Разкриваемостта на битовите престъпления е голяма!

Заплахи към политици винаги е имало, заключи Бъчварова
24 фев 2016 10:22,
66
Разкриваемостта на битовите престъпления е голяма!
Снимка: Bulphoto, архив

"Заплахи към отделни политически личности винаги е имало. Ние ги проверяваме и комисията преценява дали да има допълнителна охрана". Това заяви вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова пред Нова тв относно заплахите срещу премиера Бойко Борисов и депутата Делян Пеевски.

Още по темата

По думите ѝ темата не трябва да се коментира много, но новината за охраната на Делян Пеевски е съобщена заради напрежението, което се създаде преди време около охраната на Лютви Местан. Органите на реда работят и по заплахата срещу премиера. 

Що се отнася до срязаните спирачки на депутата Мартин Димитров, Бъчварова заяви, че случаят се проверява, Комисията ще го обсъди и ще бъде преценено дали Димитров има нужда от допълнителна охрана. 

По повод битовата престъпност и насилието над обикновените хора, Бъчварова заяви, че разкриваемостта е "изключително голяма".

"Обикновено това са хора, които имат и други криминални прояви, рецидивират, и хората по места се познават", заяви Румяна Бъчварова.

"Органите на МВР полагат всички усилия, за да гарантират сигурността на всички граждани", заяви Бъчварова. Тя призова за повече доверие към полицията. 

Вицепремиерът коментира и избирането на Цветан Цветанов за председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. 

"Нямам проблем да работя с г-н Цветанов, той има изключителен опит. Вчера имахме разговор, представих му концепцията за новия закон за МВР. Нямам конфликт с г-н Цветанов", заяви Бъчварова и нарече "измислен сюжет" напрежението между нея и Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
6
 
! Отговори
еделвайс преди 8 години
Да, разкриваемостта е голяма, неогласената е още по- голяма. Осъдени и затворени престъпници обаче няма. Е в това е проблема. Само не знам за какво ви е толкова весело?!
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не им вярва ама те са на власти ще си говорят така велико а пък ако нещо не им върви ще се разсърдят и ще напуснат поста си както са го правили до сега .
45
0
 
9
 
! Отговори
тя преди 8 години
Как не я е срам да говори простотий!?
44
0
 
3
 
! Отговори
:-) преди 8 години
:-))
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой им вярва на тия??
42
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
8-00 часа е ,пущам телевизора : БНТ някакв депутат от герб не му знам името,но бивш полицай:БТВ -министърката на правосъдието ни облъчва:НТ - министърката на МВР.Въобще облъчване отвсякъде,тези така наречени управляващи само в телевизиите ли стоят.Вечер при Цв.Ризова и Д.Цонев отново са те - стига вече,виждаме ви колко сте"добри и "умнички" абе въобще "качествен" материал,не като предишните които оплювахте,че били прости и некадърни,според вас и вожда ви разбира се.Много се излагате!!!!!
41
0
 
6
 
! Отговори
До 50 Е-Ник преди 8 години
Ти пък. Да разкрият едно престъпление от 200. По-вероятното е да разкриват едно престъпление от десетки хиляди, ако не и повече.
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очакването ми за министърката се потвърждава. От нея нищо не може да се очаква. Сламен човек в министерството, назначен да успива матряла с порой празни приказки, докато съдебната система продължава да е в будна кома. Реформа няма да има. Не и с този министър, не и с този премиер!
39
0
 
14
 
! Отговори
Е - Ник преди 8 години
Ами, ако например в село Горно Груйово имаш за годината 200 обира, но си регистрирал само 2, защото другите са "маловажни и малоценни", после разкриеш извършителя на едното, то разкриваемостта ти скача на главозамайващите и неимонерни 50%!
38
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ме интересува сигурността на Пеевски, Борисов или някой друг от управляващата мафия. Интересува ме моята сигурност, тази на семейството ми, на познатите ми и на останалите работливите хора в България.
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази е напълно неадекватна, както са май неадекватни и всички политици и най-вече сега управляващата ни банда от ГЕРБ, ДПС, РБ, ПФ и АБВ
36
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разкриваемостта била голяма на битовите престъпления!!!Тая чува ли се какво говори? И аз пострадах, мои роднини и познати също пострадаха и в нито един случай не разкриха извършителите. Какво разбира тази под голяма разкриваемост? Ако нейното МВР разкрие едно битово престъпление на всеки един милион извършени ли?
35
0
 
12
 
! Отговори
... преди 8 години
Коментарът ми беше, че 2ма сотаджии се справят с превтъпността в едно село а жандармерията неможе, но упорито се трие ?!?Къде живеем ? В Турция на Ердоган ?!?!
34
0
 
17
 
! Отговори
След всичките комент преди 8 години
Тая сега ще приреве, че някой клати власта и създава инсинуации за преврат, Боже, Боже прибери си наглите верисии!
33
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бе, разкриваемостта била голяма. И кажете за кражбите в с. Мало Бучино, колко от тях разкрихте, колко предотвратихте. И защо когато ви звъняхме, че има крадци при съседите никой не дойде. Щото сигурно си ги познавате и някой си дели с тях заработеното. А че няма никаква сигурност за хората, че не се виждат патрулки, че взривяват банкомати посред бял ден, няма проблеми. Живеем като в дивия запад в момента.
32
0
 
33
 
! Отговори
Man United преди 8 години
Тая жена изобщо нормална ли е ? Изглежда ми абсолютно неадекватна и говори откровени глупости!По-жалък министър на вътрешните работи НИКОГА не сме имали! Даже Цецо ухото беше по-добре.Той поне знаеше за какво е там.
31
0
 
34
 
! Отговори
муахах преди 8 години
Винаги съм се питал политиците какви ли наркотици използват ? Тази госпожа явно е предозирала.
30
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КВА СИ МИ СЛАДУРАНА ЗАСМЯНА, ЕЙ НЕ Е ИСТИНА, ТАА ШЪ УПРАВИ МЕВЕРЕТО ОТСЕКАДЕ
29
0
 
31
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
Хахаха. Да отиде да го каже на хората от село Мечка!
28
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
некадърноста ти е от госпд но лъжите са ти твои бъчварова