Набедената за жрица Росица: Всичко е лъжа!

Аз ще докажа в съда своето чисто минало, зарече се тя
19 фев 2016 09:22,
28
Набедената за жрица Росица: Всичко е лъжа!
Росица Русева с министър Ненчев. Снимка: Facebook

Дълбоко съм възмутена от преките атаки срещу мен, политическата партия, в която членувам и в частност Министерството на отбраната и министър Николай Ненчев.

Това написа до медиите Росица Русева, експертът в МО, която подаде оставка заради отказан достъп до класифицирана информация, каквато е необходима за поста й, защото имала регистрация на проституция.

Още по темата

"Никога не съм си представяла, че политическата машина, свързана с определени кръгове може да изсипе върху моята глава толкова лъжи и инсинуации свързани с моя живот. С цялата си отговорност заявявам, че твърденията са неверни и клеветнически и никога не съм имала регистрация за престъпни деяния.

С отговорност и вяра в българската съдебна система заявявам, че съм образувала наказателно дело от частен характер за наказване на автора на клеветническите твърдения.

Не мога да повярвам, че в днешна България има хора, които могат да жертват репутацията и достойнството на една жена в името на съмнителни политически и корпоративни интереси.

Аз ще докажа в съда своето чисто минало, но КОЙ ще поеме отговорност за опетненото ми име?", пише Росица Русева.

Вчера военният министър Николай Ненчев застана за нея и обяви, че тя е напуснала системата, "след цялата тази атака и помия, която е несправедлива".

Министърът уточни, че Русева е поискала от ДАНС да й предостави информация откъде са се появили такава твърдения за нея.

От БЗНС, на която е член Росица Русева, обявиха, че застават зад нея "като човек когото познаваме и с когото работим. Ще я подкрепим в битката и за доказване на истината и изчистването на името й", пишат земеделците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе не съм чел статията, ама тая от снимката не ви ли мяза, за пpоститутка?
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Женицата не е пpоституирала, само се мандръцала с/у заплашане!
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разликата м/у жена която не е пpоститутка и жена която е пpоститутка, е несъществена! Трудно да се докаже че жена не е такава!
17
3
 
5
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
След като се разбра, че от РБ само Радан Къденв и ДСБ са принципни, с още някой друг депутат от гражданската квота, а останалите от РБ са политически ***, готови да продадат и майка си за постове, пари и власт, аз лично нямам никакво съмнение, че твърденията за Росица Русева, че е *** са съвсем верни. Като не блести с ум, красота и някакъв талант съвсем логично е да компенсира с професионален секс, за да реализира амбициите си. Бидейки кандидат за депутат един ред няма за биографията и в нета.
16
0
 
4
 
! Отговори
до коментар 2 преди 8 години
До Анонимен до коментар 2....искаше да кажеш ...Министерството на куРтурата ,нали ?
15
2
 
8
 
! Отговори
Редник Каракочев преди 8 години
Много докачливи тези земледелки, бе.
14
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С цялата си отговорност заявявам, че твърденията са неверни и клеветнически и никога не съм имала регистрация за престъпни деяния;никога не съм имала регистрация за престъпни деяния;никога не съм имала регистрация за престъпни деяния;tova ne ozna4ava 4e ne si imala deistviata na jrica sled kato ne si regisrirana!
13
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какъв е проблема на момата???Всички политици са политически ку-рви и се продават за много повече пари при това вземат нашите париАко тя се е еб_ала с някой и той си плаща ... това е съвсем почтена сделка за разлика от политическата прости_туция
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбира се, че в съда няма да се докаже, че е била такава.Службите нямат право и не дават информация защо на някого е отказан достъпа до секретни материали.Така и тя ще си излезе чиста поради "липса на доказателства"Ела после гледай как психодясното се нааква от кеф, че не била вярна тази информация
11
1
 
10
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
Естествено е ДАНС да събира такава информация, това от хилядолетия е основен разузнавателен инструмент.Най стария начин за разузнаване.
10
4
 
29
 
! Отговори
Венци Шпеца преди 8 години
По тази тема се вдига шум вече втори път. Предишната година пак се въртеше същото из медиите и тогава никой не възрази че не е истина пък сега я изкарват света вода ненапита. Защо още миналата година не казаха така? Явно е трябвало време Ненчев да окаже натиск да се изтрие регистрацията на Росето и чак тогава да започват да реват като ощипани госпожици. Това само доказва че жената наистина си е била жрица на удоволствията. Забавлявай се народе виж какви хора те управляват!!!
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те БЗНС на Ненчев всичките са такива бе един файтон хора от кол и въже събрани пък се мислят за важна политическа партия. Какви земеделци са тези те не знаят кое е плуг кое е редосеялка кое е боб и леща. В случая БЗНСарите май сериозно са объркали доматите с гранатите. Нещастни и жалки търтеи на държавна хранилка.
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам за жената , но това не е важно , интересно е тука че ДАНС имат регистри на жриците в българия , изглежда една от функциите на ДАНС е да прави такъв регистър, винаги ми е било интересно с какво се занимава тази организация а то какво било.Е сигурно има и други функции но поне ни се изясни една от тях.
7
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русева да си говори каквото ще, но "палавото й минало" е най чиста истина. Колкото и да я крият, полицейските архиви помнят всичко.
6
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам тази другарка каква е, а и не ме интересува. Важното е, че в парламента всичките са к***и, това ми е достатъчно, а е достатъчно, че и вие го знаете :) Най - голямата зараза и най - голямото зло за България са ГЕРБЕРАСТИТЕ.
5
0
 
28
 
! Отговори
Гошо тъпото преди 8 години
"Не мога да повярвам, че в днешна България има хора, които могат да жертват репутацията и достойнството на една жена в името на съмнителни политически и корпоративни интереси."Верно ли? Верно не можеш да повярваш? Такава невероятност просто, да жертват не какво да е, ами репутацията на една цяла жена!!!Та това не е за вярване! Отивам да си сипя едно кафе и да поразмишлявам малко, над тази изключително невероятна ситуация!!!
4
8
 
24
 
! Отговори
НЕНЧЕВ НАБЕДЕН преди 8 години
за министър, Тиквата за Премиер, а ПЛЕВЕЛА за Президент. ГЕРБ всички са набедени за нещо. ФИДОСКА за красавица. Май живеем в свят на КРИВИТЕ ОГЛЕДАЛА
3
3
 
58
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
Само как звучи - *** ръководи българската армия! То вярно че армията ни е яко изнасилена ама чак такава гавра не бива...Иначе след като проститутките напуснат армията, предлагам наркоманите да се разкарат от здравеопазването, сводниците от МВР и т.н.Каква държава сме само - за смях на целия свят...
2
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, какво като е била лека жена, ощастливила е сумати мъже. Само дето мястото и не е в МО, а по-скоро в Министерство на културата. Все пак е натрупала ценен житейски опит и стаж в тази професия.
1
5
 
47
 
! Отговори
тъп народ преди 8 години
Този министър е една кратуна, говори глупости, събрал екипа си от ОКОЛОВРЪСНОТО.К ато се напие говори на подчинените си""" ЧЕРПЕТЕ МЕ , НЕ МЕ ЖАЛЕТЕ"