БСП не изключва избори 2 в 1

От народа зависи, докога ще търпи това управление, смята Миков
7 фев 2016 16:28, Анисия Иванова
82
БСП не изключва избори 2 в 1
Снимка: БТА

Не изключвам възможността през тази година изборите да са две в едно - за президент и предсрочни парламентарни, каза днес във варненското село Гроздьово лидерът на БСП Михаил Миков. Според него дали ще се стигне до предсрочен вот за Народно събрание зависи от това доколко българите ще продължат да търпят такъв тип управление на безпътица и дали в конструкцията на управлението може да се постигне стабилност.

Политическият процес през последните седмици става все по-напрегнат, особено след гласуването с малцинствена подкрепа на промените в кабинета, посочи Миков. Според него управляващата в момента коалиция е нестабилна и не се крепи на принципи и политики, а върху разпределение на власт.

Предстоят много трусове в различни сфери, каза още Миков, цитиран от БТА. Според него през април ще има сериозно напрежение в здравеопазването. Тогава стотици българи, които си плащат редовно вноските, няма да могат да получават навременна медицинска помощ, прогнозира лидерът на БСП. По думите му предстои и ескалация на напрежението в системата на образованието.

За предстоящите избори за президент Миков каза, че кандидатите на БСП ще бъдат обсъждани и обявени след конгреса на партията в началото на май. Според него до тогава основната задача за БСП е да се стегне организационно и в рамките на отчетно-изборната кампания да бъдат обсъдени политики, които да са алтернатива на днешното управление.

За президентските избор ще си партнираме с всеки, който очертае ясна политика, която съвпада с нашите виждания за необходимата лява алтернатива, каза Миков. Той уточни, че и АБВ, и всички останали партии, които приемат, че президентската институция трябва да отговаря много повече на националните интереси, са добре дошли като партньори на БСП.

В село Гроздьово днес Михаил Миков се включи в поклонението пред паметника на партизаните от четата "Народна дума", водили сражение в местност край селището през 1943 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Референдум за присъединяването на България към Русия
16
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За 25 години превурнаха една велика силна и мощна държава във хилава турска провинция,целенасочено разбиха държавата за да я натъкат в ръцете на Турция.СМЪРТ ,СМЪРТ И ПАК СМЪРТ.ПЛЮЯ НА ВАС МАМА ВИ ПРОДАЖНА ,БЕЗ ЧЕСТ И КАПКА МОРАЛ.
15
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България е член на ес и като такъв да не се държи като турска провинция,затворете границата с Турция,отзовете турския посланник.Смърт за тези които гласуваха за и за тези които не влязоха да гласуват отдаването на българското небе на турския враг.АЗ СРЕЩУ РУСИЯ НЯМА ДА ВОЮВАМ,АЗ СЪМ БЪЛГАРИН С РУСКОБЪЛГАРСКО ХРИСТИЯНСКО САМОСЪЗНАНИЕ И НАТО Е МОЙ ВРАГ,АЗ ЩЕ СТРЕЛЯМ И ПО БЪЛГАРИ АКО СЕ НАЛОЖИ.ОТ МЕНЕ ТУРЧИН И ПРЕДАТЕЛК НЕ СТАВА.НЕ ВИ ЩА ПАРИТЕ АЗ ИМАМ ЧЕСТ
14
3
 
13
 
! Отговори
До анонимен 14 преди 8 години
Прав си но има още.Ще гласувам за този който обещае да построи 2-3 нови затвора и да започне тези дето нямат бизнес а разполагат с огромни къщи и милиони.В затвора и национализация. Тогава ще има пари за всичко. Опасявам се обаче че няма такъв с яко дупе.Зад него трябва да са полицията , армията и съда , но как да стане като всички са комунисти.?
13
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбиха България и я направиха зависима турска провинция.Какво няма България та се налага да колиничим пред врага? България има всичко,България има това което Турция няма,България няма нужда от Турция.Спрете турцизацията на България
12
10
 
13
 
! Отговори
БСП преди 8 години
Миков, миков все глупости говориш , а най интересното е , че си вярваш. Сега в парламента сте един вагон хора на другите избори един файтон.
11
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз мразя Турция.България има своите съседи и те са Македония,Сърбия и Румъния.
10
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще галсувам за този който заяви ясно и отговорно ,че ще идигне пет метрова ограда по границата с нашият враг Турция,ще гласувам за този който стъпи здраво на земята и даде отпор на турският ни враг и ги накара да спрат да се бъркат във вътрешните ни работи.България изгода от отношеният с Турция няма,НЯМА,изгода има само Турция .
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
vas naroda mnogo e turpyal dolni komingi,vreme e da se razpadnete chak do Severna Koreya i da si harchite kradenite pari,che e vuzmojno i da ne hi izharchite do starost,...
8
14
 
27
 
! Отговори
Комунистче преди 8 години
Жалки мечти на комунето ! Все искат да управляват, за да могат да продължат да крадат! Еееееех, живот,здравей,здравей! Долен ненужен червей си Миков!!
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Замислям се , защо ли президента се избира чрез избори. Само разход на средства за една нищо незначеща фигура. Която обаче може лесно да изложи (и го прави с лекота) България. Нека Народното събрание или спечелилата избори партия си назначи пионката сама. Без значение кой е той. Някой да знае името на Германския президент.
6
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз мразя турция и всичко свързано с нея което ми се натрапва,НЕКА ТОВА ДА СЕ ЗНАЕ
5
0
 
18
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Ако зависи от нас, досега да сте излежали по половин присъда.
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това турско управление другарю Миков,ТУРСКО управление.Рзбиха ни държавата и на превърнаха във турска провинция.Петрол от Турция,ваксини турски,болните българи на лечение в Турция,не в западна Европа а Турция,спортни лагери в Турция,тенис турнир в София ама е турски,ние сме превърнати в турци.Не турция не е мой приятел и брат,даже не ми е съсед.Турция е наш ВРАГ,подъл наш враг и ако аз имах силата щях да издигна 5 метрова ограда по границите ни с Турция,всичко друго е слугинаж
3
12
 
23
 
! Отговори
ист преди 8 години
Мише, внимавай какво си пожелаваш, да не станете четвърта безсилна партия в парламента.
2
2
 
12
 
! Отговори
единствено преди 8 години
решение е на следващите избори да могат...даже да е задължително в парламента да влязат само чужденци-аз предлагам австрийци !! напоследък австрийците са доста адекватни спрямо камиларите . вече добре познават проблема с шалварестите. корупцията при тях е сравнително малка и държавата им функционира добре
1
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този, пак е прекалил с водката. Че, Боко се изложи това е факт, но другарите на този алкохолик на снимката са .