Станишев: България в Шенген, за да не сме буферна зона

Левите лидери видяха в бежанската криза най-сериозния проблем
Обновена: 12 мар 2016 22:10 | 12 мар 2016 22:10, Веселина Йорданова
29
Станишев: България в Шенген, за да не сме буферна зона
Станишев разговаря с Мартин Шулц (л) и Алексис Ципрас (д). Снимка: БТА

При засилени мерки за сигурност премина в Париж срещата на върха на левите лидери и премиери, организирана от президента на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев.

Домакин на събитието, което се проведе в Елисейския дворец, беше френският президент Франсоа Оланд, предаде БНР.

Той очерта бежанската криза като най-сериозният проблем пред Европа и заяви, че е време Европа да започне да се държи адекватно и да показва отношение към застрашаващите я събития.

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев отбеляза, че подкрепят идеята за много по-ефективна гранична служба на Евросъюза, и заяви, че за да не се превърне в буферна зона за бежанците, България трябва да бъде приета в Шенген.

На срещата на левите лидери в Париж специално беше поканен и гръцкият премиер Алексис Ципрас, който заяви, че с икономически рестрикции в продължение на години не може да се мисли за сигурност на Стария континент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Каквото каже Станишев е измама!
13
0
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
А в " Шенгенската зона" щъкат милион и половина от всички краища на Света без документи! "Страхотна" зона просто "супер"!
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А знаете ли, че много от инвеститорите избягват България именно защото не е в Шенген и трябват специални визи за да работят у нас. Това ограничава инвестициите и развитието ни.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Политиците говорят само глупости.
10
0
 
10
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Докъде стигна делото срещу този лъжец?!
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На срещата с кого сер.ГЕЙ Станишев ще отговори откъде- и къде - са милионите долари на другаря Д.Станишев- може би баща му?
8
1
 
9
 
! Отговори
За влизането преди 8 години
До Анонименв нато трабанта на паси и съсипване на българската армия и унищожаване на голямо количество МИГ- 29 с картечници от дронове сега пък другото Ционистче сатанишев се готви да ни тури още един хомот "шенген"
7
0
 
7
 
! Отговори
Това не значи ли преди 8 години
До baiслагайте на българите хомота на шенген ти му викаш беш от еу то вика тури им хомота шенген
6
0
 
4
 
! Отговори
А как преди 8 години
До Анонименда повярваме на тебе понякога крадеца вика дръжте крадеца
5
1
 
13
 
! Отговори
от 12 преди 8 години
Нямам нищо против да сме с РФ или ЕС или Марс ако трябва, но не става с такива тъпунгерлици майна. Елементарни, алчни и много глупавии ***, които ако не захапят сега някой лев, след това доживотно ще мизерстват. Не може държава да се управлява от пожарникар, един *** който и жена му не може да го гледа, физкултурник, тракторист, социолог и фес...Такава държава беше НРБ, как тези... от къде тези *** се взеха в този комсомол не знам...
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Серго захапа и той от голямата евро баница и почна да ги разправя и проповядва едни...Оффф само измикяри по тази власт. По-точно български измикяри от класа...Щирилиц, кви червени мутри? Тези *** ще станат и кафяви ако трябва, но да са на власт! Червени мутри, сини демократи и дрън, дрън. Абсолютни ***. Едно време на другаря Живков се кланяха и само се чудеха как да го свалят от власт, защото глупавите *** си мислеха, че и те ще могат като него. Тези са просто *** и нищо повече.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая Килъри с "големия" опит в политиката не беше ли втора цигулка по времето на Клинтън...А една друга-сражантка беше пред нея-първа флейта.хахаха
2
3
 
13
 
! Отговори
БАЙ ТОШО. преди 8 години
ГЛУПОСТИ!НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ШЕНГЕН?!
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този отново изпълзя!