След метлата – с парцала!

Премиерът решен да изкорени цялата корупция в държавата
20 фев 2016 18:39,
224
След метлата – с парцала!
Премиерът с подарената му метла. Снимка: Facebook

Благодаря на дамите за символния подарък, който получих тази нощ на летището. Не само на тях, но и на всички граждани категорично заявявам, че съм абсолютно решен да измета и изчистя цялата корупция в държавата, каквото и да ми коства това, написа днес премиерът Бойко Борисов на страницата си във Facebook.

Още по темата

Метла, завързана с националния трибагреник, подариха снощи чистачките на министър-председателя и му пожелаха с нея да измете всички корумпирани, за да нямало съмнения върху името му и цялата държава.

Той пък им обясни, че вече бил правил много метли. "Но колкото и да метеш, все остава още боклук, та трябва да се минава и с парцала", каза им Борисов. Той им заръча да му оставят метлата на правителствения ВИП, за да си я вземе, като се прибере от Брюксел.

Именно в бегийската столица премиерът съобщи, че е спряна обществената поръчка за почистването на Летище София от външна фирма, след като чистачка от аерогарата се е свързала с него.

"Първо, това е голяма поръчка. Второ, се подготвят документите за концесия. Трето, заплатите на стотина души поне ще паднат наполовина, а в същото време аерогарата и РВД в момента, заради огромния трафик са на много добри печалби", допълни той.

"Достъпен съм, дали е чистачка или съдийка - все тая", уточни Борисов.

Премиерът потвърди, че може да има нови спрени поръчки, ако има съмнение, че не са направени както трябва. Той съобщи, че е възложил на вицепремиера Томислав Дончев да бъде направен регистър на търговете както с европейско, така и с национално финансиране.

"Целта на спирането (на търговете) не е да унижим някоя фирма или да посочим някои хора с пръст. Точно обратното – да е убедено обществото, че е прозрачно", подчерта Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бб кой ще го измете???
13
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Герберуги, трябва да измислите нещо ново, защото мантрата ВИНОВНИ СА ПРЕДИШНИТЕ вече не върви.Защото предишният е тоя дебелия наглец от снимката. Той управлява 6-та година.
12
6
 
31
 
! Отговори
pet преди 8 години
Симпатяга, само да кажа че новата магистрала "тракия" е в ремонт защото пропадна.Ама няма нищо де!!!
11
6
 
10
 
! Отговори
Един българин преди 8 години
До: номер 14 (Плевен)Нещастни заблудени човече, ще ти дам един пример белки ти се понастроят невроните в главата.Малко известен, да не кажа почти неизвестен е факта, че в края на Втората Световна Война Хайнрих Химлер като е хукнал да бяга от Берлин, се е хванал да спасява евреи.С помощта на Червения кръст е помогнал да извозят много извън Германия към Швеция.Това прави ли го антинацист или антифашист както обичат да казват комунистите като Бойко?Комунисти ни управляват и сега - факт.
10
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЛИЦЕМЕРИЕ!!!!! ТИ СЕ ХРАНИШ С КОРУПЦИЯТА ГОСПОДИНЧО.
9
8
 
22
 
! Отговори
ss преди 8 години
да бе да ще изкорениш и как чак сега се сети след толкова години управление а не беше едно от първите неща който да направиш в началото, щото май идват президентски избори и гроб иска да се скрие зад маската на добрия чичко боко, БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ТЕ ОБИЧА НИКОГА.... БЪЛГАРИЯ ОБИЧА ЛЕВСКИ И БОТЕВ И ДРУГИТЕ ЗАГИНАЛИ ЗА СВОБОДАТА И ВЪЗХОДА НА НАШАТА РОДИНА... НЕ НА ЗАБОГАТЕЛИ МУТРИ КАТО ТЕБ ОГРАБИЛИ И ОГРАБВАЩИ ИЗНЕМОГНАЛИЯ СИ НАРОД....ТИ САМ СИ ГО КАЗА ЗА МАТЕРЯЛА ЧЕ НЕ ТИ ПУКА ЗА ХОРАТА ЛИЦЕМЕР!
8
7
 
19
 
! Отговори
смЕх преди 8 години
до 14 Плевен Ха-ха па и той си е комунист още си носи тескерето във вътрешния джоб.
7
9
 
23
 
! Отговори
Един българин преди 8 години
Даже не е смешно.
6
8
 
29
 
! Отговори
смЕх преди 8 години
Леле колко му отива направо си е роден за тази работа как са го изпуснали от "Титан"!?!?!?!
5
11
 
16
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Бати Бойко , ти си истински щастливец, да ти внесат вот на недоверие за провал в здраваната система, вместо Правосъдната система и Сигурност!!!Късметлия!!!Агент Дъф Лоугън!ЦРУ!!!
4
14
 
41
 
! Отговори
xx преди 8 години
този човек е просто болен
3
13
 
41
 
! Отговори
Баба Гага преди 8 години
Да я я яхва и да изчезва - ако ще се бори - да почне със себе си ....
2
13
 
42
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Бати Бойко , нали няма да ми се разсърдиш ако кажа, че теб те създаде корупцията и организираната престъпност, ти беше велик воин на застрахователните групировки, контрабандните канали,охранителният бизнес , а също така и лоялен сътрудник на енергийните корпорации!Агент Чарлз Брандън!ЦРУ!!!
1
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Клоун Банкянски в акция !Заслужавате си 1000 % съдбата !