Последно: Кунева избрана със 104 гласа, само с 5 повече "за"

Гласовете на двама от ВМРО, дали грешно "за" станаха "въздържал се"
Обновена: 3 фев 2016 19:38 | 3 фев 2016 19:07,
85
Последно: Кунева избрана със 104 гласа, само с 5 повече "за"
Снимка: Булфото

Новият министър на образованието Миглена Кунева е избрана със 104 гласа "за", 66 против и 33 "въздържал се". Това е окончателния вот от днешното гласуване.

Още по темата
Днес Кунева бе избрана след прегласуване. При първия вот тя получи подкрепата на 104 депутати, 66 бяха "против", а 33 се въздържаха. Веднага след това независимият Георги Кадиев поиска прегласуване с мотива, че не всички депутати от ДПС са успели да гласуват.

При второто гласуване вотът за Кунева нарасна с два гласа – на 106 ”за”, а въздържалите се паднаха на 31. Оказа се, че двама от избраниците на Красимир Каракачанов – Славчо Атанасов и Атанас Стоянов са се объркали.

Двамата обясниха, че електронната система е отчела грешно вота им и поискаха гласовете им да се запишат като "въздържал се". Искането им бе прието и в крайна сметка в протокола за вота е записано, че 104 депутати са подкрепили Кунева, 66 са били против, а 31 – "въздържал се".

Така гласовете "за" избора на Кунева са само с 5 вповече от тези "против" и "въздържал се", които общо се броят като гласове срещу предложението - 104 срещу 99.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
30
 
! Отговори
ОСТАВКА БОРИСОВ преди 8 години
Оставка на Борисов !!!!! Единствения виновник за всичко което се случва в държавата!!!!!!Цял народ е против Кунева , но цял Герб е за Кунева! Работят ли за народа тези изверги!? Не ! Работят за своя интерес ! Днес отново бяхме свидетели на Цирк " Боко-Рб- ПФ и АБВ" , хем вълкът сит хем агнето цяло! Чрез процедурни хватки и мазане очите на народа с кал избраха Кунева!Кунева , която не знае кой е Крум , кой е Кубрат, в кои години са живели и какво са сторили!
1
1
 
22
 
! Отговори
шоу преди 8 години
Мишлетата от "Атака" и ДПС се продадоха... Кой ли вече ви вярва? Шоуто продължава. Надявам се не за дълго...