От Турция: Местан прави партия! У нас - тишина...

Бившият лидер на ДПС отказа да говори пред медиите
Обновена: 5 фев 2016 13:29 | 5 фев 2016 13:29,
167
От Турция: Местан прави партия! У нас - тишина...
Снимка: БТА, архив

Лютви Местан ще създаде партия в България до дни.

Новината обявил съмишленикът му, депутатът Айдоан Али, по време на своя визита в Турция. Думите му се цитират от различни турски медии, сред които и държавното радио "Гласът на Турция". То дори информира, че новата партия в България ще е турска. 

Още по темата
Турските медии инфрмират, че Али е пристигнал на посещение в Одрин за различни контакти. 

"След последните събития под външен натиск бяха извършени действия от Ахмед Доган, накърняващи личното достойнство на хората, и маските бяха свалени. За да възразим срещу тази несправедливост, ще съставим нова формация с председател Лютви Местан", казва Али, цитиран от турските медии.

Лютви Местан отказа да говори пред медиите в българския парламент. 

Един от новите лидери на ДПС, Рушен Риза, обясни, че няма информация за новата партия. 

"Но партия, която се създава в България, би трябвало да е по българското законодателство българска партия. Има 400 партии, тя ще бъде 401-та", каза той. 

На въпроса не е ли странно, че турски медии съобщават новината, той отвърна, че всеки има свободата да се изразява пред различни медии. 

"Може би целевата група, към която се обръща или към когото е това послание, може би за тях е по-добре оттам да се чуе", допълни съпредседателят на ДПС. 

Риза предположи, че ако Местан създаде такава партия, тя ще бъде насочена към избирателите на ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: ДПСЛютви МестанТурция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дпс вън от кърджали
98
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доган е агент, а Местан не е ... Не ни разсмивайте!! Местан също си е кадър на службите, само дето е по некадърен от Доган и си е ***. Единственното му качество беше, че говореше без да се запъва, но пък дрънкаше клишета.
97
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДПС=БКП с Местан ще бъде по добре
96
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От лятото на 2012 г. сайтът desebg предоставя възможност чрез онлайн публикуването на досието на Ахмед Доган интересуващите се от миналото му в ДС сами да надникнат в него и без да бъдат манипулирани да изградят мнение за човека, ръководил 23 години ДПС.
95
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България е малка държава, но има и други малки държави в Европа--дори от бившия източен блок-- които успяват да водят стратегическа политика и да запазят суверенитет. На фона на събитията в Турция и в западна Европа, България трябва да маневрира внимателно. Не е нужно да е *** нито на Турция, нито на Русия. Полша и Чехия си отстояват интересите пред ЕС. България трябва да се присъедини към новия съюз на Полша, Унгария, и Словакия, ако я приемат изобщо.
94
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дпс помиари как драскат само а са самозраблили ахмед доган е бивш агент на дс и още колко има в партията
93
7
 
12
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Местан Премиер!
92
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДПС вече е тоталитарна и изцяло подчинена на самозабравил се лидер, и че ръководството се състои от безлични и зависими хора, които търпят унижения в името на това да получат "парченце от тортата".
91
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДПС са на път да загубят два ключови бастиона в Разградско - Исперих и Кубрат. Очаква се за пръв път да се окажат и в опозиция в Общинския съвет на Разград. Това е началото на края на тяхното влияние. След някоя и друга година, въпреки опитите за осуетяването на този процес, гражданите ще принудят политиците да въведат задължителното гласуване и тогава с тази партия ДПС ще е свършено!Cега депутатите от кърджалийскo да си подадат оставките ако мислят народа иначе няма да глсуваме вече за тях Салиха Емин,Мустафа Ахмет,Ердинч Хайрула и Недмжи Али.
90
8
 
16
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 8 години
ЧУДЕСНО !!! С какво Местан е по-лош от тия ,където подариха българското небе на Турция ??? НИКАКВА РАЗЛИКА !!!
89
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
изглежда седалището на партията ще е в Анкара
88
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 138Откога "yшaнka" стана мр.ъсна дума, та я цензурират със ***? Що ми се струва, че точно yшaнkите спасиха бащите на уродливите npъдльoвци, които сега ги иронизират, от газовите камери и пещите преди 70 години. Без да са носили смехотворните жокейки, с които всяко малоумно педерче мисли, че е "американец", т.е. кpaвap=
87
5
 
19
 
! Отговори
Край преди 8 години
Според сегашната конституция и избирателен закон теоритично с партия на която всичките членове са и извън България може да се управлява страната. ЗАБРАНА ЗА ВСИЧКИ КОИТО НЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ И НЕ СЕ ОСИГУРЯВАТ ТУК ДА ГЛАСУВАТ.Не искам българи или турци или каквито и да било които не свързват бъдещето си с България д аопределят моето.
86
6
 
25
 
! Отговори
вън преди 8 години
Местан вън от България.
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 133Ушанки носят повечето канадци. Тях ли имаш предвид или туморът в мозъка ти вече се е разраснал до обем, причиняващ малоумие и ***.отични видения!
84
10
 
10
 
! Отговори
До ДПС,Атака,БСП преди 8 години
Вие имате огромен късмет,че толерантният Бойко е начело на правителството- ако аз бях диктатор на негово място,половината ви водачи ще ги вкарах в затвора а другата половина- в лудницата. С предимство ще пратех там криминално проявените утаечни елементи Жун Виденов, Станешев, Орехарски, Зидеров, Амед Догон и Лютни Бостан! Завиждам ви на късмета,продажни пед-ал-чета!
83
10
 
11
 
! Отговори
До ДПС,"Атака&q преди 8 години
Вие имате огромен късмет,че толерантният Бойко е начело на правителството- ако аз бях диктатор на негово място,половината ви водачи ще ги вкарах в затвора а другата половина- в лудницата. С предимство ще вкарах там криминално проявените утаечни елементи Жун Виденов, Станешев, Орехарски, Зидеров, Амед Догон и Лютни Бостан! Завиждам ви на късмета,продажни ***-да-ли!
82
8
 
8
 
! Отговори
До ДПС,"Атака&q преди 8 години
Вие имате огромен късмет,че толерантният Бойко е начело на правителството- ако аз бях диктатор на негово място,половината ви водачи ще ги вкарах в затвора а другата половина- в лудницата. С предимство ще вкарах там криминално проявените утаечни елементи Жун Виденов, Станешев, Орехарски, Зидеров, Амед Догон и Лютни Бостан! Завиждам ви на късмета,продажни ***!
81
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако Русия удари турция бежанците няма да минат през България, защото от Босфора насам ще е Руска територия. Ако Ердоган пусне бежанците, те ще минат набегом през България защото тук бият, ограбват и ***. Само че тогава ердоган няма да получава пари от Европа . Ако можеше Ататюрк да стане от гроба, и да види как ердоган се изхожда на турция и я чалмосва, щеше да емигрира в България и да стане Български гражданин . Ако помаците не бяха вероотстъпници щяха да бъдат уважавани в турция.
80
3
 
17
 
! Отговори
Божил преди 8 години
Ако всички кресливи турски даскалчета като Местан решат да си правят отделна партийка,всяко селце в Анадола ще си отима отделен парламент,а най-умни депутати в него ще са мулета, кокошки, пръчове и козари.