Патронът за премиера – прелюдия към предсрочен вот

Има ли връзка между заплахите към Бойко Борисов и Делян Пеевски?
Обновена: 23 фев 2016 10:09 | 23 фев 2016 10:09,
170
Патронът за премиера – прелюдия към предсрочен вот
Снимка: Facebook

Заплахите, отправени към премиера Бойко Борисов, изглеждат като прелюдия към предсрочни избори, коментира ген. Кирчо Киров в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Той не потвърди дали има връзка между заплахите към министър-председателя и тези към Делян Пеевски, но подчерта, че не бива да се подценява това, че случаите са възникнали по едно и също време.

Според Киров най-вероятната причина за плика с куршума до премиера е отменянето на редицата обществени поръчки за над 1 млрд. лева.

"Аз не изключвам политическа причина. Трябва да се разглеждат множество версии. Всяка една от тях трябва да бъде разглеждана като реална заплаха", поясни Киров.

По думите на генерала опасността за депутата от ДПС Делян Пеевски също не е за подценяване, защото информацията за нея дойде по линия на опита за покушение срещу Алексей Петров.

Целият разговор с ген. Кирчо Киров – във видеото на Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има ли някой,който все още вярва в тази измишльотина?Ако някой иска да убие някого,едва ли ще го афишира.Да не говорим,че подобно писмо едва ли би стигнало лесно до кабинета на премиера.Така че, това си е една ефтина ПР акция за стягане на редиците и съчувствие и съпричасност на останалите.
118
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дните на Борисов са преброени! Има котегорични индикации за това. Имам усещане, че даже има вече и човек, който ще го замести. И той ще си ходи не защото на мен не ми харесва още от началото му като политик поради откровеното му нахалство и простотия. . Не защото вече не се харесва на големи групи от хора у нас. А просто защото така са решили неговите кукловоди, които още от началото на така измисления преход организират всички общественозначими процеси у нас..
117
1
 
9
 
! Отговори
Морски преди 8 години
Бойко вносител и контрабандист на амфетамини за България,мафиот,оставка!ОСТАВКА.И съд!
116
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дубрутру.. Боко никога не е бил нещо друго освен въздух под налягане помпан от няколко пиар агенцийки.. Ама мат'рялът по наш'те земи е толкова зле, че дори не се осъзнава когато го водят за носа..
115
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже,остана ли българин ,с малко мозък в главата,който да вярва на Борисов.Аз от него ,освен голи обещания и лъжи,друго не съм чула.
114
0
 
4
 
! Отговори
A преди 8 години
Koi viarva na toia *** tv canal?
113
0
 
18
 
! Отговори
АВ преди 8 години
...Кратунска му работа с този "патрон" ! За 26 години ,толкова народ си замина така набързо ,както и набързо бе забогатял,че ако на всички бяха пращани "патрони" преди да ги гръмнат ...то Завода в Казанлък и Сопот , трябваше да работят на 3 смени за да насмогнат на търсеното за ..."пощенските пратки" !
112
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Нищо от това,което е,не е така"- имало такава песничка на Мадона..И други така мислят.Например Бойко обикновен рекетьор и бандюга ли е,или ръководител на българския клон на международната организирана престъпна групировка,поставила си за цел да затрие европейските икономика,народи и цивилизация?Или Ангела ангел ли е,или ЩАЗИ-ченгеджийски дявол с фуста? И защо "демократичната преса" мълчи по въпроса? През гугъла:"Ангела Меркель как змеиное яйцо Штази. Часть 1-я"
111
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Министерски съвет да не станал част от цирк Балкански????????Аман от клоуни значи...........
110
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една мутра държавата тревожи, време е катафалкат@ да го повози!
109
1
 
8
 
! Отговори
МАЙКО МИЛА преди 8 години
КОЛКО ЛИ ЗАБЛУДЕНИ ИМА В ТАЯ ПРОСТА ДЪРЖАВА КАТО 137МИ И 138МИ. МАМИНИ БЛАГИ...ОТЧАЙВАЩИ СТЕ
108
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БОЙКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ. ЗАТОВА Е НЕУДОБЕН И ГО ЗАПЛАШВАТ. МАЧКАЙ БОЙКО, МАЧКАЙ БОРИСОВ!!!!!!!
107
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко прави всичко за България. Само той мисли за бъдещите поколения. Строи магистрали и инфраструктура. Бори се успошно с контрабандата. Кой друг политик до момента е изградил нещо в нашата държавичка - НИКОЙ. Да е жив и здрав човека и внучето му, че и то някой ден да ни управлява.
106
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Родните престъпници ще стават все по-нагли и изобретателни ...Причината затова е че Бойко си гледа работата и доходите на бандитите постоянно намаляват, а в България има вече създадена една бандитска прослойка която се храни само от корупция и престъпления.Това не са улични апаши ... това са бандити на средно и високо ниво, които сега са гладни.
105
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
piar na tikvata! ako njkoi iskase da go gramne stese da go napravi. sega ste izlezne i ste kaje 4e ste prodalji da si varsi rabotata vapreki zaplahite ste presi4a oste kanali i kontrabanda. vapreki zaplahite ot MAFIATA
104
1
 
20
 
! Отговори
!!!!!!! преди 8 години
Заслужил артист от сълза и смях
103
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
някои написаха, че писмата били проверявани на още на входа, пък това писмо имало патрон.И какво следва от това?Ще скрият писмото и няма да съобщят на Премиера?Или ще го изнесат с робота на жълтите павета и ще му произведат контролиран взрив?*** тук вече конспираторите се о-л-и-в-а-т с ру-гат-ни-те. Това, което се коментира е нелепо и меко казано глуповато.Ясно е, че са приели писмото за безопасно и са го представили на получателя.
102
0
 
10
 
! Отговори
кем преди 8 години
На който му е писано да го обесят, няма да го гръмнат, споко Бронебойко.
101
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Лека нощ , деца", да приспиваме матриала, да видим къв юнак е боко, как не му пука, за да се измести въпросът за прогонването на шпионите на Турция в България, за което се правят на ударени и не прогонват Гьокче както и 90-те турски емисари, които са разпределени по джамиите из цяла БълггарияЗа да не забележи обществото, че ще бъде регистрирана незаконно турска държавна партия!Целта е предсрочни избори и шушуминго да направи служебно правителство от себеподобни под диктовката но сащ агента.
100
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази снимка със куршума и тиквата е като вудо магия,всеки вика а дано и по този начин ще се материализират ключовите ни мисли защото когато заедно много хора искат нещо то ще се случи дори и нищо да не правят ,Бойко не ги разбира тези работи и вкара сам вълка в кошарата.Това е нещо като ефекта на доминото,когато един се самозапали тръгва верижна реакция ,шаманите на държавата знаят за какво говоря