Цветанов категоричен: Нямаме проблеми с Борисов

ГЕРБ застава зад премиера, дори и да не промени кабинета
20 мар 2016 22:43,
14
Цветанов категоричен: Нямаме проблеми с Борисов
Снимка: Архив Булфото

"Няма абсолютно никакъв проблем между мен и премиера Бойко Борисов. Различните мнения не са противоречия", заяви пред Нова телевизия председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, коментирайки трусовете в управляващата коалиция.

Още по темата

Преди дни депутатите от партията поискаха ДСБ да излезе от властта, но министрите на дясната партия получиха подкрепата на министър-председателя и той настоя Петър Москов и Николай Ненчев да останат на постовете си.

"Няма бунт на кораба, докато го няма премиерът. Истината е, че по време на местните избори имаше напрежение в структурите заради начина, по който ДСБ водеше кампанията си", допълни Цветанов.

"Сблъсъкът, който възникна, беше заради Варна. Радан Кънев твърдеше, че неговият кандидат Чавдар Трифонов ще спечели, но той не отиде и на втори тур, защото Иван Портних спечели", уточни той.

"Ние имаме достатъчно кадри, които могат да заемат позициите на хората от ДСБ", коментира още Цветанов. Той обаче бе категоричен, че ГЕРБ ще подкрепи Борисов, дори той да реши да не променя състава на кабинета.

"Ще се направи среща във вторник с парламентарната група, ще се уточнят нещата. Искаме да се изяснят параметрите на подкрепящите кабинета", обясни ощеЦветанов.
   
Цветанов обяви още, че през май или юни ГЕРБ ще обяви кандидата си за президент за предстоящите избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цветанов-ти и Борисов сте язвата на обществото.
2
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цветанов категоричен: несменяем съм!
1
1
 
60
 
! Отговори
зад теб сме преди 8 години
Всички сме зад теб, пожарникарю. За да те изритаме!