Само Бойко Борисов можел да предизвика предсрочен вот

Социалистите си знаят, че не зависи от тях
42
Само Бойко Борисов можел да предизвика предсрочен вот
Снимка: БТА, архив

Въпреки недоволството си и социалистите са на ясно, че въпросът дали да има или не предсрочни избори е в ръцете на премиера Бойко Борисов.

Още по темата

Соцлидерът Михаил Миков за пореден път прогнозира, че кабинетът няма да изкара мандата си, но пък призна, че предсрочният вот може да бъде предизвикан само от Борисов.

"Нито БСП, нито друга отделно взета партия в българския парламент може да ги предизвика", обясни той.

"Наскоро бяха направени промени в правителството, това не е индикация, но в същото време не забелязвам някаква склонност за промяна на политиката, за отлагане на целия този хаос в образованието. Напрежението расте", заяви Миков.

Лидерът на левицата увери, че партията му е готова да участва в избори във всеки един момент. 

"Избирателите са тези, които дават оценка за политиката, която партията предлага. Другото са режисури, политически проекти, които се сглобяват, за да може да продължава дясната политика“, упрекна той.

Вотът на недоверие към правителството на Бойко Борисов за провал в сектора на здравеопазването ще бъде внесен следващата седмица, стана ясно от думите на Миков.

Според него участниците в новия проект, които беше анонсиран днес от Лютви Местан ДОСТ,  подкрепят правителството.

"Всеки има право да представя политически идеи и да ги структурира под формата на субект, участващ в политическия процес. Все още не съм видял платформа, програма, по какво се отличава и къде се ситуира този проект в политическото пространство“, коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
5
 
! Отговори
фен съм преди 8 години
Откровено харесвам премиера на България - генерал Бойко Борисов и съм убеден ,че само той има ясната воля и желание България да тръгне към възход.Мики след 25 години стаж у парламентО какво постигна , освен че мъти водата и пречи на всяко полезно начинание.
30
2
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
За съжаление някои хора харесват бат' си Бойко именно защото често говори глупости. Какво да го правиш - човек от народа. "Аз съм *** и вие сте прости, затова ще се разберем". Още преди два века някой беше писал. "Некъдърността на правилелството намирала своето оправдание в съответната некадърност на поданиците" - досетете се кой.
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кирил ДомусчиевСобственик на Хувефарма и ФК ЛудогорецВ дъното на забогатяването на двамата братя стоят дядото на Домусчиеви, който е активен борец против Фашизма и капитализма, бащата на Домусчиев Петър, който по времето на комунизма е с ранг на министър, и майка им, която е верен и дългогодишен активист на компартията, а по време на комунизма и след 10.11.89г. е директор на завод Балкан в Ловеч, който Домусчиев успява да приватизира за жълти стотинки, чрез фонд Напредъки става шеф
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цеко МиневСобственик на Първа Инвестиционна банкаПотомствен финансист, син на бившия зам. министър на финансите Тодор Минев
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любомир ПавловБивш медиен магнат и дългогодишен сътрудник на Огнян ДоневЗа него са показателни думите на бившия председател на Комисията по досиетата Методи Андреев: Да не забравяме, че бащата на Павлов е бил личен лекар Уши, нос, гърло на Тодор Живков. След това в Общинска банка Любомир Павлов назначава за изпълнителен директор офицер от Шесто с инициали С.М. После продължава да привлича твърде много бивши офицери от Шесто"
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Валентин ЗлатевГенерален директор, Лукойл БългарияВалентин Златев е роден през 1965 г. , точно на студентския празник 8 декември в родния град на Тодор Живков Правец. В далечната 1968 г., когато той е на три годинки, баща му Васил Златев става председател на Селския народен съвет, някогашен аналог на длъжността кмет. След обявяването на Правец за град той продължава да го ръководи, но вече като председател на Изпълнителния комитет на Общинския народен съвет.
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ КОМУНИЗМА НЯКОГА СИ Е ОТИВАЛ ИЛИ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ СИ ОТИДЕ НЯКОЙ ДЕН? АКО ТАКА СИ МИСЛИТЕ ЩЕ ИМА МНОООГО ДА ЧАКАТЕ. ДЕЦАТА НА СТАРИТЕ КОМУНИСТИ ГИ ЗАМЕСТИХА. А ВИЕ ЧАКАЙТЕ ДА ВИ СЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА. АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лиляна Павлова министър на регионалното развитие и благоустройството, ГЕРБВнучка на партизанина и завеждащ отдел на ЦК на БКП Георги Павлов.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Милен и Георги ВелчевиБивш финансов министър и бизнесменБаща им Емил Велчев е член на БКП и сътрудник на държавна сигурност. Син на братовчед на първия обвинител на народната република Борис Велчев. Като представител на БГА Балкан в Зимбабве Емил Вепчев е въртял далавери с нелегално чейндж бюро с посланика Александър Атанасов брат на Андрей Луканов.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цветелина БориславоваБанкер, Българско-американска кредитна банкаБаща ѝ, Борислав Карагьозов, е служител на ПГУ-ДС и работи като материално отговорно техническо лице към български посолства. Майка ѝ, Веселина Карагьозова, е акционер в Кемисол АД, Стара Загора дружество, търгуващо с химически продукти
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Иво ПрокопиевПредприемачБаща му Георги е дългогодишен служител на прословутото УБО и като такъв стига до поста директор на ловно стопанство Воден, според някои по личната препоръка и желание на Тодор Живков. След 1989 година възраждат популярния петъчен Отечествен фронт, но с една малка промяна в името изданието става Отечествен вестник
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
министър на регионалното развитие и благоустройството, ГЕРБВнучка на партизанина и завеждащ отдел на ЦК на БКП Георги Павлов.
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цецка ЦачеваБивш председател на НС, ГЕРБПартиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борис ВелчевБивш главен прокурорСин е на дипломата Владимир Велчев, член на ЦК на БКП и внук на Борис Велчев втория човек в Политбюро на ЦК на БКП до средата на 70-те години
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Меглена КуневаПолитикОмъжена за финансиста Андрей Пръмов, син на някогашния сектртар на ЦК на БКП Иван Пръмов.
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много се учудвам,като кажат ама Борисов се борел с мафията и че имало кръгове,които му пречели? Абе,невежи как си представяте ако Борисов бори мафията ,дали още ще е на този пост? Или може би мафията е толкова слаба,че не може да свали и да пребори героя Борисов.Това са едни парадокси,които се хвърлят в пространството,че от Борисов зависи всичко ,че даже и мафията е безсилна пред него .Мафията е самия кръг Борисов,те са обединени и играят една игра СИК и ВИС вече са едно цяло и пазят статуквото
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цветан ЦветановБивш шеф на МВР, ГЕРБСин на Генчо Цветанов, шофьор и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
14
4
 
5
 
! Отговори
хъм преди 8 години
БСП е много повече от това, което си представят марионетките.
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Росен ПлевнелиевПрезидентПлатен първи комсомолски секретар на общински комитет на ДКМС. Баща му Асен Плевнелиев е имал високи позиции в партийната йерархия и е бил сред най-високопоставената номенклатура на самия отдел Пропаганда и агитация на Окръжния комитет на БКП-Благоевград.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко Борисов премиер, лидер на ГЕРБЧлен на БКП и син на полковник от МВР Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. През 1991-а година неговата фирма охранява бившия първи Тодор Живков.