Представители на Турция шетат в Южна България

АБВ ще има кандидат за президент, разкри Първанов
7 фев 2016 21:14, Анисия Иванова
148
Представители на Турция шетат в Южна България
Снимка: Булфото

Представители на турската държава, посолството, консулството шетат из южните краища на България, мачкат наши сънародници, български турци, лидери на мнение, дори активисти на ДПС.Това заяви пред Нова телевизия Георги Първанов, президент (2002-2012) и лидер на АБВ. "Имам достатъчни сериозни сведения, че това е така”, обясни той.

„Сега се върви по структурите по места, за да се обръщат хората в правата вяра. Това го правят представители на турската държава и аз питам къде е българската държава”.

Според него трябва незабавно да се свика Съвет за национална сигурност към премиера, а защо не и към президента, ако има волята и характера да го направи. „Да се чуят службите, да се чуят политиците, да има една консолидация на българските политици по този въпрос, защото тук не можем да се делим. Това нещо не се е случвало над 25 години”, каза още Първанов. Той заяви, че ще сподели това с премиера Бойко Борисов буквално в близките дни и часове.

Първанов поясни, че той е на страната на българските интереси и те съвпадат с позицията, която бе изразена преди време от Ахмед Доган. „Позицията на Доган беше национално отговорна”, смята Първанов. Аз винаги съм уважавал Лютви Местан, но това, което той направи, за мен няма как да бъде оправдано, допълни лидерът на АБВ.

Той заяви, че неговата формация АБВ ще има своя кандидат за президентските избори, но отказа да каже дали това ще е самият той. Името му ще бъде обявено в средата на май, обеща Първанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
нищо не е открил първанов турските мекерета ги видяхме когато дост се криеше втурското посолство и после по митингите посланикът и консулите вършееха необезпокояванииз кърдж
93
0
 
2
 
! Отговори
FBI преди 8 години
Имам един Въпрос : България защо крие Българизираните/българеещи се роми(Дасикане Рома)тоест Ромите с български имена за които никой Историк до ден днешен няма обяснение от къде са дошли тези Роми по Българските Земи , една от версиите е че са влезли през Византия по тези земи
92
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 97И аз не пускам бъларска телевизия. Толкова пpoфaнска, малoyмна aнтирyска пропаганда, толкова добре платена в oтрoвно зелено злoбa се лее от екрана, така идиoтckи се кривят разни псевдоучени и продaжни журналисти, социолози и политолози, че три дни след поредната иcтeрия по конспект от Кoзяк , човек не може да се храни от миризмата на показаната самоотровила се мъpшa.
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Анонимен 103"Родината ти"? Та ти нямаш родина, бе, на теб родината ни е под земята.
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 104Ще ти се, а, фашо? Гладна кокошка просо сънува.
89
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Гаварит МаскваЩе се пykнете от яд, нещастни доларняци, че Русия изобщо не ни обръща внимание, толкова низко сме паднали, та не ни и забелязва. И никого не праща тук да "шета", защо да се цапат нормалните хора с гранясали пopoве като теб, овъргаляни в л-та на неистовата, доларова злoбa.
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 113Не, не са. Сволочът си ти, пишеш ту дебилизми. Но добре знаеш руски. ИО ти ли, като 90 % от сегашниоте ни демократиочни вождове си завършил в СССР. Как ти е псевдонимчето?
87
0
 
4
 
! Отговори
Емил Николаев преди 8 години
Веднага две роти снайперисти и да им надупчат фесовете и шалварите.....
86
1
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
А къде беше същата държава когато вие другарю Първанов отстрелвахте диви кози в Азия?!И тогава щъкаха турски емисари! Много ставате загрижени за България ама когато не сте на власт!
85
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре, че на са руски сволачи.
84
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Корумпирани политици това е най-голямото зло за българите!
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименхохлите - отново истерия?
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Гаварит МаскваБългарина НЯМА самосъзнание за принадлежност!
81
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очевидно, първанов изпълнява повелята на бащицата на народите, а именно:ДЕСТАБИЛИЗИРАЙ
80
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представители на Русия шетат из цяла България... Трябва да ги спрем!
79
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Помакино едно време твоите баби и дядовци са били страхливи за животеца си иса сложили чалмата първи ти по нищо не се различаваш от тях безроднико ни турчин ни Българин като ви хареса в турция що не останахте а се прибрахте защи ли ами защото сядахте на митничарския стол по няколко пъти и айшето уважавана 1 път асан два пъти на затова се прибрахте долна утрепко
78
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пропутинските партийки АБВ, БСП и АТАКА тикат родината ми към украински сценарий
77
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ба,какви са тия представители на турската държава сега дето мачкат наште турци-сунити или шиити,те нали взаимно се мачкат по ония техни южни краища с идилите,едните сунити други шиити,далавери въртят нефт-нафта,а караштисано правят,хайде сега и тук се мачкат я кой какъв е,та и наште завъртяли и они да се мачкат,караштисали са се били от мачкане,тия май са всите са си пишман пехливан с миниван от Местан,Доган и от он,ен,ин,ън кат пън сякаш тръгнали за по овца да се натискат по тепиха,а ги гепиха.
76
4
 
7
 
! Отговори
сърп и чук чук преди 8 години
червени продажни рубладжий
75
0
 
8
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Ама хубаво ти беше с Амет Доган. И ти другарю Първанов излезе мошеник като Бойко Борисов.Що ли се чудя?Нали ви рои БКП. Наиграхте се на комунизъм и сега сте бизнесмени-демократични разбира се.