Борисов пуска армията за нощни учения в метрото

"Все едно сме пророкували такива неща като в Брюксел да стават"
Обновена: 22 мар 2016 13:36 | 22 мар 2016 12:30, Камелия Цветанова
118
Борисов пуска армията за нощни учения в метрото
Снимка: БТА, архив

От една-две седмици планираме учение през нощта в метрото с армията, МВР, все едно сме пророкували такива неща да стават. Опитваме се да сме максимално подготвени. Това каза премиерът Бойко Борисов в коментар на атентатите на едно от лещата в Брюксел и на една метростанция в белгийската столица, при които загинаха повече от 20 души.

Още по темата
19 авг 2010 12:40
17

Той успокои, че заплахи за терористични атаки в България няма.

По думите му това, което се случва, не е справедливо към Европа, която харчи милиарди само тези хора да са добре, да са интегрирани.

"Няма никъде в света да се грижат така добре за тях и да ни удрят в сърцето на Европа не е честно към европейците", отсече той. 

Според него това е абсолютен провал на външната политика на много държави.

„Видно е, че няма как да интегрираме терористи“, настоя Борисов.

"Това, което се случи в арабския свят, е разгневило много хора, някои от тях – справедливо, и ги е направило зли", каза още премиерът.

"Брюксел не е просто белгийската столица. Това е столицата на обединена Европа. Това е сърцето на една общност, към която България принадлежи", обяви още той.

Според него днес всички европейци трябва да покажат на целия свят, че няма да позволят на тероризма да разруши цивилизацията им.

"Знам, че ще го направим по най-убедителен начин, защото това е част от нашите общи ценности, от нашия общ морал и култура", допълни българският премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
20
 
! Отговори
Бе преди 8 години
тоя кой го е излъгал,че още имаме армия?А да,той разчита на дюнерджийниците!
21
2
 
42
 
! Отговори
G преди 8 години
В това изказване има някои истини без значение дали са изречени от Бойко.Иначе, в България са подготвя тероризъм по друга линия, от към турска страна. За да остане спокойно, трябва да се затвори посолството на с. арабия, да се преустанови финансирането на съмнителни имами и да се вкарат в затвора няколко висши политици и чиновници.
20
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червения башибузук , който мисли само за крадене и ядене плюе Борисов , а не мисли как човека със загриженост работи за сигурността на България .
19
4
 
26
 
! Отговори
я па тоя преди 8 години
Аре не се взимай на сериозно Боце, никой няма организира атентати в БГ. Атентатите се правят в държави, свързани със световната политика. В такива като нашата последна дупка на кавала не си струва да се харчат за човешка сила и ресурс.
18
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя се държи като дете от 2-ра група на детската градина. И е страхотен имитатор. На дейност. Сега изимитира, че планирали учение в метрото. Като онова на границата, дето въртолета пускаше носилката с пострадалият изправена. А, иначе учението имаше голям успех сред медиите на другарчето му дилянчо.
17
4
 
30
 
! Отговори
Blago преди 8 години
След всяко негово изказване си мисля, че е стигнал дъното.А той упорито ми показва, че греша, имало още на къде.А най-лошото, е че го сваляме и пак си го избираме (ако изобщо има значение за кой гласуваме)...
16
4
 
26
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Когато Борисов се замисля има такова изражение на лицето, като че ли го боли зъб. Трудна работа си е мисленето, Бойкоооо!Какво викал шопа Най-мразим да мислим!
15
4
 
38
 
! Отговори
въпрос преди 8 години
Ако кажа, че тоя от снимката е пълен ид,и.от пророк ли съм?
14
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На другаря червен тиквар ще му кажа . Добре , че в този момент генерал Борисов е Премиер и разбира от сигурността на Държавата . Представи си за момент само , че твоя идеологически приятел г-жа Станишев беше Премиер . Просто смешен човек , който не е служил и нищо не е работил . Благодарим на г-н Борисов .
13
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Луд умора няма
12
2
 
23
 
! Отговори
Е - н преди 8 години
Абе, Бойко, когато бях малък, все хорските деца ми чупеха играчките...а пък аз ревях, че не е честно...
11
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Пророка" щял да пуска армията в метрото за нощни учения.Коя армия,бе?
10
0
 
28
 
! Отговори
Bob преди 8 години
Вместо интеграция трябва МЕТЛА за всички мигранти от страните извън ЕС!
9
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Брюксел имат ли дюнерджийници на всеки ъгъл? За един прЕател питам...
8
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямало било заплахи! Борисов, ти какво чакаш, СМС ли да ти пратят, че идват? Да не ги бъркаш с Яне?
7
0
 
31
 
! Отговори
факт преди 8 години
Прав е Баце. Само дето е малко страхлив и се свира под масата и не смееше да се опъне на брюкселските зелки по-отрано.Сега зелките ги хвана шубето ,че ще захвърчат ,та да видим какво ще предприемат . Добре ,че направихме някаква оградка.
6
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И така и не те чухме да кажеш: Затварям границата за бежанци!Изритай всички "бежанци" дето са на наша територия и ги пращай при мама Меркел да си ги интегрира, докато не са я свалили от власт и нея.
5
6
 
32
 
! Отговори
дд преди 8 години
пророкували били ... не са прави на ударен тиквич, всичко е сценарий и много добре си запознат , всичко е много добре режисирано , целта е ясна, проблема им обаче е че вече все повече хора разбират осъзнават, че това са сценарии и все повече хора разбират кои са всъщност истинските терористи -демократи, точно тези които затриха България и боко им помага
4
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе няма ли кой да му затвори устата на "пророка" за да престане да говори глупости.
3
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ванга е жива! Поклон!