Сидеров не хареса Кунева – кадър на ЦК-то била

Тя е готова и за ООН и Асамблея "Знаме на мира", обяви той
56
Сидеров не хареса Кунева –  кадър на ЦК-то била
Волен Сидеров. Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров не хареса номинираната за просветен министър Меглена Кунева, защото според него тя не защитава българските интереси.

"Тя е стар кадър на ЦК на БСП, апаратен човек. Ако я попитате готовност има и за генсек на ООН, за ЮНЕСКО, за Асамблея "Знаме на мира", за главното мюфтийство, за всякъде е готова", упрекна я националистът.

Той отсече, че депутатите от "Атака" не са искали да разговарят с нея и да се запознаят с концепцията й, защото нямало смисъл.

"Посочвал съм нейната антибългарска дейност като затварянето на АЕЦ "Козлодуй" като излъга, че има такова решение на ЕК, тя е доказала, че работи срещу интересите на България и като министър, ако я направят такава тя, ще продължи да работи така", настоя Сидеров.

Лидерът на националистите призова да се посочи екипа в просветното министерство, който е изготвил проектите на промените в учебните планове.

"Ако не се засегне цялата група от хора, които правят тези възмутителни учебници, ако не се посочи кой които си е позволил да напише в учебници за трети клас, че мюсюлмани и християни живеели в радост, няма никакво значение кой ще бъде министър", коментира Волен Сидеров.

Според него обаче тенденцията за промени в учебниците не започва от подалия оставка Тодор Танев, а е от двейсетина години. Тя беше наложена отвън и налага подмяна на национална идентичност и смяна на историята, смята лидерът на "Атака".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
2
 
! Отговори
мяу преди 8 години
изперхидролено човече
28
11
 
2
 
! Отговори
демократ преди 8 години
Този Сидеров мислих че днес празнува....и защо още не е в затвора? Трябва спрямо него да се прилага руската "демокрация" .И какво се е замислил за националната сигурност като постоянно се държи като руски разветчик-снима и брои техниката на НАТО(и БА) и доставя информацията на вражеска Москва. За такова действие в някой западни държави шпионажа в полза на вражеска държава се наказва със смърт.....
27
14
 
1
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Това нищожно човече,което не става за нищо завижда на хората,които са нещо и могат да паснат на много места-ей,завистник,осъзнай си атаките!
26
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Атакистите са в екстаз!Техния ха-ху кумир е на линия!
25
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров винаги е казвал истината директно и е мъжкар за това софийската десна ***....стия е бесна и го мрази.
24
1
 
37
 
! Отговори
гражданин преди 8 години
Сидеров е прав,че тази е готова за всякакъв пост.Ако имате памет ще си спомите,че като затвори глава "Енергетика",а с това и АЕЦ,обикаляха с Паси по радиа и телевизии да обясняват,че има глава "Други",в които ако е наложително отново ще отворят гл."Енергетика".Може за други неща да не е прав,но в случая-да.Известно е,че в МОН(и не само там) се избират наши хора,нищо че са некадърни.Важното е,че по веригата всеки е получил тлъста комисионна за добра работа.Що пари се откраднаха от ф."Научни изсл.
23
14
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров президент. АТАКА победа.
22
1
 
29
 
! Отговори
Иван Пръмов преди 8 години
Сидеров, не понижавай в ранг синята активистка и любимка на Барозу - Кунева-Пръмова. Тя не е един *** продукт на ЦК на БКП. Тя е продукт на Политбюро на ЦК на БКП. За несведущите Политбюро беше елита на елита на БКП и тяхна беше България.
21
1
 
17
 
! Отговори
Вени преди 8 години
От него струи мъжественост...
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Туй, че пишеш с големи букви само прави по-очевадна простотията ти, нищо повече...
19
39
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само за най тъпите не е ясно, че и АТАКА и ДПС са на една и съща рубладжийска хранилка!Искайте го още за президент тоя предател!
18
38
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено, че Кукунева не е харесвана от Болен, защото не е харесвана и от Москва!А Болен беше заедно с ДПС-то на власт, защото Бай Доганя и Путин са първи авери, както се разбра!
17
33
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно пък тоя чуждопоклонник да не дава акъл!
16
3
 
42
 
! Отговори
аС преди 8 години
Kakто винаги, точно и вярно ! Но има ли кой да го чуе ? Или пак ще се преиначават нещата, изкривяват. Точно като в една хибридна война за заспалите , затъпели български мозъци. Ярък пример е пост 1. Казано уж правилно , но преекспонирано с "ИЗТЕНАТА"
15
46
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неправилна употреба на глагол!Сидеров не се "изказва". Той "лае".
14
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както е тръгнало скоро *** ще поискат 2-ри февруари за национален празник. За тях 3-ти март бил русофилски.
13
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен с... е. с... е та вземе та се пообърше с някое друго изказване.
12
5
 
23
 
! Отговори
ЧЕРНАТА ЗЛАТКА БОЙКА преди 8 години
ВОЛЕН ,АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА ГОВОРИ ИСТИНАТА,ЩЕ ТРЯБВА ДА ХВАЩАМ ПЪТЯ ЗА САЩ АМА И ИМЕТО ТРЯБВА ДА СИ СМЕНЯ БОРИСОВ ОГЛУ БОЙКОЛЪРЪ.БАКШЕНДИ БАК БАК АШКОЛСУН....
11
25
 
4
 
! Отговори
От 23-та стая преди 8 години
Сидеров като идва тука при нас, все гледа тайно да е. Не си признава, че идва при нас.Аз не съм като него, аз си казвам. Ама аз не съм луд, само малко съм се разтревожил. Честна дума, Докторът така ми каза. Още малко ще си почивам тук и ще ме пуснат, ама друг път.А за Сидеров чух Докторът друго да казва. Все в 27-*** стая го настаняват, но често го пускат, защото имал работа. Но Докторът каза, че един ден няма повече да го пускат.
10
9
 
34
 
! Отговори
Българин преди 8 години
ВОЛЕН - ПРЕЗИДЕНТ!