Десетина провокатори искали да изнервят Борисов в Лондон

Близка до "Атака" дала тона на агресията, други я последвали
705
Десетина провокатори искали да изнервят Борисов в Лондон
Снимка: БТА, архив

"Целта беше да го изнервят, вие познавате премиера – той търпи, търпи, търпи, но се е случвало да изпусне някаква реплика". Така ръководителят на правителствената пресслужба Севдалина Арнаудова коментира пред bTV  срещата в сряда вечерта в Лондон на премиера с българската общност в Англия.

Борисов беше във Великобритания за участие в донорската конференция за Сирия, а по време на срещата му с българите беше затрупан от въпроси, свързани с евродоклада и за връзките с депутата от ДПС Делян Пеевски.

Според някои наши сънародници, на събитието действително е имало провокатори.

Още по темата

"Малко преди срещата ние имахме информация, че ще се стигне до тази провокация”, заяви Арнаудова, която защити Борисов и в пространна публикация в социалната мрежа Facebook.

По думите й "тонът на агресията” бил зададен от жена, която била симпатизант на "Атака”.

Арнаудова установила партийната й принадлежност по публикации в социалните мрежи.

"Не може един младеж на 20 да прочете един апотеоз за работата на Ирина Бокова”, подчерта тя.

"Когато задаваш въпрос, обикновено очакваш отговор . Тези 10 човека целяха да създадат този хаос, тази говорилня”, каза още тя.

По думите й нито Борисов, нито присъстващите министри не са имали шанс да отговорят на въпросите.

Тя коментира, че и организаторите от посолството в Лондон имат вина за случилото се.

"Не може да наблъскаш 200 човека, техниката да не работи и да очакваш, че ще има високоинтелектуален диалог”, подчерта тя.

"Премиерът прие спокойно нещата, имах притеснение, че ще успеят да го извадят от равновесие”, сподели Севдалина Арнаудова.

Тя припомни, че на подобни срещи премиерът е отговарял на всякакви въпроси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


705
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
389
0
 
0
 
! Отговори
Ask преди 8 години
Taia oste li ne e uvolnena?!Koga ste e bg refereduma za majoritarni izbori?
388
0
 
2
 
! Отговори
Преско преди 8 години
Мхм не ми се оправдавайте, че този или онзи бил от еди коя си партия! Всеки българин си е българин и има право да зададе въпросите си без значение от това, на кого симпатизира! Въпросите са много смислени и смятам, че повечето хора мислещи сами си ги задават редовно не виждам причина да не отговорят на тях освен, ако се страхуват от нещо! Хората не са емигрирали в Лондон, понеже тук в София е много хубаво!!!
387
1
 
2
 
! Отговори
ДИМИТЪР преди 8 години
БРЕХ-ЗАСЕГНАЛИ СВЕТИНЯ МУ.ТО АТАКА ЛИ БЕШЕ.О КГБ И ГРУ.И ЖУРНАЛИСТИКАТА ВИ Е ФЕЛАТРИЧЕСКА КАКТО И ГАЙ -ТИКВОНИЙ ДЕТО ЛИЖЕ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОРСТВО=ГНУСНИ СТЕ-НЕ МЕДИИ-ПАРЦАЛЕТКИ СТЕ
386
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Атакисти
385
0
 
6
 
! Отговори
Емигрант преди 8 години
Борисов, ти си една гнусна мижитурка! Бях ти симпатизант когато основаваше партията си докато не видях какви говновози са ви кандидатите на първите местни избори. Вие ме изгонихте от тази държава *** нещастни! За вас всеки с различно от вашето мнение е или комунист или атакист или виждате дългата ръка на Путин! Изкуфели *** такива.....
384
0
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
И защо все пак не са номинирали досега Ирина Бокова за генерален секретар на ООН ? Каква игра играят и на чии интереси служат Боко и външният му министър?
383
0
 
12
 
! Отговори
Man United преди 8 години
Всеки логичен въпрос на който не им се дава отговор е провокация.Питаха го какво правят за да се върнат българите в България ?Мръсни провокатори :) Аз без да съм от някаква псртия мога да задам МНОГО по-тежки въпроси.Например докога ще и избиват децата без МВР да може да направи, каквото и да е?Докога 15 човека съдии ще разбиват живота на десетки хиляди семейства?Защо 2/3 от МВР са някакви безполезни лелки на стари компютри ровещи еъв Фейсбук ?Защо е така във всяко едно министерство ?
382
1
 
15
 
! Отговори
Манчо преди 8 години
Е па как толкова бързо разбраха ,че е от Атака? Много лошо взеха да се бият посерковците с вятърните мелници! Всеки който им зададе въпроси на които не искат и не могат да отговорят са класовия враг. Или са от Атака или БСП! Ба си ***. Тези съвсем са слънчасали. Разплатата идва. Запомнете го!
381
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гн Премиера е свикнал дае със неговите сол ***,дъго умилкват дъго ръкопляскат на всеки 45 секунди.Дъго хвалят постоянно,защо несие водил Доспацкият кмет на об6тина доспат.Които пръсна 5000 кобика битон и асвалт зада излъже хората.Защото постояно му носи рушвети,печени агнета печена готова риба родопски последни специялитети нови вкусотии и дрехи.На него и на гн Цветан Цветанов.И дори отиде в Доспат да направи предизборна реклама на Елин Радев настоящият кмет,който е председател на герб.
380
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
rapona ne e sviknal taka da mu se zadavat neudibni vaprosi
379
1
 
21
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Какво им дреме на хората за усвояване на еврофондове когато парите от тях не достигат до хората? Те отиват в приближени до правителството фирми, т.н. кръгове от фирми. Питаха го и като се погледне в огледалото не вижда ли Пеевски чиито медии използва за пиар - остроумно, но Бойко така се беше омърлушил от липсата на типичните за обкръжението му ласкатели-слугинаж че спря да отговаря. Хората в Англия могат да направят разлика между живота тук и там и управлението тук и там и са силно критични.
378
1
 
24
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Глупости! Това не са провокации, просто Бойко - Дучето не е свикнал някой да го критикува в лицето, той се радва на послушни и умилкващи му се медии в страната. Когато се сблъска с критично отношение, той както и слугите му по тоталитарен режим приемат критиката като лична атака. Имаше си работа с високо интелигентни хора и типичните му разтягания на локуми не минаха. Пак започна да говори за магистрали и усвояване на еврофондове и го попитаха какво от това? Това не вдига стандарта на живот!
377
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде на бас, че тези които се опитват да провокират Бойко, всъщност ги е яд, че Орешарски падна и Пеевски не стана шеф на ДАНС! А менторите им най ги е яд, че Бойко за 2015 им събра 3 милиарда лв. повече от данаци, мита и акцизи, дето преди си ги крадяха. Мъка, мъка, мъка! И понеже не могат официално да се оплачат, пускат пинчерите си да лаят. Добре, че на Бойко са му здрави нервите, че аз веднъж така шутирах едно лаещо, че стопанина му го закопа.
376
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Милите ни сънародници колко са загрижени за южен поток и Боковица!
375
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Атаките към Борисов показват, че не играе под свирката на Кремъл и КОЙ!
374
1
 
10
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 8 години
...problema na Boiko Borisov e che viarva mai na sobstvenata si propagnda ... (che horata go haresvat i poddarjat)....
373
2
 
10
 
! Отговори
Атакисти преди 8 години
Защо не питахте Боко, колко завърши мача България-Испания?
372
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Севдалина Арнаудова даси ... ...... Нени трябват мръсни подлизурки на шефа на мафията.Отивай си в мир,неможе Премиера на България да гледа как се харчат стотици милиони откраднати пари.И дасе правите че вие сте прави.Вие винаги сте прави а народа е крив,които ве избра мръсни предатели на родината и на избирателите си.Нахалнисте като конски мухи.Нямате нито срам нито съвест.
371
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам усещането, че всички атакисти са на линия да пишат коментари и да си дават плюсове!Горе долу, колкото и на изборите...50-60 човека...
370
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само ГЕРП!