ПФ: Срязаните спирачки на Димитров са опит за убийство!

Не бива да се подценява, заяви Валери Симеонов
22
ПФ: Срязаните спирачки на Димитров са опит за убийство!
Снимка: архив Bulphoto

Не само опит за сплашване, ами и опит за убийство е направен от някой, който е срязал спирачките на колата на депутата от РБ Мартин Димитров, смята съпредседателят на ПФ Валери Симеонов.

Според него това не бива да се подценява.

"Ако беше вдигнал висока скорост на магистрала, това си е сигурна смърт. Лошото е, че такива престъпления се разкриват трудно, защото остават анонимни“,коментира Симеонов.

Той, както и самият Мартин Димитров допускат, че зад това стои натиска, който реформаторът оказва, за да се разкрие истината около фалита на КТБ.

Реформаторът призна, че колата му се ползва от него и съпругата му.

Още по темата

"Жена ми трудно намира места за паркиране пред вкъщи и трябваше аз да потърся място. Когато тръгнах да паркирам автомобила, педалът на спирачката потъна докрай, което е необичайно. Успях бавно да закарам колата до сервиз. Оттам ми се обадиха притеснени и дори ми пратиха снимки. Според тях някой целенасочено и злонамерено е прерязал метална тръба, от която е изтекла спирачната течност", разказа той.

"Според мен някой ни е следил и това твърде вероятно е свързано с търсенето на отговор на въпросите "Кой източи КТБ?" и „Защо цените на горивата в България са едни от най-високите в ЕС?", коментира Мартин Димитров.

Валери Симеонов коментира, че няма как този инцидент да не е свързан с групата за натиск, която някои депутати създадоха и искането им да се проследи веригата от ползватели на необезпечените кредити от КТБ.

"Държавата може да си прибере 6 00 млн. евро, но не прави нищо. Това е държавният дял във Виваком. Компанията бе продадена в Лондон на Външнотърговската банка на Русия. Зад гърба на българското общество бе подарен един монопол на руските олигарси. Над 56% от телефонните услуги ги подарихме, защото държавата не потърси дяла на Цветан Василев от 43%. Можеше тази сделка да бъде спряна и тези пари да си ги вземем обратно. Българската държава не си търси парите“, обвини Симеонов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Версиии преди 8 години
Това е абсурд. Значи 1. Жената му си дошла с колата и спирачки имало. 2. Той тръгнал да паркира и спирачки вече нямало? 3 Без спирачки МД закарал колата до сервиз??Това е абсурд или има разумно обяснение, което може да бъде само следното1. Жената на МД е срязала спирачките, след като се е прибрала, казала му, че не може да паркира и го пратила да се пребие или убие.2. МД лъже като брадат роман.
13
0
 
0
 
! Отговори
къде са КАТ преди 8 години
чл.101, ал.1 ЗДвПТози е за Акт, няма ли кой да се самосезира, виновника саю си признава по всички национални телевизии.
12
7
 
6
 
! Отговори
Някой преди 8 години
добър човек просто е решил да сложи край на безсмисленото съществуване на тоя пуяк и да го отърве от мъките му.
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КГБто: Който не пие чай с Полоний, му режат спирачките !
10
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
tova e nai svestniyat politik,no da ne se podava na Ivan Kostov
9
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хората са го казали съвсем ясно - ако човек установи, че спирачките му не работят, той не прави и един метър повече с колата. Мартинчо трябва да го подведат под наказателна отговорност за заблуда на властите и да даде смислено обяснение защо си е повредил спирачките. Все пак данъкоплатците не може да плащат за всяка депутатска самогероизация.
8
1
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Както каза 1 банкер на времето в интервю - "Когато става "?" за окрадени милиарди, падат глави!" Имаше предвид милиардите дето ги окраде върхушката на комунистите от държавата 89 г. и около ния. Които пък си ги разпределиха и се появиха като милионери.
7
9
 
8
 
! Отговори
Сержант преди 8 години
Сам си ги е поръчал. PR
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До NinjaАхам...значи, това става само по филмите, така ли??Само по филмите ли фалират банки? само по филмите ли има олигарси?Само по филмите ли има корумпирани политици, магистрати и подобни на Пеевски и Доган?Отиди и се забркай с някой от тях и им застани на пътя и това, което си гледал по филмите ще ти се стори приказка за лека нощ.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами, като цяло, това е опит са саботаж срещу политическа фигура, което е нормално веднага да се информира министъра. Все пак са на що-годе едно политическо ниво.В подобно случаи е добре да се вдигне шум.Или ти не вярваш, че Пеевски, Доган, ГЕРБ и останалата мафия зад случая с КТБ не са способни на подобни спалшания???
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А на този веднага акт за движение с неизправно МПС. Как ще тръгне за сервиз без спирачки! Ами ако беше блъснал някой? Явно депутатите които трябва да бъдат за пример, не знаят елементарни неща. За какво са такива неграмотници в парламента?
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо се обажда на министъра, а не подава жалба по законния ред в районното полицейско управление?
2
6
 
11
 
! Отговори
Ninja преди 8 години
Много филми гледат от ПФ
1
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все ми се струва, че средностатистическият шофьор ще качи таралясника на пътна помощ, ако разбере, че е без спирачки. Марто обаче е над тези неща, звъни на министъра и подкарва към сервиза.