Цветанов: За мен Радан Кънев като политик вече не съществува

Той се закани, че ще съди и Станишев за набеждаване
21 фев 2016 11:30, Петя Славова
165
Цветанов: За мен Радан Кънев като политик вече не съществува
Снимка: архив, Булфото
"Ще си потърся правата, след като заведа дело за набеждаване към Сергей Станишев. Това заяви Цветан Цветанов във връзка с поредицата дела, които бяха заведени срещу него пред Нова тв.
 
"Лидерът на БСП излезе с един донос компромат, един анонимен сигнал. Това беше абсолютно тенденциозно и целта му беше обслужване на политическата стратегия за парламентарните избори през 2013 година. В момента адвокатът ми комплектова документите. Истината трябва да излезе", категоричен бе заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ.
 
"За мен Радан Кънев като политик вече не съществува. Той съществува като един народен представител, който под една или друга форма е заявил, че ще бъде в опозиция", подчерта Цветанов.
 
Преди дни заместник-председателят на ГЕРБ се закани, че ще съди Кънев. Поводът бяха твърдения на съпредседателя на Реформаторския блок, че Цветанов имал общо със спрени от премиера обществени поръчки.
 
По повод назначението си преди дни за председател на Комисията за вътрешна сигурност Цветанов изтъкна, че никога не е излизал от сектора за сигурност. 
 
Поводът е замесването на името му в твърдения на съпредседателя на Реформаторския блок, че заместникът на Бойко Борисов имал общо със спрени от премиера обществени поръчки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарю червен каскет, и с тройни букви да пишеш никой не го интересува мнението на човек от мини партийката БСП . И наистина понеже Българина захитря затова гласува само за ГЕРБ . И понеже БСП са мръсни играчи нямат нито един кмет в България . Капиш .
95
3
 
22
 
! Отговори
ЩЕ... преди 8 години
ЩЕ СЪДИ СТАНИШЕВ КАТО НАБЛИЖАТ ИЗБОРИТЕ ЗАЩОТО ИСКА ДА ОЧЕРНИ ПАРТИЯТА МУ КАТО МИСЛИ ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ГЛУПАВ И ЩЕ ГЛАСУВА ПО ТОЗИ НАЧИН ЗА ГЕРБ ....САМО ЧЕ БЪЛГАРИНА ЗАХИТРЯ ВЕЧЕ И НЕ ХАРЕСВА МРЪСНИТЕ ИГРАЧИ
94
3
 
27
 
! Отговори
ПОЛИЦАЙ преди 8 години
Доносите на цецо физкултурника който като изтича 50 метра сменя три потника плувнали в пот, не ме интересуват. цецо не може да формира мнение и да влияе на хората позитивно. Просто той е ***! Квадратна чугунена глава .
93
3
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Не само зам. председателя но и самият Председател на ГЕРБ е с интереси в спренитe проекти и тези преди тях. Похарчили са парите и за това " изведнъж се събуди борец срещу корупцията"! Иначе трябва да обеснява, какво се е случило със 16 милиардният заем дето го взеха , а и не само с него! Сега се кани да взима още 6 уж дясната партия ГЕРБ! Иначе ореваха орталъка когато Орешарски се опита да вземе 1! Cамо че няма кой да им напомня!
92
3
 
21
 
! Отговори
Край преди 8 години
От как целуна пръстена на Корпулентното момче на Цветанов му спряха делата и сега вече даже той ги съди. Ех физкултурник-милиционер малък ти е мащаба.
91
3
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Егати наглеца тоя неможе да стъпи на малкия пръст на Радан Кънев и по човечност,честност,грамотност по нищо.Аз на изборите ще гласувам за Кънев за да изкара кирливите ризи на оя наглец.
90
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гн Цветанов вие сте осъден а гн Радан Кънев никога нее влизал в съдът.Така че вие за народа сте вече нищо,просто един разбойник които подържа мафията.
89
2
 
29
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Цецо отдавна трябваше да е в затвора(и щеше да е),ама на-имало полза от изборните шашми.....
88
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено че ще съди когото си поиска.Темида е негова.След като го оправдаха по всички дела,какво очаквате и от него и от правосъдието.
87
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТиневТи какво предлагаш Тинев, да излезем и да се изтрепем ли ? Нали тези неща на избори се решават ! Защо ги избирате такива с големи и празни кратуни !
86
2
 
23
 
! Отговори
Аз съм за Радан вече преди 8 години
Пеевски плюе по Радан Кънев , Цветанов и той, Кунева и тя....аз вече съм за Радан ! Явно много им пречи ,че иска съдебна реформа
85
3
 
9
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Негодувай българино. Роптай срещу измамника, мошеника / както и да наречеш тоя, му прилича / , скърцай с зъби, хващай се за тоягата, заклеймявай го по форумите. Цветанов следи много внимателно какво пише народа. Не става от РС-то даже. И като прочете колко гневни упреци има, ще се уплаши и .................................................... ще го премести от единия крачол в другия.
84
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Катър
83
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
г-н Физкултурника, ти пък ако си мислиш, че си някакъв политик жестоко се лъжеш ! Жалко, че все такива с празни кратуни ни управляват !
82
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЧЕСТНИ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДОКАТО УПРАВЛЯВА ИЗМАМНИКА БУДА!БЕЗ СОРА ПАК ЩЕ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ БУДА ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
81
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма читав от тези, няма читав и от онези. Окрадоха всичко и изнесоха в чужди банки , а ние да духаме супата. Всички са от едно котило. Черваното.
80
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толкова неприятен , алчен , арогантен , лъжлив и крадлив като Станишев и неговия червен *** не са се раждали скоро. Дано са последните бок.луци на БКП-БСП .
79
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 100 Станишев има поне едно имение за 100 млн и като го търсят ще го намерят там. Ама ако имаше 6 /шест/ апартамента, щяха да обикалят много докато го намерят, продълговатия пъпеш, за да го арестуват. И това време ще дойде като дойд,е някой румънски прокурор/ка/ !
78
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Толкова неприятен човек -алчен,арогантен,лъжлив,безпардонен!
77
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Говори небивалици и псувай др. червен *** , но в скоро време ще ходиш на свиждане не само на Станишев , но и на много други от Позитано 20 . Този мандат на Борисов няма да има прошка . Гарантирано от ГЕРБ и всички честни Българи .