Ако имам забрана за Турция - Местан работи против България!

Пеевски: ДПС e национално отговорна партия
12 фев 2016 15:54, Анисия Иванова
32
Ако имам забрана за Турция - Местан работи против България!
Архив: Булфото

Депутатът Делян Пеевски заяви, че ако наистина има забрана да влиза в Турция, то Лютви Местан действа против интересите на България. ДПС ще остане национално отговорна партия въпреки опитите да бъде подчинена на чуждо влияние, заяви пред "Фокус" Пеевски по повод появилата се информация за наложена на него и на почетния председател на партията Ахмед Доган забрана за влизане в Турция.

Пеевски категорично заяви, че не е руски шпионин, както се тиражира в различни медии.

Още по темата

Може да се провери, че съм собственик само в една медийна група - "Нова Българска Медийна Група Холдинг", посочи Пеевски по повод твърдението на френския посланик у нас Ксавие Лапер дьо Кабан, че концентрацията на вестници в ръцете на една медийна група е огромен проблем за България, визирайки именно депутатът от ДПС.

"Нова Българска Медийна Група Холдинг" издава "Телеграф“, "Монитор“, „Политика“, "Меридиан Мач“. Пеевски има и дялово участие във вестник "Борба“.

"Ако господин посланикът има доказателства, че всички вестници в България са концентрирани на едно място, нека да ги предостави", призова народният представител.

Нито аз, нито дружествата, в които имам участие, са уведомявани по надлежния ред за проверка от страна на НАП, заяви още Пеевски във връзка с информацията, че НАП проверява негови фирми и произхода на средствата за придобиване на участията в "Техномаркет“, "Химко“, "Юрий Гагарин“, "Булгартабак“ и на сградата на bTV.

Депутатът посочи, че е проверяван многократно и подобни действия не го притесняват, защото както личните му доходи, така и приходите на дружествата, в които има участие, са напълно прозрачни и доказани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
10
 
! Отговори
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ преди 8 години
що за тъпотия, как може въобще ЕРДОГАН и ТУРЦИЯ да се месят в която и да е партия в БЪЛГАРИЯ!!!! Местан да си ходи в ТУРЦИЯ!!!! ТОВА тук вече на какво заприлича!! За първи път съм настраната на ДОГАН И ПЕЕВСКИ до къде я докарахме!!!!!!! Турския посланик да си ходи!!! Няма място в БЪЛГАРИЯ!! МАРШ!
21
0
 
1
 
! Отговори
толкова прозрачни преди 8 години
че изобщо не може да се види какво представляват.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Идва края и на Доган и на Пеевски. В политически и икономически смисъл!
19
0
 
4
 
! Отговори
всяко зло за добро преди 8 години
На практика Доган с Местан свършиха добра работа. Скандалът нанесе силен удар на дйе-пйе-сйе-ту. Общо-взето ченгесарите са ошашавени, така че сигурно ще се наблюдава доста спад на поддръжката му. Натискът на изборните туристи ще падне. Изобщо стана интересно, макар че партийците от разните уж български партии нещо се ослушват, сякаш не им е гот от това. А би трябвало да се възползват да привличат разколебаните. Само да не се окаже съмнителна и българската им идентичност.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мамин Прасчо дали вече се е досетил че е пътник?
17
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
много му зор на пеевски че няма да ходи в турция и аз не ходя и не купувамтурски ***
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, вие не разбрахте ли че пак ви будалкат и ви разиграват театро? Това са турски номера за баламурници. С този ход на Турция, целта е да се повиши доверието в ДПС от българсите граждани и след това като увеличат властовите си позиции на следващите избори, да забият нож в гърба на България и да управляват заедно с ДОСТ на Местан. Мислете малко, стига с това папагалско поведение.
15
2
 
7
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Много приятен младеж и патриот! Пеевски Премиер!
14
7
 
10
 
! Отговори
Бекир преди 8 години
Мръсника Местан така и не разбра че след като живееш тук мръсно и долно е да служиш на друга държава ,да подкопаваш и да пречиш на държавата с действията си,не си полезен абсолютно на никой в България,извода е като иска да служи на Турция да отиде в Турция и да работи за Турция,мръсен п.дал,подлец,как има нахалството да се показва по медиите толкова е мръсен в душата си че не осъзнава колко омраза и ненавис насочва върху себе си.Доган ужасно много сбърка с тоя *** злобар,дано да го осъ
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега стана ли ви ясно "КОЙ"!Ами чичо ви Путин беше този "КОЙ"!
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия и Турция изпаднаха в конфликт,благодарение на което научихме имената на няколко техни агенти в нашия парламент. Сега е ред на България да действа.
11
0
 
12
 
! Отговори
Извод преди 8 години
Ами то май няма български политици в Парламента...кой слуга на Русия, кой на Турция...
10
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пеевски може да не е цвете,но е за предпочитане пред смрадливия Бостан.
9
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция и Русия са в конфликт!Турция забранява на български политици да влизат на нейна територия!Явно това не са български политици!А руски!Някой не разбрал?
8
1
 
4
 
! Отговори
акуд преди 8 години
обикновен PR за евентуални избори 2в1
7
3
 
10
 
! Отговори
смех преди 8 години
Русофилите стегнаха редици да защитават Господаря си Шиши...тоя ако не са турските гласове никога няма да влезе в парламента, затова искат сега да го изкарат патриот ....жалки ДеСари...
6
1
 
12
 
! Отговори
О, чудо! преди 8 години
Ама той "КОЙ" можел да говори бе, че и да изказва мнение!? Трябва здравата да са го настъпили, щом си нарушава мълчанието!Грух!
5
4
 
10
 
! Отговори
. преди 8 години
Министърът на пропагандата на Путин нещо му развалиха рахатлъка :)
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В държавата на мафията и олигарсите,колкото и да го проверяват прасето нищо няма да разберат,нали той ги назначава и уволнява. Единственото,което могат да направят службите е да действат като прах за пране и да изпират всичките им кирливи ризи и да ги проскат пред хората като чисти.
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местан за Турция, Делян за русия!А за България?