Представители на Турция шетат в Южна България

АБВ ще има кандидат за президент, разкри Първанов
7 фев 2016 21:14, Анисия Иванова
148
Представители на Турция шетат в Южна България
Снимка: Булфото

Представители на турската държава, посолството, консулството шетат из южните краища на България, мачкат наши сънародници, български турци, лидери на мнение, дори активисти на ДПС.Това заяви пред Нова телевизия Георги Първанов, президент (2002-2012) и лидер на АБВ. "Имам достатъчни сериозни сведения, че това е така”, обясни той.

„Сега се върви по структурите по места, за да се обръщат хората в правата вяра. Това го правят представители на турската държава и аз питам къде е българската държава”.

Според него трябва незабавно да се свика Съвет за национална сигурност към премиера, а защо не и към президента, ако има волята и характера да го направи. „Да се чуят службите, да се чуят политиците, да има една консолидация на българските политици по този въпрос, защото тук не можем да се делим. Това нещо не се е случвало над 25 години”, каза още Първанов. Той заяви, че ще сподели това с премиера Бойко Борисов буквално в близките дни и часове.

Първанов поясни, че той е на страната на българските интереси и те съвпадат с позицията, която бе изразена преди време от Ахмед Доган. „Позицията на Доган беше национално отговорна”, смята Първанов. Аз винаги съм уважавал Лютви Местан, но това, което той направи, за мен няма как да бъде оправдано, допълни лидерът на АБВ.

Той заяви, че неговата формация АБВ ще има своя кандидат за президентските избори, но отказа да каже дали това ще е самият той. Името му ще бъде обявено в средата на май, обеща Първанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
7
 
17
 
! Отговори
Осман преди 8 години
Ердоган излъга и надхитри дори Израел. Нямам място за подробности. Ердог го каза още преди години, че Доган е кукла. Само тъпите български турци не разбраха за какво иде реч. Ердоган ще свали Сава. Затова пищи Гоце.Но ако недай си Боже стане нещо и се откъснат територии от БГ тогава тихият *** ще се събуди и разни Боковци и Прасчовци ще завидят на Чаушеско.
13
4
 
13
 
! Отговори
аноншм преди 8 години
ПРЕДАТЕЛ !!!!!!!
12
5
 
12
 
! Отговори
мазен и противен преди 8 години
тоя заламтява за власт. Започва да си измисля ПР. Из главата му шетат рубли и архари.
11
6
 
14
 
! Отговори
inatut преди 8 години
а когато лицето Седевчов беше подкрепено именно от дпс за втори мандат, нямаше ли пак представители на турция? а когато неговият премиер направи уста в уста с местан на орлов и тогава от кърджали два влака туристи бяха поръчани..пак ли нямаше шетане? всички сте проекти на мадер раша."обирайте си чуковете"
10
11
 
15
 
! Отговори
aноним преди 8 години
Гоце -руски слуга и изменник !!! От твоето президенство единствено руските агенти се увеличиха и то в цяла България ! Гоце е главният виновник армията ни да е в това състояние. А иначе спечели "ГОЛЯМ ШЛЕМ " .........НАГЛЕЦ !!!
9
14
 
23
 
! Отговори
Осман преди 8 години
Доган си пие уискито. А ти Гоце си почивай в хотелите на сина си. Путин ви активизира всичките.А турското население се мачка вече 25 години от ДПС. Българското също.
8
7
 
13
 
! Отговори
Isperih преди 8 години
Koy kogo???Be Gosho....Mrisni komonisti ne mojete da izmislyate po aktualno nesto!!!! Kakvo ste napravili za Bulgariya s D P S....Vaseto myasto e v Rusiya pri Putinov.....
7
22
 
25
 
! Отговори
Исти преди 8 години
Не се прави на ударен,Гошо- Българската държава е там,където я забатачи комунизмът. Вашият комунизъм!
6
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ha ha Неговото внуче ще замине за щатите, по-добре мисли за себе си. Тези милиардери са си опекли живота, източиха държавата и сега вече могат да живеят където си искат.
5
5
 
29
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
Да да точно така прави се опит ДПС да бъде сменено с нещо по-опасно.Но няма смисъл да му казва нищо защото от сега е ясно че "смяната" е договорена мужду Давутоглу и Борисов.
4
4
 
40
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Бойко, ако не искаш внучето ти да носи *** се размърдай малко. Послушаий народа не какво ти говорят от.......другите посолства, те за това са тука, да ни разрушават от вътре, стегни се малко.
3
5
 
45
 
! Отговори
българина преди 8 години
Управлява ни *** не го избрах аз .,
2
8
 
36
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Евроатлантизмът,пречупен през сервилните мозъци на Боко,Моко и сие назад управници,та чак до Костофф,който закри граничните войски,това ни докара;държавата стана разграден двор.Сега остава да гоним само...михаля и хамериканските интереси;българските,кучета ги яли.
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И името ще му е "вождът с три пера"! Беше много тъпо след репортажа за българите в Америка, дадат една от причините, заради която са напуснали страната.