Миков за Москов: Човек ли да заколи, че да си иде?

БСП може да подкрепи ДПС за вот на недоверие заради Митов
28 мар 2016 22:03,
31
Миков за Москов: Човек ли да заколи, че да си иде?
Снимка: архив Булфото

Лидерът на БСП Михаил Миков попита какво трябва да се случи още, за да доведе до оставката на здравния министър Петър Москов. "Да заколи човек на „Света Неделя” ли, че да си тръгне?", допълни социалистът.

Той беше категоричен, че протестът на общопрактикуващите лекари е справедлив. "Ние подкрепяме министърът да си събере чуковете – като не си ги събере той, Борисов ще си събира чуковете сам", каза още Миков пред bTV по адрес на Москов.

Лидерът на БСП обяви и че партията му ще иска вот на недоверие, но не срещу Москов, а срещу цялостната политика на правителството: "Борисов е пряко отговорен за това, което се случва в здравеопазването. Щом държи Москов, значи той отговаря", каза Миков.

Според него се готви промяна, с която от пациентите да се искат още пари в болниците – за избор не само на лекар, но и на санитари и сестри. Той обясни, че както в "алъш-вериша" с ваксините, така и тук Москов ще отрича, но в крайна сметка ще се окаже вярно.

Михаил Миков обяви, че е възможно БСП да се присъедини към ДПС за вот на недоверие в сектор "Външна политика". Движението се разгневи от изказване на външния министър Даниел Митов, че епохата на мултикултурализма е приключила.

Председателят на БСП отбеляза, че освен това с помощта на първия ни дипломат отношенията ни с Русия са на безпрецедентно ниско ниво.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
кулчанин преди 8 години
Нали директорката на видинската болница я назначиха с благословията на БСП.Затова тук цъфнахме и вързахме.Скоро болницата ни ще заприлича на тая в Кула!Ефектът от директорката ви ще е като от чернобилската авария-сградата цяла,но пуста.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Naglos oso4ie modkov otivai si ti ne si na red verno 4e booko ti e dad garba no ti i ba4varova trabva da si hofite i to barso
13
2
 
3
 
! Отговори
Vangelis Stavros преди 8 години
Коленето, т.е. избиването на хора в "Света Неделя" е запазена марка на комунистическата партия или др. Миков вече е забравил 16 април 1925 г. Ние не сме.
12
8
 
8
 
! Отговори
кольо преди 8 години
Абе за комунистите или добро, или нищо !!!! Останаха малко ,но още крякат и мърсуват.......
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борец за граждански права и социална политика е другаря Миков ама друг път.Що не рева така когато Станишев и правителството ви подписахте лисабонският договор без да се допитате до народа дали е съгласен да се откаже от националният си суверенитет?БСП на практика ликвидира българският парламентаризъм и 240 хрантутника от които вече нищо не зависи са ненужни.Първо раскарайте Гергов наркотрафиканта от БСП
10
9
 
7
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Най-накрая Миков се събуди, ето такъв те иска българския народ - право куме в очи, кажи и за народния съд, който подготвяте за всички крадци и *** на евроге...те.
9
2
 
7
 
! Отговори
БГ преди 8 години
А така за да помниш че вашите се осираха до уши и пак бяхте зад тях,а ТиИ и Станишев нямахте смелост да кажете ,,за нищо не ставам'',но уви не ...........молехте се да ви простят ,но ОСТАВКА
8
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трепането на хора около и в "Света Неделя" не беше ли запазена марка на комунистите?
7
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя пък алкохолик къде се обажда. Първо да се научи да говори на български, после да се изказва.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е лоша идея. Стига тоя "човек" да е някой от като Миков...
5
6
 
7
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
ГЕРБ не ги долюбвам! Но *** пък ептен
4
9
 
8
 
! Отговори
социалист преди 8 години
Абе Миков ,ако си теглиш ножа , ще направиш добро за България !!!! Не се колебай, действай !!!!
3
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наздраве другарю Миков!Закуех се!
2
14
 
5
 
! Отговори
Професор преди 8 години
В интерес на истината ако се съди по погледа на Москов не е изключено да заколи някой или да се самовзриви сред множеството крещейки Ала Акбар.
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами ти др. Миков като беше по някаква случайност министър на МВР и никой не те искаше , защо не си тръгна . Отговора е защото сме нагли социалисти .