Гражданските патрули са мутренски бригади!

Валери Симеонов: Има задържани каналджии в Средец и региона
Обновена: 14 апр 2016 12:51 | 14 апр 2016 12:10, Анисия Иванова
91
Гражданските патрули са мутренски бригади!
Снимка: Bulgaria On Air

Председателят на Националния фронт за спасение на България (НСФСБ) и парламентарната група на Патриотичния фронт Валери Симеонов определи така наречените гражданските патрули, които нашумяха в последните седмици с това, че раздават свое правосъдие на мигранти, задържани по южната ни граница, като "мутренски бригади от Бургаско и Ямболско".

В ефира на Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR той обясни: "Това не са патриоти, а местните гамени, кварталните мутри и те винаги са се въоръжавали, като сега търсят начин да се включат и в трафика на имигранти".

Като доказателство за думите си той заяви, че вече е доказано, че първото, което направили "гражданските патрули" от видеото, разпространено преди дни, е да пребъркат заловените мигранти и да им вземат лични вещи.

А вече имало и арестувани хора за подобни деяния, обясни още той: "Те са в ареста и се води следствие. Има и няколко цигани от Средец, които имаха по 30-40 автомобила в двора си".

По думите му лошата в известна степен слава на България сред мигрантите, ги кара да избягват страната ни като маршрут по пътя им към Западна Европа или като трайно място за установяване.

"По отношение на бежанския поток България е най-сигурната държава“, увери Симеонов.

Лидерът на Патриотичния фронт подкрепи тезата, че мигрантският маршрут през Европа е организиран на държавно ниво от отделните страни-членки на блока.

В частност той посочи казусът с Гърция.

„Става с жп транспорт, със специални фериботи от о. Лесбос. От кавала и от Солун ги качват на влака и оттам към Идомени. Само в България ги регистрират и така пдродължават до Австрия. И така първите държави, пред които застават са Австрия и Германия“, заяви Симеонов.

По думите му страната ни е единствената, където всяко преминаване, освен това, извършено с помощта на каналджии, се регистрира.

Прогнозата му е, че след затваряне на Балканския път бежанският поток няма де се пренасочи през България, а през Албания.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Насо, в София вече не можеш да минеш спокойно около Лъвов мост и Халите, жалко, че ремонтираха моста и стана толкова красив! Пък ти разправяй на който искаш, че е безопасно да има мигранти в България и че никакви золуми не били направили!
64
0
 
0
 
! Отговори
анонимен 12 преди 8 години
Според мен , има нужда от доброволни отряди, след като граничната охрана ги е допуснала да преминат на наша територия. Милиони левове се хвърлиха за ограда.След като преминат браздата, вече е безпредметно.Ще трябва да ги регистрират и остават в страната.
63
1
 
1
 
! Отговори
наблюдател преди 8 години
Истината е, че държавата това е всеки един гражданин на РБ, държавата не е нещо отделно и ние безучастно трябва да седим и да гледаме, още повече когато пред нас очевидно се извършват престъпления /нелегалното преминаване на държавната граница е престъпление/.Истината е , че държавата е неспособна да се справи с бежанския поток и нелегалните мигранти това е очевидно!! Трябва да се отстояват националните интереси , а не слугински да клякаме на ЕС с техните безумни "ценности" !
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този вече направо ми е безразличен отвсякаде.
61
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо другарю не мисля че българите мразиш мигрантите въпреки денонощното облъчване от про руските медии. Второ целта на Кремъл да залее Европа с мигранти и да я разцепи се провали като всичко ЗДЕЛАНО В СССР . И трето на мен не са ми нужни разни мутри да ме пазят и да се изживяват като партизани. Защото всички знаем кой създаде организираната престъпност чи и кадри бяха босовете им и на кого служеха
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това което не могат да чатнат някой хора е, че народа (голяма част) толкова много мрази мигрантите, че не му пука кой/защо/как ще се справи с тях. Даже убийци, изнасилвачи и педофили да отидат да ловят мигранти пак ще са провъзгласени за герой.
59
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Валери оцапа гащите! Браво пич, загуби много симпатизанти. ВМРО да се маха от Непатриотичния съюз.
58
6
 
4
 
! Отговори
Насо преди 8 години
Имам чувството че отряд *** е прочел статията и коментират. Я се огледайте и ми кажете колко емигранти направиха зулуми в България, а после пак се огледайте и ми кажете, колко местни създават проблеми. Много лицемерие, ама ако попаднете на емигрант и ви даде 1000 евра ще си затворите очите, май. Разбира се че първата работа на "отрядите" е да ги оберат, а после каквото ще да става. Емигрант без пари не би тръгнал. Вие бихте ли ???
57
2
 
10
 
! Отговори
коци преди 8 години
колко е самодоволно това нищожество !
56
7
 
6
 
! Отговори
мнение преди 8 години
Г-н Симеонов, голям"патриот" сте. Добре, че са тези момчета , ча да почувстваме закрила и сигурност по границата.А вие от трибуната на парламента осъзнавата ,че сигурно губите "патриотичните" си позиции и друг мандат не ще има за вас.
55
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КРАДЦИТЕ ПОБЕДИХА НАРОДА !
54
0
 
14
 
! Отговори
обикновен 2ра част! преди 8 години
Когато обаче блъскаш по 12 и повече часа за жълти стотинки на смени! Когато пращаш детето си на училище по улици и автобуси пълни с милет и араби! Когато жена ти се пребира по същите автобуси и улици вечер от работа! Тогава вече стават трудни нещата! И да се чудиш дали не е време за граждански патрул и свински опашки някъде около жълтите павета!
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българи, траете ли още ?Не пиша софиянци, защото в София отдавна няма софиянци - те емигрираха.Превзеха я ордите диви селяни, които избират Борисов и Фандъкова.
52
0
 
15
 
! Отговори
обикновен 1ва част! преди 8 години
Когато си се нагласил така че да живееш в квартал с ограничен достъп пазен от яки момчета с автомати! Когато те карат на работа с кортеж и охрана от държавни мутри! Когато децата ти са на сигурно по скъпи колежи и ги вардят бодигарди! Е тогава е лесно да заклеймяваш гражданските патрули и феновете от агитките!Също е лесно да си толерантен и хуманист да обясняваш как институциите си вършат работата има ги и "работят"! Сл. Продължение...
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E nahalstvo be koi go kasva toja na dnimkata nali e opkrajen s mutri nali plu bb a sega go sluscha i pramova kuneva e saschtata bb e velikia vojd sled u4itela mu jivkov
50
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
валери симионов е един хитър самозабравилсе селски тарикат но за съжаление вече е разкрит и от наи големите наивници
49
2
 
11
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Ето го и новото "добро" на ГРОБ: Окончателно - дупчим билети за 1.60 лв.!
48
1
 
8
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Всъщност сетих се за едно добро на престъпниците от ГРОБ - в началото на предишния си мандат обявиха денят на разпети петък за неработен. Но оттогава до днес народът вижда от тях само зло.
47
0
 
12
 
! Отговори
стив преди 8 години
вижте сега-щом заобикалят България и не им се нрави маршрута през нея означава чи гр.патрули са ефективни и само могат опит да вземат от тях друтите страни които са писнали от бежанци и терористи.Браво момчета!
46
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-големи мутри от теб и уртаците ти във властта има ли!?