Борисов иска още внуци след малкия Бойко

Него пък ще насърчава да наблегне на езици и на спорт
Обновена: 3 мар 2016 18:37 | 3 мар 2016 18:34, Камелия Цветанова
81
Борисов иска още внуци след малкия Бойко
Снимка: Булфото, архив

Не навестявам често Бойко, има вируси. Искам да наблегне на езици и на спорт, казва премиерът Бойко Борисов, който на 31 януари стана дядо пред списание "9 месеца".

Още по темата

"Пожелавам на Венета и Иван да имат още деца и да ги кръстят на неговите родители", допълва той.

Министър-председателят уточнява, че познава избраника на дъщеря си още от дете.

Борисов посрещнал хладнокръвно появата на внука си: "Когато лекарите ми се обадиха и аз им казах да бъдат спокойни, да работят така, както с всяка една родилка. Грижите, които положиха, бяха такива, каквито са за всяка една българска майка. Изключително много им благодаря за професионализма. Не отидох в болницата съвсем умишлено, за да не създавам суматоха, да не притеснявам другите майки, защото това щеше да е интересно за медиите. Чух се с Венета по телефона. Тя ми изпрати снимка на бебето", допълва той.

Премиерът призна, че преди да се роди дъщеря му, много искал да има син. Естествено, полът на бебето не помрачил щастието му.

"Аз съм сдържан човек и единственото, което си казах и тогава, и сега, беше дано всичко да е наред и да са живи и здрави. Това, което, предполагам, всеки си мисли в тези моменти. Кръстих дъщеря си на майка ми. Радвам се, че и сега бащата на детето също изяви желание внукът ми да се казва Бойко", споделя още Борисов.

Рано било да се каже на кого прилича внукът на Бойко. Премиерът се родил над 5 килограма, а Бойко - джуниър - по-малко. За сметка на това се очертавал "доста лакомо бебе".

"Никога не съм участвал в тези процеси. Нито когато Венета беше малка, нито сега. Даже избягвам да го виждам, защото искам да поотрасне. Притеснявам се с тези грипове", откровен е Борисов, запитан участва ли в смяната на памперси.

Въпреки че винаги бил ангажиран и не бил пример за най-добър родител, в образованието и израстването на дъщеря си е бил всеотдаен. Тя му отвръща с изключителна привързаност - не случайно, когато е в опозиция, се връща за постоянно от Америка и остава до него.

"Колкото е по-скромна, трудолюбива и уважителна към хората, толкова повече това ще бъде в неин плюс. Тя до ден днешен го спазва", издава основния принцип във възпитанието си Борисов.

"През последните повече от две години тя идва всяка вечер при мен да вечеряме заедно, да си говорим. Това ми дойде като истинска компенсация за времето, през което не бяхме заедно и не успявах да ѝ отделя достатъчно внимание, когато беше малка. Нейното присъствие до голяма степен дава смисъл на моите вечери в последните години", откровен е Борисов.

За внука си той пожелава: "Единственото, което със сигурност ще го насърчавам да прави, е да спортува и да учи езици, защото в съвременния глобален свят и едното, и другото е важно, но за да бъде истински мъж, трябва да може да защити жената до себе си след време. Така че в това отношение съм сигурен, че ще се опитам да му повлияя. Изтръпвам при мисълта как ще се развие неговото детство в България заради спекулациите, свързани с мен. Но най-много искам да е здрав".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Защо трябва да иска още внуци? Да се направи още свои деца.
36
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Какво ме интересуват Бойковите деца и внуци? Нека да са му живи и здрави но мене това не ме интересува. Вие журналистите сте големи ***,да вземете да отидете малко памперси да смените на Бойковия внук,че един ден може и той да ви управлява -ей така по наследство ,нали натам сме се запътили.
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пожелавам на всичките му внуци да емигрират в Америка!
34
5
 
6
 
! Отговори
НИЛАТС преди 8 години
А бе, защо няма снимки на семейството на Бойко? В САЩ често се показват снимки на президента със цялото му семейство! Бойко женен ли е? Има ли любовница? Защо не се среща с дъщеря си? Къде е тя? При всички мафиоти е така! И Путин не се снима с жена си и дъщерите си! С любовницата си! То нали дъщерите му за по-сигурно живеят на Запад, както впрочем децата на цялата шайка от Кремъл!
33
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-голям каскет от Боко няма.Достоен заместник на Живков.Но не всички българи са прости. Но в опитите си да бъде добре и с Путин,ислямиста ердоган и американците накрая ще гризне дръвцето.Да кажеш,че Руската и османската империи зели,че сключили мирен договор след 500г чуждо управление е поредно доказателство за интелекта му.
32
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен: - Кастата на Боко фаворит! щото при кастата на каскетите цъфнахме и вързахме, па презряхме и изпадахме...
31
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
изгражда ерархия. Кастата на Боко фаворит!
30
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя не заслужава дори коментар , ако не вярвате питайте Мишо бирата и ало Ваньо
29
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дедо,че го научи на езици,на банкянски,горнобанкянски,долнобанкянски,старобанкянски и новобанкянски,да,да дедо е баси полиглота,а и на футбол ,че го научи,щот дедо е баси футболиста.
28
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко иска още внуци - като него с дълги езици! Да радват "Султана"!
27
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще повърна от тази статийка!
26
2
 
30
 
! Отговори
Кратун преди 8 години
Който иска внуци, да прави деца.... от друга страна, за генофонда на човечеството ще е по-добре такива като тоя на снимката да не се размножават...
25
3
 
38
 
! Отговори
boko bo преди 8 години
Кво ме боли за тоя и всичките му роднини.Просълзих се. И той е част от народа. Вчера порязоха майчинските. За последните 5г. имам 1г. в РБ за да може дъщеря ми която пак е на пет да има нормални дрехи и обувки. А тоя.... дреме ми. И ако не съдът то Бог си знае работата.
24
7
 
14
 
! Отговори
Мучачос преди 8 години
Какво стана с дрисльовците на Станишев.Борисов казва,че няма време да сменя памперсите на внука си,а Серей Станишев как се представя?Честит празник трети март.Журналистите нямаха ли друг материал ,та поместиха тая обонятелна тема в деня на най-прекрасния празник на България?
23
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другаря беше над 50 години горд , че го управляваха бългороубийци , които продаваха България на СССР за жълти стотинки . Да така беше при любимеца на червените каскети Тодор Живков първи овчар на Държавата .
22
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много точен коментар . Само да припомня на по младите , че високо образованите кадри на БКП започват от овчаря Тодор Живков , човек без никакво образование и направо неграмотен управляваше червените каскети 35 години . Всички бяха като него образовани и умни та се не траеше от преливащ мозък .
21
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Драги сънародници спомнете си какъв интелект лъхаше от др. Станишев или Първанов . Хора без никакъв трудов стаж и образование . Ако се смята история на БКП за образование да , или въздействието на копчетата върху униформата на червената армия . Чакам от червения *** да напише нещо критично за тези образовани титани от БКП-БСП .
20
7
 
17
 
! Отговори
Размишлявам преди 8 години
Добре е, че децата не носят отговорност за родителите си и още по малко за дядовците си. Дъщерята на г-н Борисов заслужава тази радост. Тя е правилно възпитана от майка си и от пастрока си, докато баща и служеше на бай Миле, Самоковеца, Маргините и Маджо. Да е жив и здрав малкия Бойко !
19
38
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най добрия Премиер на България . Да си жив и здрав г-н Борисов , и не обръщай внимание на няколко червени *** . Целият народ е с теб и пак ще гласува за теб . Факта че те има докарва до истерия червените каскети , но те това заслужават .
18
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каскетите се множат - бързат оти времето им изтича!