Цветанов: За мен Радан Кънев като политик вече не съществува

Той се закани, че ще съди и Станишев за набеждаване
21 фев 2016 11:30, Петя Славова
165
Цветанов: За мен Радан Кънев като политик вече не съществува
Снимка: архив, Булфото
"Ще си потърся правата, след като заведа дело за набеждаване към Сергей Станишев. Това заяви Цветан Цветанов във връзка с поредицата дела, които бяха заведени срещу него пред Нова тв.
 
"Лидерът на БСП излезе с един донос компромат, един анонимен сигнал. Това беше абсолютно тенденциозно и целта му беше обслужване на политическата стратегия за парламентарните избори през 2013 година. В момента адвокатът ми комплектова документите. Истината трябва да излезе", категоричен бе заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ.
 
"За мен Радан Кънев като политик вече не съществува. Той съществува като един народен представител, който под една или друга форма е заявил, че ще бъде в опозиция", подчерта Цветанов.
 
Преди дни заместник-председателят на ГЕРБ се закани, че ще съди Кънев. Поводът бяха твърдения на съпредседателя на Реформаторския блок, че Цветанов имал общо със спрени от премиера обществени поръчки.
 
По повод назначението си преди дни за председател на Комисията за вътрешна сигурност Цветанов изтъкна, че никога не е излизал от сектора за сигурност. 
 
Поводът е замесването на името му в твърдения на съпредседателя на Реформаторския блок, че заместникът на Бойко Борисов имал общо със спрени от премиера обществени поръчки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
18
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Ти ако всеки ден четеш тук форумите, трябва срещу половин България да заведеш дела бе ***, демек пъпеш
75
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ТИ ЗА НАС ОТДАВНА НЕСЪЩЕСТВУВАШ КАТО ПОЛИТИК НО УБИ БУДАЛИТЕ ВЪРНАХА БУДА НА ВЛАСТ ТА ИМАШ ИЗОБЩО ДУМАТА ПРЕСТЪПНИКО ДОКАЗАН!
74
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо Станишев , който даде 8 секретни доклада на мафията и фалира банка КТБ не е в затвора . Купи си имение в Швейцария за 100 милиона евро , а сега се чуди къде да се покрие .
73
13
 
7
 
! Отговори
ист преди 8 години
Цветанов, вместо да съдиш Радан Кънев, подари му едно огледало, да се види на какво прилича.
72
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като погледнем любимците на червения *** Станишев , Миков , *** Нинова и т.н. , виждаме , че и за коняри в конюшната на Горно Нанадолнище не стават . Срам за България е БКП-БСП-ДС .
71
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тази опорна точка на Позитано 20 се оказа ялова , както асфалт не се яде . Другари с тая злоба за никъде не ставате . Видяхте ли , че народа не желае да гласува за вас . Сега в следващите 60 години ще управляват други , но никога БКП-БСП-ДС .
70
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другари червени каскети , от 1944 г. до днес се занимавате само с убийства , кражби , клевети и доноси. Да ама не . Сега наистина ще лежи в затвора Станишев . Имаме достатъчно документи и доказателства за това .
69
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който гроб копае другиму сам пада в него . Наистина на Станишев ще му отива да е с червени нокти и червило с руса перука . Толкова е гнусен , че и за затвора не става . Да си жив и здрав г-н Цветанов , сега им покажи кон боб яде ли .
68
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
хвани единия ритни другия всички бг политикани са търчи лъжи лъже маже
67
4
 
22
 
! Отговори
номер2 преди 8 години
Защо човекът с особена форма на главата не е в затвора?
66
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Няма такава ДържаваМинали изборите и борисов и звани .... и тя : Не те ли е срам да ми званиш ... на 2-ро място сме ..загубихме изборите ... и той е пита ,ми кой е на 1-во ? И тя отговаря ГЕРБ :D :D :D
65
5
 
19
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Цецо Шестте Апартамента отдавна трябваше да е в затвора , а Радан Кънев е от малкото политици, които казват истината !
64
3
 
12
 
! Отговори
Няма такава Държава преди 8 години
Това което правят тия престъпници с последните избори /купуване на изборни комисии = на подмяна на протоколите / е равно на тероризъм защото го правиш срещу цял народ и държава !!! Не срещу определен човек . В тая посока има един хубав виц : Меркел се обадила на борисов /пиша го с мака буква ...поради разбираема причина / с молба да помага за изборите на нейната партия в Германия .Той и казал : няма проблем ,ще ти изпратя цецо да помага .....
63
2
 
10
 
! Отговори
www преди 8 години
Има логика Цветан Цветанов по някакъв начин да е намесен в спирането на редица държавни поръчки. Опитайте се да си спомните скандал между Цветанов и Местан! Нямате такъв спомен, нали? Хайде сега си спомнете скандалите, в това число и от парламентарната трибуна, между Цветанов и Пеевски. Някога нещо добро да сте чули от Цевтанов за Валентин Златев2 И за това нямате спомен, нали? А има и странно съвпадение между оневиняването на Цветанов, връщането му в политиката и спирането на определени сделки.
62
1
 
7
 
! Отговори
киро преди 8 години
Че тои и отпреди си не съществуваше , освен на селфи .
61
4
 
17
 
! Отговори
vanzan преди 8 години
Ей тоя много бързо забрави всичко и пак изплува да се лези навсякъде. Няма отърваване.....
60
3
 
15
 
! Отговори
АК преди 8 години
Ще раздавам явно правосъдие! И то скоро.Много мошеници, много върколаци, много шест апартаменчици лочат народната кръвчица.Трябва правосъдие.
59
4
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
по скоро такива като Цветан Цветанов не трябва да са в ролитиката !!!!! Това е един мрьсник който е вреден за Бьлгария
58
1
 
5
 
! Отговори
e преди 8 години
До еврейския компонет на Заиф 66: Последните терористични актове ,в последните няколко години са дело наеврейски сепаратисти и някои от тях с логистичната подкрепа на Ватикана.Това да ди говори нещо? Скоро ще разбереш и ти 66-*** такава.
57
4
 
25
 
! Отговори
VB преди 8 години
Цецо решетката.