Борисов пуска армията за нощни учения в метрото

"Все едно сме пророкували такива неща като в Брюксел да стават"
Обновена: 22 мар 2016 13:36 | 22 мар 2016 12:30, Камелия Цветанова
118
Борисов пуска армията за нощни учения в метрото
Снимка: БТА, архив

От една-две седмици планираме учение през нощта в метрото с армията, МВР, все едно сме пророкували такива неща да стават. Опитваме се да сме максимално подготвени. Това каза премиерът Бойко Борисов в коментар на атентатите на едно от лещата в Брюксел и на една метростанция в белгийската столица, при които загинаха повече от 20 души.

Още по темата
19 авг 2010 12:40
17

Той успокои, че заплахи за терористични атаки в България няма.

По думите му това, което се случва, не е справедливо към Европа, която харчи милиарди само тези хора да са добре, да са интегрирани.

"Няма никъде в света да се грижат така добре за тях и да ни удрят в сърцето на Европа не е честно към европейците", отсече той. 

Според него това е абсолютен провал на външната политика на много държави.

„Видно е, че няма как да интегрираме терористи“, настоя Борисов.

"Това, което се случи в арабския свят, е разгневило много хора, някои от тях – справедливо, и ги е направило зли", каза още премиерът.

"Брюксел не е просто белгийската столица. Това е столицата на обединена Европа. Това е сърцето на една общност, към която България принадлежи", обяви още той.

Според него днес всички европейци трябва да покажат на целия свят, че няма да позволят на тероризма да разруши цивилизацията им.

"Знам, че ще го направим по най-убедителен начин, защото това е част от нашите общи ценности, от нашия общ морал и култура", допълни българският премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
38
 
! Отговори
ъх преди 8 години
Смешен. Армия с дрехи и сандали образец '70г., каски от тенеке и калашници на 10 000 изстрела.
1
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Няма никъде в света да се грижат така добре за тях и да ни удрят в сърцето на Европа не е честно към европейците"Ами той исляма не е особено честна религия...