Жорж Ганчев отново иска да е президент

"В България нямам конкуренция", каза кандидатът
15 фев 2016 07:35, Петя Славова
57
Жорж Ганчев отново иска да е президент
Снимка: архив, Булфото

За четвърти път Жорж Ганчев ще се кандидатира за президент. Издига го Християндемократичният съюз. А кандидатът за вицепрезидент ще е генерал Димитър Шивиков, съобщи Нова тв.

Жорж Ганчев ще финансира кампанията си с лични средства, а на изборите ще разчита на всички българи, които желаят промяна.
 
Авторът на фразата "Не ме гледай умно, българино" заяви, че ще направи всичко по силите си да вкара в затвора виновниците за тежкото положение на българите днес.
 
"Тук трябва да има един сериозен арбитраж. Да се знае, че тези хора, които умряха през последните 26 години, са умрели, заради кражбите на ония гадове. А младите хора са прогонвани, заради шуробаджаначеския тесен кръг на ония гадове. Конкуренцията не ме интересува, в България аз нямам конкуренция.
 
Никаква компроматна война не ме плаши, аз съм прозрачен. Когато си прозрачен, можеш само да бъдеш един щастлив човек", казва Жорж Ганчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единственият му кункурент е Луда Луна Чалгариева.Отделен е въпроса, че държавата ни няма нужда от президенска институция.Излишни средства, излишни тунеядци.
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кукуруку
35
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България Жоржи нямал конкуренция.Ха,ха,ха.Че има много гламави българи-има,но не всички са с изпити мозъци,бе Жоржи.Гледам тук си активирал 5-6 човека в своя защита,но това няма да ти помогне.За да бъдеш президент не нужно само да плямпаш глупости(наслушахме се на подобни от сегашния),а трябва да си преди всичко образован,с известна политическа подготовка и не на последно място да не ни излагаш по света,както се случва сега и както ще се случи акои те изберат теб,да не дава господ.
34
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тоя що не си гледа пенсията,а пак се пъчи с безумното си самочувствие за величие.Според мен той е напълно наясно,че няма кой да го избере,но явно вече е скъсал джоба,а държавата дава добри суми за кандидат-президентските кампании на *** и пульо.Вече си имаме такъв,втори не ни трябва.
33
3
 
8
 
! Отговори
Solak преди 8 години
Няма да е зле да го изберем, поне го познаваме. Шоуто е гарантирано и безплатно.
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЦитат от Василев"Агент, ченге и т.н., но в разузнаването навън, а не "мишок" да се отчита на кварталния:)"И не е клепал колегите си, а е работил за сигурността на България. Каквато и да е била тя, но е била България, а не колониална територия на лицемерни "велики сили", които ни натрапват своите "ценности", взеха ни производствата и пазарите, безцеремонно бъркат в гърдите и мозъците ни да ни вземат и душите.
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Дядо ЙоцоДядо, ама ти не виждаш тyмopите по своята кожа, а се заглеждаш по другите мъже...(?!) Наистина си правен в час по ръчен труд и си раснал в саксия с гepбepи. *** не са те поливали достатъчно с ypинa или си се самополивал. А мерaка ти да е..еш, може, ама ако имаш с какво.
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До stefo23Момче, "надежда всяка тука оставете"! Тях не ги слагат, та ние да им искаме оставка. Тях ги слагат да стоят! Народ го плюе, то вика"роса роси". Мосов ни тероризира психически и физически с отпечатъци. Лекари и пациенти го гонят. Но то стои, то има поръчка. Ако не я изпълни - йок кола за 300000. Да си видял у нас някой да подаде оставка? Та това значи, че освен че ще изпадне от голямото лапане, но "няма да оправае доверието" на партията. Българинът е "партиец", и това ни самоубива.
29
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма спор, че този е въздух под налягане, но няма спор и че сегашният е още по-голям въздух под налягане. Ако трябва да избирам между двамата, Жорж Шпагата печели.
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом Плевнелиев стана президент, защо Жорж Ганчев да не може. Все пак ако трябва да се избира между двамата, Жорж Ганчев явно печели.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВасилевАз - също, твърдо! Дори само защото финансира кампанията си със свои средства, а не като другите nиявици, които с нашите пари насила ни правят от години неми зрители на неистовите им боричкания в мачовете за влaст, защото у нас властта носи големи пари. А като сложим в плюсовете и перфектния му английски, импозантната фигура, високата обща и политическа култура, патриотизма му, дар словото му ... Този няма да мъца в Брюксел, да климaa раболепно глава, а ще защитава интереса български
26
5
 
8
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Забавляват се хората с фигурата на Жоржи, обаче аз ще гласувам за него! Достатъчно ми е това че е бил два пъти треньор на Великобритания по фехтовка, да точно така за сравнение Жельо, Стоянов, Георги Първанов и Росенчо не биха ги взели даже за уредници в Лондонския клуб по фехтовка! Агент, ченге и т.н., но в разузнаването навън, а не "мишок" да се отчита на кварталния:)
25
3
 
12
 
! Отговори
stefo23 преди 8 години
Тук никой не се сеща да попита за чии ни е изобщо президент. Е, аз питам каква работа върши президента за да оправдае похарчените по него пари? И пак да попитам,кога ще поискаме оставките на Москов и Бъчварова ?
24
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нима Петър Стоянов беше по достоен?Човекът който искаше да пишем на латиница.Нима сте забравили?А тогава Жорж наистина за малко да стане президент,но му попречиха.Именно,защото е Българин,родолюбец и ги заплаши със "сопата"Докато възнасяха комуниста Желев показвайки го като голям демократ,Желев,който унищожи истинското СДС и правеха изкуствена демокрация ограбвайки България,Жорж не преставаше да им казва истината в очите.
23
4
 
10
 
! Отговори
Швейк преди 8 години
Ако хората бяха си мръднали г***за да гласуват за хора като Жорж или Волен и подобни радикали върху които медиите изсипват т0нове п0мия защото не отговарят на интересите на интернационалното лоби на мултикултурализма и т0лерастията сега ситуацията щеше да е коренно различна. Хората обаче явно нямат т0пки да гласуват за радикално различните избират "по-малкото зло" като Бойко което не е никакво по-малко зло ами си баш трагедия. Затова тези от Вишеградската Четворка ни изпреварват.
22
3
 
11
 
! Отговори
Кс преди 8 години
Тук всички колеги от офиса ще гласуваме за Жорж! Писнало ни е от безлични послушковци и невзрачни човечета изпълнители на заповеди.
21
5
 
5
 
! Отговори
65 преди 8 години
Това е добър ден за българската демокрация ,ама как ще поделят президентството с Луна?
20
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко от противниците на ЖОРЖ са на неговото интелектуално ниво ? Човек бивш спортист, с точно перо и контакти каквито дори царя не би се похвалил.Човек 100 пъти по - интелигентен от всички гербери взети на куп. Милиони бяха хвърлени преди години за черна кампания срещу него за да победи протежето на САЩ - Петър Стоянов. Бил съм на среща с него и концерта му и словата му ми доставиха удоволствие. Същата тази *** кампания , която сега се води срещу Сидеров се водеше срещу ЖОРЖ.Умните не вървят
19
5
 
19
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До 123. Аз пък не мога да повярвам, че все още има хора, които ще гласуват за ГЕРБ, БСП, Раданчовци и Куневици и т.н чужди ***. Аз пък ще гласувам за Жорж Ганчев, ако ще 100 минуса ми сложете, това ми е мнението и така ще направя. Какъвто и да го наречете все е по-свестен от всички досега крадци и национални предатели, особено от Роско - недоразумението, който не знае къде какво приказва. Хайде, слагате минусите, отговаряте ми че съм откачен. После ще плюете избраника си!!
18
4
 
14
 
! Отговори
чочо преди 8 години
Браво Жорж,поне казва истината в очите не ,като сегашните мижи да те лажем!!!