Писмо, куршум и заплахи към Бойко Борисов

Премиерът е категоричен, че не могат да го уплашат
Обновена: 22 фев 2016 19:34 | 22 фев 2016 19:20, Александър Попов
430
Писмо, куршум и заплахи към Бойко Борисов

Премиерът на България Бойко Борисов е бил заплашен с убийство. Той е получил писмо с негова снимка, куршум и заплахи, съобщи Нова тв.

Текстът е бил изписан с изрязани от вестници букви.

Още по темата

Новината е била потвърдена пред телевизията от правителствената информационна служба.

Проведени са разпити на служители от МС.

Премиерът заяви, че не му е приятно темата да се коментира в публичното пространство. Борисов допълни, че това не му се случвало за първи път, но нямало да го уплашат да си върши работата и в бъдеще.

"Ни най-малко не съм притеснен. Събрахме 3 милиарда повече от контрабандистите, нарушени са интереси в захарта, месата, цигарите. Като спреш поръчки и всеки ден някого уволняваш, всеки трябва да си поеме кръста. Така че нито ми е за първи, нито за последен път. Призовавам ви да не коментирате и да не обръщате внимание", заяви Борисов.

Заплахите към политици или бизнесмени са проблем за всяка една държава, допълни премиерът.

На въпрос дали заплахите към него са признак на започващата предизборна кампания или отговор на една дългосрочна политика, премиерът отговори: „Както и атентата срещу Алексей Петров, това са събития, които са подготвени и извършени и ако са успешни биха дестабилизирали всяка една страна. Това да убият депутат или известен бизнесмен е проблем за всяка една държава. Това, което правителството прави през тази 1 година са огромни пари – близо 5 милиарда лева не са отишли в различни посоки – от контрабанда и обществени поръчки, а и сигурно и от други места, които съм спрял, дори без да създам такъв обществен интерес, много хора ги е заболяло", посочи министър-председателят.

На въпрос дали заплахата към него има нещо общо с доклада за КТБ, заяви, че повече няма да говори по тази тема.

Той допълни, че е уверен в правотата на това, което прави.

"Всички посланици в Брюксел, дори тези, с които все още не съм се срещал, декларират изключителна подкрепа за това, което се върши от нас, така че пътят ни е правилен и ще го следваме неотклонно. Мен не ме вкарвайте в темата за заплахи. Още от времето, когато съм екстрадирал и задържал като главен секретар едни от най-големите босове на престъпните групи в Европа, аз съм си поел кръста", каза още Борисов.

По-рано през деня стана ясно, че заплаха за убийство е имало и към депутата от ДПС Делян Пеевски. На него му е била назначена и охрана от НСО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


430
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
> Той е получил писмо с негова снимка, куршум и заплахи, съобщи Нова тв. Текстът е бил изписан с изрязани от вестници букви.Ахахахахха, Боко черпи идеите от CIA Miami :) Все пак като има убийства по-филмите, то си е нормално и в БГ да е така.
226
0
 
7
 
! Отговори
Hm преди 8 години
Днес си изпратих писмо-колко се обичам,колко съм преуспяла извън боковата стабилна държава...Странно,медията не го отрази! А ако утре си пусна писмо,че някой ме заплашва,може пък и да забележи,някой журналист.........Ще взема да пробвам;-)
225
1
 
15
 
! Отговори
Ала_Бала преди 8 години
Нито му вярват, нито му съчувстват.
224
1
 
17
 
! Отговори
Бонобо преди 8 години
Ако някой наистина иска да убива някого той го прави тихомълком , а не бие барабана!
223
1
 
21
 
! Отговори
Поп Грую преди 8 години
Кой ли ненормалник иска да убие Господин Бойко Борисов???Около 5 милиона души са заподозрени...
222
1
 
23
 
! Отговори
боц преди 8 години
Абсолютен пиар за Борисов и Пеевски и голяма излагация за пиарите им!Двама свързани мутрагени с много лош имидж пред нормалномислещите хора се опитват да се измъкнат от създадената от ТЯХ каша!
221
3
 
29
 
! Отговори
XAXA преди 8 години
Който вярва че Бойко е чист и мете корупцията (хахахахаххаха) не е нормален за мен наистина или е заблуден, но като гледам че сме разграден двор и българите сме малцинство и с най-малко права в собствената си държава явно народа е заблуден доста !
220
26
 
2
 
! Отговори
Демократ-българин преди 8 години
Харесва ми това, че плюете толкова ;)На мен и Бойко изобщо не ни пука за платените от Кремъл шапшалюги :)))
219
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахаха- домата не го ядем сколците!
218
3
 
32
 
! Отговори
idiot преди 8 години
за затвора си боко заедно с мамин делянчо сте съвремените еничари на БГ.На всеки нормален човек е ясно че ти и пеевски сте изпълнителите на доган,спрете се с тия държавни поръчки които раздавате на свои фирми/летище Сф за сталийски хахахахахаха ама той е твой служител/ а булгартабак на пеевски/еми той е за доган бе/ а как и двамата заедно сте съдружници с подставени лица и в фк подуяне който пък случайно се уреди с поне 10 спонсора и то все фирми които получават държавни поръчки.
217
3
 
24
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 8 години
Какво ли не прави пожарникаря, за да си вдигне рейтинга? Дори започна сам да си праща анонимни писма със заплахи.
216
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плефнелиев ги е заплашил двамата.Казал е ако не можете да си разпределите откраднатотоще Ви убия от моабет пред целия народи ще се хиля като пациент от психотоГолеми Дебели момчета сте разберете се
215
4
 
21
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Тоя кухар пак прави безсмислен PR....
214
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
театър
213
6
 
34
 
! Отговори
Капитан Петко войвод преди 8 години
Ти не си държавник тиквенико, а си страхлива мишка която продава интересите български и народа си.. Малко ти е да те гръмнат...такива предатели като тебе съсипаха това за което се бориха истинските българи!
212
13
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Тук бъка от простотии.Как ще се оправим с толкоз *** народ.Не ходите ли на работа,че да се уморите и да лягате да спите,ами се занимавате с глупости. Хайде лека нощ.
211
1
 
11
 
! Отговори
Винету преди 8 години
Тази бухалка кога ще я закрият? Омръзна ми да чета ***.с.к.и коментари. Айде трийте, за да стане ясно, че съм прав.
210
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се хванат ББ и ДП в игрите на глада и който оцелееи двамата са тлъсти и ще има много сериистига са се заплашвалистига турски сериали
209
4
 
1
 
! Отговори
Davam, vzemam преди 8 години
Koga e bg referendum za majoritarni izbori v bg? na koia data?!:-):-):-)
208
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Следващата седмица току виж Боко си организирал сам атентат, да се навяваме че няма да е насочен срещу други (както прави приятелчето му Ердоган)