Терорът е брутален, Брюксел е сърцето ни

Бойко Борисов осъди атентатите в белгийската столица
Обновена: 22 мар 2016 12:09 | 22 мар 2016 11:45,
150
Терорът е брутален, Брюксел е сърцето ни
Снимка: архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов осъди терористичните атаки в Брюксел. Той ги нарече брутални и обяви, че България застава редом до Белгия в знак на солидарност срещу тероризма.

Още по темата
Брюксел не е просто белгийската столица. Това е столицата на обединена Европа. Това е сърцето на една общност, към която България принадлежи, обяви премиерът.

Според него днес всички европейци трябва да покажат на целия свят, че няма да позволят на тероризма да разруши цивилизацията им.

Знам, че ще го направим по най-убедителен начин, защото това е част от нашите общи ценности, от нашия общ морал и култура, допълва българският премиер.

Той уверява премиерът на Белгия, че може да разчита на България в трудния момент.

Изразявам най-дълбоки съболезнования на семействата на загиналите и пожелания за бързо възстановяване на пострадалите, завършва Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквуня не признава ни майка, ни Родина. За него е важно да го потупат по рамото от европата
97
1
 
1
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Напълно заслужено! Очаквайте продължение. Няма как. След Римската Империя, колонизации, робства... Какво очаквате? Да ви ръкопляскат ли?Брюксел е сърцето на крадци и предатели!
96
1
 
0
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Боко бе, не е ли в сърцето ти България ?
95
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де защо не оставите негативните ми изблици към Боко, каква демокрация е това бе ?! Какви медии сте бе ?! За Боко само добро или нищо ?!
94
0
 
1
 
! Отговори
Ottoman преди 8 години
Айде сега Всички да ставаме Брюксел и да сменим снимките си в Фейсбука. Трябва да се реши генерално проблема: 3та световна война !
93
0
 
2
 
! Отговори
към 11 -продължение преди 8 години
... "гледайки прелитащите самолети, искат да отмъстят ... и като не могат на тях, идват на нас да отмъщават"... И той ги говори едни неясни, все едно, че е на 3 ракии. Чии са тия прелитащи самолети, дето са им виновни на хората? Тия, дето размазаха гнездото на ИД и подобните им? Значи, не е трябвало да ги размажат, а да ги хранят, и обезпечават с оръжия и екипировка, както прави за тях приятелска Турция? Взе да ми става ясна неясната мисъл на премиера ни...
92
0
 
0
 
! Отговори
Към 116 преди 8 години
Има и продължение речта му:"Ние не знаем колко лични трагедии има в Сирия, Ирак, Либия и Тунис. Колко хора, гледайки прелитащите самолети, искат да отмъстят. За това винаги съм казвал, че всяко действие има противодействие", заключи министър-председателят (не е вярно, че с това заключи).
91
0
 
3
 
! Отговори
пепи преди 8 години
събирай Боко всички пожарникари с бойна стъпка право в брюксел Бягайте че идва пожарникарят ни без страшен мамата ще разкатае гадни джихадисти
90
0
 
1
 
! Отговори
113 преди 8 години
Няма как да стане това , нещо си прекалено превъзбуден
89
1
 
1
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 8 години
Ама ай сиа грамнали наколко Пиратки , ко станало толкоз
88
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен МЕРКЕЛ ДА ПУСКА ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ НЕЗАБАВНО ПЪК НЕКА ТЕРОРИСТИТЕ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ ЗА ТАХ В ЕБРОПА НАМА МАСТО
87
0
 
1
 
! Отговори
интересно преди 8 години
А в сърцето на София има един терорист ,агент от ДС взривявал така хора.Защо той е шеф на партия и върти бизнес.
86
3
 
6
 
! Отговори
Афера преди 8 години
Аз осъждам геноцида на Бойко Борисов спрямо сънародниците му последните 8 години. Господ ще те намери и да ти е яко д****то тарикат долен.
85
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато Европа се управлява от Брюкселски *** така ще бъде . Това е само началото. Ислямистите си имаха държава и континенти и да си бяха стояли там.Но европедалите се правят на голями демократи и това е началото на края на Европа.Очакват ни множество атентати , изнасилвания , грабежи по магазините. Европа от люлка на цивилизацията ще се превърне в *** на света , защото слушкаме Обама . Старата поговорка "Да би мирно седяло не би чудо видяло. Или пък " На всяко действие-противодействие
84
0
 
4
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
И ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, до скоро не говореше много и беше по-добре, СТИГА ВЕЧЕ ПРИКАЗКИ, ЧАКАМЕ ДЕЙСТВИЯ - НЕ СЕ ВИЖДАТ, тези лекетата на границата - за днешната поредна поразия -- веднага в затвора, ама веднага, с изземване на имуществото....
83
2
 
4
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Ще ви кажа нещо, зная , че ще ме оплюете - само едни хора, все още живи, ще свършат работа и ще стабилизират България - КОМУНИСТИТЕ, но не хората на Станишев - комунистите ще се справят бързо с охраната на границата, възстановяване на армията и изгребване на радикалната мюсулманска общност - САМО ТЕ, ИМАТ ОПИТ - другите едва сега се учат и за това само слушкат какво им се подсказва.ПЪРВО МИСЛЕТЕ, а след това плюйте...то си е за вас.
82
0
 
10
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
И ЕДНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО - стига вече, наиграхте се на войници, ако нямате смелост да ни спасите от тази мюсулманска ***, отивайте си, ама веднага - по добре служебно правителство без народно събрание/ малко да икономисаме средства/, то лесно може да се сменя, ако не си върши работата, И КОГАТО СИ СВЪРШИМ РАБОТАТА - заповядай"демокрация".
81
0
 
4
 
! Отговори
Край преди 8 години
Днес аз съм брюкселски еврочиновник с голема еврозаплата и големи евроблагинки. Нищо че съм от Дружба и разнасям реклами по пощите аз съм съпричастен с теглото на еврочиновниците най вече със страданията на Меглена Кунева и Кристалина Георгиева. Последната в пристъп на небивали мъки се отказала от почивката си сейшелите през август.
80
0
 
2
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Господин премиер, тези дни по една от телевизиите слушсх един от нашите бивши външни разузнавачи - ДА ВЪЗРАСТЕН Е, НО ЩЕ ВИ СВЪРШИ РАБОТАТА ЗА ДЪРЖАВНА БЕЗОПАСНОСТ - между впрочем прекръстете МВР в ДЪРЖАВНА БЕЗОПАСНОСТ, стига с тези демократични имена и приказки - ВАНГА ПРЕДРЕЧЕ И ТО СЕ СЛУЧВА ВЕЧЕ...........
79
0
 
4
 
! Отговори
Край преди 8 години
Е па брутален си е терора. Само Кончита Вурст си мислише че терора може да е нежен.