Борисов пуска армията за нощни учения в метрото

"Все едно сме пророкували такива неща като в Брюксел да стават"
Обновена: 22 мар 2016 13:36 | 22 мар 2016 12:30, Камелия Цветанова
118
Борисов пуска армията за нощни учения в метрото
Снимка: БТА, архив

От една-две седмици планираме учение през нощта в метрото с армията, МВР, все едно сме пророкували такива неща да стават. Опитваме се да сме максимално подготвени. Това каза премиерът Бойко Борисов в коментар на атентатите на едно от лещата в Брюксел и на една метростанция в белгийската столица, при които загинаха повече от 20 души.

Още по темата
19 авг 2010 12:40
17

Той успокои, че заплахи за терористични атаки в България няма.

По думите му това, което се случва, не е справедливо към Европа, която харчи милиарди само тези хора да са добре, да са интегрирани.

"Няма никъде в света да се грижат така добре за тях и да ни удрят в сърцето на Европа не е честно към европейците", отсече той. 

Според него това е абсолютен провал на външната политика на много държави.

„Видно е, че няма как да интегрираме терористи“, настоя Борисов.

"Това, което се случи в арабския свят, е разгневило много хора, някои от тях – справедливо, и ги е направило зли", каза още премиерът.

"Брюксел не е просто белгийската столица. Това е столицата на обединена Европа. Това е сърцето на една общност, към която България принадлежи", обяви още той.

Според него днес всички европейци трябва да покажат на целия свят, че няма да позволят на тероризма да разруши цивилизацията им.

"Знам, че ще го направим по най-убедителен начин, защото това е част от нашите общи ценности, от нашия общ морал и култура", допълни българският премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То и ти да вземаш заем след заем и да се биеш в гърдите не е честно, ама това е положението. Политиката на Европа от 30 години насам към "малцинствата" надроби тази попара сега, която ни се предлага гореща гореща....И тази политики си има лица и ти си едно от тях. Меркелоподмазвач
41
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДЕДО ТИКВАРОВ НАЙ ГОЛЯМАТА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ДЪРЖАВНАТА СИГУРНОСТ Е ДА ИЗГОНИТЕ ВСИЧКИ ДЖИХАДИСТИ ОТ СТРАНАТА. ДА ЗАТВОРИТЕ ГРАНИЦИТЕ ДА НАПРАВИТЕ КЛЬНОВЕ ПО ГРАНИЦАТА И ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ. БЕЗ ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ СТЕ РАЗГРАДЕН ДВОР. СНОЩИ ГЛЕДАХ КЛИПА В КОЙТО МИЛИПОЛИЦИОНЕРИТЕ СЪДЕЙСТВАХА НА ДЖИХАДИСТИТЕ ДА ПРЕМИНТА ГРАНИЦАТА НИ С ТУРЦИЯ. ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО ПРЕЗ МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ И АКО НЕ БЕШЕ ТОЗИ ЖУРНАЛИСТ ДА КАЧИ КЛИПА КОЙТО Е С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 1 ЧАС НИКОЙ НИЩО НЯМАШЕ ДА РАЗБЕРЕ.
40
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак небивалици от 1001 нощ. Нищо чудно скоро да чуем от неговата уста, че сме най-подготвената за тероризъм страна в Европа!
39
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до оня ден разправяше как бягали от ятагана
38
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лесно е на политиците да говорят, имат солидни финансови средства, пътуват с бронирани автомобили, десетки служители се грижат за сигурността им, до тях терорист не може да припари. Те правят политиката, те дразнят джихадистите, а обикновените хора, тези, които ползват обществен превоз плащат за "умната" им политика!
37
2
 
22
 
! Отговори
Георги Шопов преди 8 години
Поредната глупост. Охраняваме границата да не се убодат на тела.Пускамеги през КПП.Тия учения пометрото сигурно от Брюксел ги учите. .Аз мисля че е по добре да се депортират--- Требва да не можеш да мислиш за да допуснеш некои самоубиец с пояс.
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този *** сега експерт по тероризма ще го раздава.
35
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Барабар Петко с мъжете
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-рано като пр'днеха в Москва, то ние се насир'хме. Сега Москава е сменена с Брюксел, с тази разлика, че тогава имахме по-голяма независимост в степента на насир'нето.
33
1
 
14
 
! Отговори
Ати преди 8 години
Каквото и да се предприеме, народът има един израз: "Бай Бабо, мечка да не те стигне!". Но щом сме се хванали на "хорото", дори и на опашката можем, не можем ще го играем. Само, да не са рекли ръка да ни сложат. Каквито и учения да се предвиждат и провеждат... Светът е вече във война.
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ах този поглед, Бойко.. ще те скъсам... :D
31
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами аз редовно пътувам с метрото - на спирките, на които има полицаи, та обикновено си лафят и пият кафе. Не съм забелязал да оглеждат някого. Явно се чувстват мъже като няма толкова хора и някаква пияна кифла им се изрепчи, та да я пребият (случаят от Надежда).
30
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вместо да пророкуваш кажи защо нашествениците влизат отвсякъде необезпокоявани и дори подпомагани от наши и чужди?Защо загражденията ни на турската граница още не са завършени?Защо не се включи и армията ни,доколкото я има в постряването на останалата част и в опазването и?Много въпроси,изискващи конкретни отговори,а не празни приказки и пророкуване.
29
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И за какво някой да си рискува живота като войник, а да не работи като чистач, когато заплатите в 2те професии не се различават много!? Липсата на вяра в целия корумпиран управленски елит доведе до там, че има недостиг на войници в армията. И ако все пак някой се реши да стане войник, получава екипировка на ниво 70-те години на миналия век. В момента дори актьорите в опасни шоута имат по-добра екипировка! Кой би искал да е пушечно месо?
28
2
 
26
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Коя армия?
27
1
 
16
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 8 години
Нема " ъ псувате генерала, доктора на науките/?/ ,бившия кмет, пословичнито величие и т.н. иначе, шъ пратя патрулката и шъ въ окошаря.
26
4
 
32
 
! Отговори
АTAKICT преди 8 години
БОЙКО БЬЛГАРИЯ ПРИНАДЛЕЖИ НА БЬЛГАРИТЕ НЕ НА БРЮКСЕЛ ОСВЕН АКО СИ Я ВЕ4Е ПРОДАЛ
25
3
 
26
 
! Отговори
реалист преди 8 години
Пророкувал си бабините си ако си пророкувал нещо то досега щеше ти и резорните ти министри да сте спрели да крадете и да сте направили бетонна ограда метър на пет височина по цялата граница с турция и гърция ама вие си крадете и даже телена ограда няма
24
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо няма код червено за тероризъм?
23
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Пророка" да каже знае ли къде е арабката,която крещеше в маршрутката "Аллах е велик"?Щом е пророк,трябва да знае.