилия.Кара..незнам кой си.Предполагам ,че и Качанов е нещо турско.Че този ***,несменяем не харесвал ,не одобрявал .Отивай си в Македония,нищо че си от Русе.Там може и албанците да харесат дебелия ти и охранен ....Цял живот дупетат Ово е стандарт..
7
1
 
32
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Много е жалка българската Маргарет Тачър - никой не я иска, но тя напъва. Защото, за разлика от сегашното й положение, министърът на просветата има ведомство, а това означава поръчки, а това означава кинти за крадене.
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не съм много наясно коя е тя,но всеки един човек, който се е задържал в политиката повече от четири години не може да е свестен--в това съм сигурен,там място за свестни няма,ако някой такъв попадне там,веднага щом го усетят го изритват, да не им бърка схемите
5
6
 
16
 
! Отговори
Явор преди 8 години
Още се разцепете, лигльовци такива. Докато си предавате фасони, джехадистите ще ни завладеят. Хиляда години няма да ни стигнат,за да се оправи тая държава с такива опарничави хора.
4
2
 
38
 
! Отговори
stan преди 8 години
Кунева е подходяща само за главен мюфтия.
3
2
 
34
 
! Отговори
Реалист 2 преди 8 години
Не и давайте МОН! И образованието и науката ще ги вдигне на трупчета, както е правила със всичко, до което са я допуснали до сега!
2
2
 
38
 
! Отговори
AEЦ преди 8 години
Перфектно, ще ни просвети как се предават национални интереси :)
1
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРАВИЛНИО НИКАКВА ПОДКРЕПА НА ЕВРЕЙСКАТА СНАХИЧКА ПРЪМОВА ,КОЯТО ПО ЗАРЪКА НА ЦИОНИСТКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ НИ ЗАКРИ РАБОТЕЩИТЕ ЯДРЕНИ РЕАКТОРИ НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ И ПОДПИСА ЗАРОБВАЩИЯ ДОГОВОР ЗА ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС