Алтернатива на ГЕРБ? Аз съм, убеден е Кадиев

Независимият депутат представя новата си партия утре
15 фев 2016 16:37, Анисия Иванова
22
Алтернатива на ГЕРБ? Аз съм, убеден е Кадиев
Архив: Булфото

Депутатът Георги Кадиев обясни, че новата му политическа партия има за цел да "предложи честност" в политиката.

През почивните дни бившият депутат от БСП обяви на личната си страница във Facebook, че заедно с група съмишленици ще даде началото на свой политически проект. Очаква се официално това да стане утре.

"Правя нов политически проект, защото не искам някой ден нашето поколение да е последното, което изпраща децата си в чужбина и закрива държавата", обясни депутатът пред БНР.

Още по темата

Според него в политическото пространство отдавна не съществува сблъсъкът между лявото и дясното. "По-важен е сблъсъкът между честните и нечестните, корумпираните, срещу некорумпираните", убеден е той.

Кадиев изрази увереност, че доверието на хората в управляващите може да се върне. Според него е необходимо някой да започне този процес. Той обясни, че в новия проект няма да влязат познатите до момента лица от политиката. "Нямам желание да привличаме хора, които носят след себе си шлейф от икономически и политически зависимости и гледат на политиката като на най-добрия бизнес в държавата", мотивира се Кадиев.

По думите му всичко трябва да се изгради отново - "всички институции, моралът, цялото общество, всичко камък по камък и тухла по тухла".

"Няма да е лесно, нито ще стане за 1, 2, 3 или 5 години, но силно се надявам да дадем началото на този процес", заяви Кадиев.

Той прогнозира предсрочни парламентарни избори преди президентския вот.

По думите му вотът на недоверие на БПС и ДПС няма да мине, защото правителството нямало интерес от предсрочни избори в момента. Според него, ако се стигне дотам, избирателите няма да гласуват отново за сегашното правителство.

"Този път не мисля, че ще изберат Бойко Борисов. Аз мога единствено да им предложа алтернатива", увери той.

Отлъченият от БСП депутат заяви, че силно се надява Министерството на финансите да разсекрети доклада за фалита на КТБ.

"Искам да прочета какво пише в него. Искам да видя при кого са отишли необезпечени кредити чрез поставени физически лица. Кой в крайна сметка е откраднал парите. 4 млрд лева", заключи Кадиев по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Махленска клюкарка преди 8 години
Той е длъжен да се пробва. Неговата гайда е надута и продължава да се надува и балъците плащат за това. Проблемът е, че ще винаги ще се намерят наивни мазохисти да гласуват за него. Вижда се от "+" в предишните постове. Сами сме си виновни.
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единственото хубаво в тая болшевишка енергийна мутра ще е ако успее да отцепи още няколко гласа от разпадащата се БКП.
12
1
 
6
 
! Отговори
191 преди 8 години
Десетки, а дали не станаха и стотици партиите у нас. А общата им членска маса не може да стигне 350 000 души. И какво излиза: една мизерна част от обществото мачка целокупният български народ. Защото не сме били с робска психика ли?? Но не сме и народ, щом не можем да се избавим от съвременното партийно иго!
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като всеки български комунист, пардон социалист и другарят Кадиев е милионер. Фирмите на името на неговата другарка изнасят евтиния ток, което логично оскъпява микса за вътрешния пазар. Това обаче не интересува другаря Кадиев. Той се интересува само от това да тъпче ненаситната си смрадлива, болшевишка уста с още и още милиони на гърба на народа. ЗАЩОТО СА СОЦИАЛИСТИ!
10
7
 
6
 
! Отговори
Продажно-комунист преди 8 години
Боже, Мой! Ако алтернатива на каквото и да е било, вкл. ГЕРБ е това дебело, мазно корумпирано туловище с комунистически генезис и битие, обогатило се от мафиозо енергетико и жена си енерго бозката, Бог и всички Богове да са ни на помощ!!!Молете Исус, Молете Йехова, Молете Алах, Молете Буда (макар Буда да не е бог) молете Мормон и всички пророци, това зло да не ни налети и зло ГЕРБ да си отиде, заедно с Меркел, меркелизма и бежанците и да не се замества с жената на Кадъ ефенди и проджно комунист
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Toй е енергиен мафиот от шайката на Р. Овч.
8
3
 
12
 
! Отговори
смях преди 8 години
Льольо!!!
7
2
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
ха-ха, джоука на деня. Голям джоукър се оказа тоя червен *** ;)
6
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже господи , вземи си вересиите . Щом и Кадиев е мисията на държавата много , ама много сме го закъсали . Този ***.от продава ток без да има и понятие от къде идва . Само прехвърля фактури , сега като му спряха кранчето вече той е алтернатива . На какво бе другарю наглец.
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кадиев ли е алтернативата? Че той е един от представителите на олигарсите в българския парламент.
4
3
 
20
 
! Отговори
Гошу преди 8 години
Точно тоя тръгнал да говори за корупция и морал, дето първия му приятел Р.Овч. му изкара разрешително за търгуване с енергийни източници, а другите чакат по 10 години. Набута го и в схемите, та сега Кадиев само от купуване и препродаване на ток вади по няколко милиона на година. Аре скрий се бе, за морал и антикорупция може да ми говори някой, дето живее в 65 квадрата панелка, а не като теб в дворец с басейн за милиони. Аз вадя повече от един депутат, ама пак нямам къща като неговата
3
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Десен съм. Ама някак си го харесвам този човек и идеите му. Прочитайки постовете му в ФБ, започва леко да печели доверието ми. Дано не само приказва както другите месии :(
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв е бизнесът на съпругата - Соня Кадиева...?
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
0,6% на следващите избори.Повече не му давам.