Цветанов: За мен Радан Кънев като политик вече не съществува

Той се закани, че ще съди и Станишев за набеждаване
21 фев 2016 11:30, Петя Славова
165
Цветанов: За мен Радан Кънев като политик вече не съществува
Снимка: архив, Булфото
"Ще си потърся правата, след като заведа дело за набеждаване към Сергей Станишев. Това заяви Цветан Цветанов във връзка с поредицата дела, които бяха заведени срещу него пред Нова тв.
 
"Лидерът на БСП излезе с един донос компромат, един анонимен сигнал. Това беше абсолютно тенденциозно и целта му беше обслужване на политическата стратегия за парламентарните избори през 2013 година. В момента адвокатът ми комплектова документите. Истината трябва да излезе", категоричен бе заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ.
 
"За мен Радан Кънев като политик вече не съществува. Той съществува като един народен представител, който под една или друга форма е заявил, че ще бъде в опозиция", подчерта Цветанов.
 
Преди дни заместник-председателят на ГЕРБ се закани, че ще съди Кънев. Поводът бяха твърдения на съпредседателя на Реформаторския блок, че Цветанов имал общо със спрени от премиера обществени поръчки.
 
По повод назначението си преди дни за председател на Комисията за вътрешна сигурност Цветанов изтъкна, че никога не е излизал от сектора за сигурност. 
 
Поводът е замесването на името му в твърдения на съпредседателя на Реформаторския блок, че заместникът на Бойко Борисов имал общо със спрени от премиера обществени поръчки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
4
 
21
 
! Отговори
Америка vs България преди 8 години
Този пък физкултурник какво разбира от политика и политики ?Радан да хваща някой гей-круиз и да си прекара лятото със себеподобни ,че много облаци са надвиснали!
55
4
 
36
 
! Отговори
Пикльо преди 8 години
Големия политик Цветанов - 6-те апартамента , алооо това , че си оправдан от корумпирания съд не означава , че си невинен.
54
3
 
30
 
! Отговори
BIG AL преди 8 години
Цветанов е от 7- мо на ДС ..Просто момче, тарикат... Баща му е шофьорчето на вътрешния министър на Тошо... Вифаджия - защото за друго - НЕ е имал БАЛ - ум, акъл..) Да ме съди - за клевета :) Хахахаа.....
53
3
 
26
 
! Отговори
Прост народ преди 8 години
Виждам че още много мало-умни-ци се опитват да оправдават политиците... Колко пъти трябва да се повтори, че: Всеки който е бил в политиката през последните 30години трябва да бъде разжалван и заточен да гние в затвора при строг режим до живот, а такива като ББ ЦЦ СС ИФ ИК и т.н. и т.н. Те трябва да се разфасоват и органите им да се дарят за спасяване живота на стойностни индивиди - дори погребения не трябва да имат тези народоубийци. Некадърност не е оправдание - CMъPT за некадърниците!!!
52
1
 
21
 
! Отговори
BIG AL преди 8 години
Паника в ГЕРБ-а .. ДНЕС е неделя и са навсякъде- дълго и упоително , по всички медиии..) По Нова, по БНТ , по Хороизнт ...Навсякъде се стремят да ИЗОЛИРАТ ,захлупят , омаловажат ВСИЧКИ мнения- против "вещото управление" на ГЕРБ-а " ..)) Подскачат, врещят , дрънкат - думите на бонзата Боко - навсякъде :))
51
19
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
До Анонимен 62Това с дескридитацията е стар комyнистически прийом... - върху неудобните, опасните се хвърля един тон л****** и после *** доказвай, че това мармалад, но Цветанов успя, защото е както казах ДЪРЖАВНИК и хората му имат доверие... - а що се отнася до комyнистите - те не са хора...
50
1
 
19
 
! Отговори
Koko преди 8 години
а кой беше ти льольо ? да заплашваш от ти-ви екрана .
49
1
 
19
 
! Отговори
красналиев русе преди 8 години
цецо ухото се връща баш във власта един от вариянтите са да станем 2000000 души другия да закрият държавата който е по вероятен
48
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Архангел ТУЙ, щи съди Кънев. Архангел ТУЙ ще съди Станишев. А на бас, че следващата заявка на Архангел ТУЙ ке е да съди самият Озарител на Мрака Борисов! Цветанов, не се разсейвай ами тръгвай бавно към затвора. Бавно, да не си помисли някой, че правиш опит за бягство. !
47
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В дните, в които скърбим за Умберто Еко, дори споменаването на нулевата мисловност Цвъки звучи цинично и интелектуално мародерски.
46
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще ми се само за 6 месеца тук да дойдат румънските прокурори!!!! Ще ни трябват още затвори!
45
9
 
6
 
! Отговори
e преди 8 години
Ръдан Кънев-некачествен еврейски политик-кандидат ционист-нереализирал се в политическата сцена,***,лелеещ за Зайф. Сергей Станишеф-гнусен ционист,доказал се,че освен да е гей(буквално),може скоро да бъде докаран в паранги в родното ЦСЗ.Брюксел знае за зловредието и препоръчва тази процедура.
44
2
 
13
 
! Отговори
явно преди 8 години
До СТРАНДЖАТА 58се затрудняваш да си следиш мисълта-ТВОЯТА ! първо твърдиш , че цецо имал само един апартамен и имал ипотечен кредит. останалите 5 апартамента били на родата . после не ми отговаряш дали прокуратурата е потвърдила законността на средствата за всичките 6 апартаманта. сега намеси и хонорарите . айде достатъчно...заработи си надницта . и ти като боко в лондон-едно го питат той за друго говори...явно в герб има зараза...от към главата е започнала май
43
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СТРАНДЖАТА 58"Хонорари" за консултации от действащ министър са си чиста проба корупция!Това би трябвало да е ясно дори на такива като теб!
42
12
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
До ти миОсвен министерска заплата - Цветанов даваше международни консултации по външна и вътрешна сигурност на хонорар, а хонорарите са доста солени...
41
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българите обичат Борисов и Цветанов и мразят Станишев и Костов. Факт.
40
8
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
До до СТРАНДЖАТАИстината боли...
39
4
 
11
 
! Отговори
ти ми преди 8 години
До СТРАНДЖАТА 51кажи дали е правена проверка за произхода на парите !!! няма значение на кой уж се водят ! тъща,баджанак ,леля... просто да се разбере тези пари законно ли са придобити...от банички и дали им е платен данък.то и пеевки купува с пари на майка си...но тя от къде има милиони никой не (смее да) пита
38
1
 
16
 
! Отговори
до СТРАНДЖАТА преди 8 години
Гербарастки гъ.зомийник !
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 39 3х12х2400лв, стига ли за 3 стаен в затворен комплекс? Жена му също е служител с 1500лв. Стига ли?