Еднополова мъжка любов "взриви" София

Премиерът Борисов: Хората от любов се взривяват понякога!
Обновена: 24 мар 2016 14:19 | 24 мар 2016 14:16,
100
Еднополова мъжка любов "взриви" София
Премиерът се ядоса на медиите, че взривили София. Снимка: БТА

Една любовна история се превърна в истерия, коментира премиерът Бойко Борисов във връзка със сигнала за опасност от атентат в района на столичния квартал "Изток".

Борисов с неохота, но и с усмивка на лице обясни, че става въпрос за неуредени любовни отношения между български и чуждестранен гражданин – мъже, но бързо втвърди тона и нахока журналистите за разгласения сигнал, разпратен късно снощи до медиите от Консулската служба на посолството на САЩ у нас, в което се говори за готвена атака в района на бившия хотел "Плиска".

Още по темата

"Сутринта прочетох такива чудовищни неща, които написахте, за да се направите на интересни. И като зная, че става въпрос за любовна история и то мъжка, просто ми идваше не знам какво да напиша и да ви отговоря, но проявих спокойствие и толерантност", обърна се премиерът към представителите на медиите.

"Ако бяхте почакали, щяхме да ви съобщим. Как да изляза и да ви кажа нещо, което сме проверявали в момента? Това беше реален сигнал. Хората от любов се взривяват понякога", коментира още министър-председателят.

Той уточни, че сигналът е постъпил вчера следобед и веднага по него е започнала проверка от ДАНС и МВР.

"Задържахме хората. Оказа се, че е любовна история между еднополови. Днес на "Ситняково" при наша акция задържахме каналджия, който гоним от много време и не мога да разбера от къде дойде тази истерия", допълни той.

"Не мога да коментирам американските дипломати, не им прави чест. Ние разследваме цялата работа. Другата акция на МВР няма нищо общо с тази история. Тя бе на "Ситняково". Става въпрос за калайджии-каналджии", подчерта още веднъж премиерът.

"Ако вие искате да си правите шега с хората, с обществото и със страховете си, си я правете. Но след като го правите ваша работа. От любовна история да предизвиквате такъв терористичен акт, заради това, че някой си качил във Facebook нещо", коментира още веднъж Борисов.

На свой ред главният секретар на МВР Георги Костов обяви, че сигналът за опасност в София е чиновническо преекспониране, което е заблудило някой високопоставен представител на американския департамент.

"Има множество сигнали. Към всеки сигнал МВР подхожда с необходимото уважение и респект. Приема го за действителен и го проверява до неговото отхвърляне и потвърждение за кратък срок. Хората подават много сигнали. Определено чувствителността на гражданското общество е изострена и това е хубаво да продължи", заяви той.

Полицай №1 в държавата отново подчерта, че към момента няма реална регистрирана опасност за обществото или сигурността на критична инфраструктура у нас.

"Всички сигнали се проверяват. Докато говорим сега е възможно да е дошъл и нов сигнал, който в момента да се проверява. Това е процесът", обясни той.

На въпрос дали службите у нас имат информация членове на терористични групи да пребивават в страната ни, главен комисар Костов отговори с въпрос: "Ако има такава информация, мислите ли, че ще я споделим с медиите?”, попита Георги Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И досега нямала арестувани ! А за всяко друго анонимно обаждане ,гонка ,арести .Що така . Да не би все пак да е имало нещо и де е издънено , та досега няма арестувани .По закон са длъжни да арестуват подалият анонимката . Ама нали закона е ,,врата у поле ,,
52
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оказа се, че е любовна история между еднополови----------------------любов между еднополови.Оказва се, че любовта между мъж и жена е любов между двуполови.Български език - чудо!
51
2
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
И за това ли трябва да му публикувате фотографията на бат' ви Бойко.
50
2
 
22
 
! Отговори
Сноудън преди 8 години
Щом новината е излязла от посолството на САЩ, то министър Бъчварова се отчита пред американското посолство. По хубаво доказателство от случая няма.
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
калайджии-каналджии
48
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, което взриви София, са глупавите, непроверени и измислени новини от редица сайтове, които не се поколебаха да "правят" сензационни "разкрития". Сигурно и самите редактори не се замислят, че действително влияят и плашат хората с заглавията си, които са продиктувани от жалкото им отчаяние да са "ексклузивни"...
47
14
 
31
 
! Отговори
Бг стори преди 8 години
Какво изнася България? ***, педераЗси, крадци, убийци, измамници
46
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 53 ХА" Ленин /Бланк/, Троцки /Бронштайн/ и Зиновиев /Радомислский/ "https://youtube/watch?v=dJhSZrx9UaY#t=41ПИНДОСКО-АЛБИОНСКИ НРАВИза доказателство засечете времето на изтриване на поста
45
10
 
16
 
! Отговори
Обратните.. преди 8 години
Пак гей ове-българска му работа
44
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оставка на Г****то
43
16
 
25
 
! Отговори
руски пидерасы преди 8 години
Ленин бил гей, разкриват интимни писма. Сталин е знаел! Факти за това, че трима от най-главните диктатори на Русия евреите Ленин /Бланк/, Троцки /Бронштайн/ и Зиновиев /Радомислский/ са имали уклон в ***.Не случайно девиза им е " Пролетарии от всички страни съвкупявайте се" или За ползата от педерастични сношения за революционерите марксисти.
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
давам 5 лв да се взривиш , а ако вземеш и пудалите си 10 - офертата важи до празниците.
41
8
 
20
 
! Отговори
www преди 8 години
Ядосана рускиня звъни на съпруга си по телефона и го пита къде е. Той и отговаря:- Алла, я в бар!Та и наш Боко така...
40
8
 
27
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Какво се...чудите,че Боко разбира от еднополовата...любофф;нали Янето му е...съветник.
39
8
 
41
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Еднополовото не е любов,а гнусна и сбъркана извратеност,която върви срещу Бог и природата.Любов съществува само между срещуполовни полове.Всичко друго е еврейщина.
38
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знаех си ,че баце знае всичко ама за любовта между мъже не знаех ,че знае !
37
11
 
6
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Посланика е жена.Друг трябва да е.....
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като няма хляб, яжте пасти.
35
1
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
"чиновническо преекспониране, което е заблудило някой високопоставен представител на американския департамент." Лелеее, независимост ли? Че те чиновниците вече на американския пасолин ли докладват бе ?
34
4
 
19
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Изпедерастял народ