Патронът за премиера – прелюдия към предсрочен вот

Има ли връзка между заплахите към Бойко Борисов и Делян Пеевски?
Обновена: 23 фев 2016 10:09 | 23 фев 2016 10:09,
170
Патронът за премиера – прелюдия към предсрочен вот
Снимка: Facebook

Заплахите, отправени към премиера Бойко Борисов, изглеждат като прелюдия към предсрочни избори, коментира ген. Кирчо Киров в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Той не потвърди дали има връзка между заплахите към министър-председателя и тези към Делян Пеевски, но подчерта, че не бива да се подценява това, че случаите са възникнали по едно и също време.

Според Киров най-вероятната причина за плика с куршума до премиера е отменянето на редицата обществени поръчки за над 1 млрд. лева.

"Аз не изключвам политическа причина. Трябва да се разглеждат множество версии. Всяка една от тях трябва да бъде разглеждана като реална заплаха", поясни Киров.

По думите на генерала опасността за депутата от ДПС Делян Пеевски също не е за подценяване, защото информацията за нея дойде по линия на опита за покушение срещу Алексей Петров.

Целият разговор с ген. Кирчо Киров – във видеото на Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
23
 
! Отговори
Веселинов преди 8 години
Този път бибитко ни взе съвсем за мезе: Първо адресът на писмото е с ИЗРЯЗАНИ ОТ ВЕСТНИЦИ букви??? Второ-вътре има куршум от пистолет (доколкото виждам на снимката), който веднага се лови от металдетектор. Абе амуджи писмата там се проверяват дори за прах (например за антракс), а какво остава за куршум? Това беше такъв ПР, а главният герой се прави на безстрашен. Добре се опитват да отвлекат вниманието от по-важните неща - интервюто на Василев от Белград пред Диков по BiT. В неделя е трета част
98
6
 
7
 
! Отговори
Ал. преди 8 години
До Анонимен Да, разбира се, "гладуващият" народ ...иначе, купува на децата си БМВ-та, , а "бедните" пенсионери пускат от терасите си и оставят пред входовете хилядарки! И, като погледне отстрани човек, колко се надпреварват по улиците, колко се карат и бият за паркоместа,дали е за вярване оня вой за пари, дето са ни ги окрали? Политици-крадци, депутати-измамници и готованци - да, ама те са си НАШИ, ПРОИЗВОДНИ на манталитета ни!Е, как ви изглежда "картинката"???
97
0
 
21
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
Сигурно някой които не си е пил скоро хапчетата му е изпратил това писмо.Тези дето убива не пращат писма.На Алексей Петров да не би да му бяха пратили.Едно време старшината казваше(първо стреляш после викаш)за да си жив и здрав.
96
1
 
32
 
! Отговори
Неда преди 8 години
ББ си прати писмо, сега остава да си тегли куршума.
95
1
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Сутринта спец по нац. сигурност обясняваше,че писмата като влязат в МС още на 1 етаж в една стаичка се проверяват със спец апаратура какво има в тях и след това отиват до следващите инстанции.И как тогава това писмо с патрон вътре ще се озове на бюрото на Борисов-мислете хора,недейте като папагали да повтаряте това което ви внушават продажните журналисти -те са *** на Борисов.
94
1
 
18
 
! Отговори
Крадеца вика дръжте. преди 8 години
Защо писмото беше адресирано от Банкя за Борисов :) Тоя Бойко голяма *** излезе :)
93
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Окрадоха парите, сега е ред на номерата. Народа ще плаща, старците ще гладуват а глупавите каки с метлите, ще им потреперва между кълките при мисълта за Бойко.
92
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хей народе осъзнай се ! До днес нито един заплашен не е убит. Явно убийците или плашат или убиват.
91
0
 
27
 
! Отговори
gogo преди 8 години
До АнонименНали знаеш, важно е "кой брои бюлетините" :)
90
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слушам, гледам, чета и е видно, че Вожда са го взели на подбив и малките деца. Познавам доста хора които никога повече няма да си дадат гласа за него. От 300 коментара, три са в полза на същия. Е как м*м* му печели избори?Това е риторичен въпрос.
89
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко добре имитира Доган и Пеевски но неможе да си надскочи Рьста?!.
88
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко вече се казва Каубойко.Патроните не го плашат.
87
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече никой не вярва на Бойко Борисов, дори и неговите доскоро верни избиратели са се отвърнали от него. Остават му само чистачките с метлите на летището!
86
0
 
49
 
! Отговори
За какви ни вземат ? преди 8 години
Ченгеджийски изпълнения и обидно подценяване на интелигентността на целокупния български народ ! То бива, бива театрален популизъм, но всичко трябва да има някаква мярка ! Явно ни вземат за *** ! Даже и да имало някакви заплахи за живота на Борисов и Пеевки, защо трябва официално го оповестяват ? Мирише от всякъде на кризисен PR !
85
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Парите откраднаха,сега започва войната.Нормално е.
84
0
 
36
 
! Отговори
не ме вълнува преди 8 години
Когато мойте лични проблеми,неволи и притеснения станат проблеми и притеснения за Правителството и Премиерът на Републиката Тогава и аз бих се почувствал Притеснен за лицето Бойко БорисовНай важното в тоя момент за мен и многобройните мой събратя е как да вържем месеца и мизерните доходиБОЙКО БОРИСОВ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ СРЕДОТОЧИ ТОЧНО ВЪРХУ ТОЗИ АСПЕКТ В СВОЕТО УПРАВЛЕНИЕА НЕ В ИЗНУДВАНЕ И КРЕДИТИ
83
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ ОТ ДНЕС В БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ СИ СВАЛИ ЦЕНАТА НА ДИЗЕЛА ПОД ЕДИН ЛЕВ,ТАКА ,ЧЕ ДОКАТО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЯ МУТРА ББ ДЕТО УЖЖ НЯКОЙ МУ ИЗПРАТИЛ ПАТРОН СЕ ПИТАМ ДАЛИ НЯМА МАФИЯТА ДА ГРЪМНЕ МАРЕШКИ ,КОЙТО ТОТАЛНО ИМ ОБЪРКВА ИГРИТЕ КАКТО С ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА ,ТАКА И С ЦЕНАТА НА ЛЕКАРСТВАТА В АПТЕКИТЕ СИ.
82
4
 
5
 
! Отговори
онз преди 8 години
До Анонимен105ше пукнеш некой капиляр, толко си пенясала че работата отива на инсулт. кака, мирясай малко..
81
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
афтинжос по-ефтинжос, най-ефтинжос - пиара на гербата марионетка на краваро-камиларската коалиция е те и децата вече се смеят на тоя супергерой- алчен ***
80
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой от неговият личен състав ще е или по-добре (клан)Иначе до сега да бяха пипнали Изпращача на БоеприпасиМоже би е забравил да пусне последната оръжейна пратка за Ал Нусра към северна Сирия ЗАЩО ИЗОБЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ЛИЧНИЯТ БИЗНЕС НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ОТ ВИСШИТЕ ЕТАЛОНИ НА ВЛАСТА БИЗНЕСЪТ СИ Е ТЕХЕН ПИСМАТА СЪЩО!!!