Левите идеи стават все по-модерни, радва се Миков

БСП имала светло бъдеще, перспективи...
Обновена: 3 май 2016 13:32 | 3 май 2016 13:30, Камелия Цветанова
32
Левите идеи стават все по-модерни, радва се Миков
Снимка: Булфото, архив

Успехът на БСП зависи от това дали приема резултатите от демократичното състезание, дали се консолидира и продължава напред, каза лидерът на БСП Михаил Миков пред "Фокус", дни преди решаващия конгрес, на който левицата ще избере новия си председател.

Още по темата

Според него всякакви приказки за битки и състезания нямат смисъл, когато идеята стои пред всички, а левият курс на партията няма алтернатива и всички застават зад него като приемат резултатите и решенията на органите и най-вече на конгреса.

Миков, който също е претендент за нов мандат като председател на левицата, коментира, че всяка партия има своя лидерска група.

"БСП затова е силна, затова тази година отбелязваме 125 години, преминали през всичко, през всякакви изпитания и трудности. Винаги големите имена са били подкрепяни от хора около тях, за които идеята е на първо място", посочи Михаил Миков.

Той отсече, че БСП не е лидерска партия и заради това е жива, силна и има перспектива. Според него партията отразява интересите на милиони българи.

БСП навлиза в един период, в който може да бъде водеща, уверява Миков. Той е убеден, че лявата идея не може да умре и като аргумент сочи първомайската манифестация.

"Такива имаше и в Бургас, има чествания във Видин, има в Бели извор, Врачанско - има на много места в България. Освен 125-те години, които БСП има, зад себе си, навлиза в един период, в който може да бъде водеща не само в България, но и в Европа", каза още Миков.

По думите му този в този период лявото става все по-модерно, защото капиталът през тези последни десетилетия значително и настъпил и смачка труда.

"Неравенствата се увеличиха, затова БСП е нужна, необходима и има своето бъдеще", категоричен е лидерът на Столетницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
3
 
! Отговори
горди леваци преди 7 години
аман от леваци
25
3
 
1
 
! Отговори
Да ,бе....МИШО.... преди 7 години
..ОСОБЕННО В АВСТРИЯ ....А,.....СКОРО И В ГЕРМАНИЯ.....ХА,ХА,ХААААААААААА
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** създават проблеми и пречат за решаването им.
23
2
 
4
 
! Отговори
Караколю преди 7 години
Абе Миков още ти дрънчи комунизЪма в главата. Има по -модерни неща. Ти май ще затвориш вратата.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леви идеи. Идеите на преразпределението. Все още си е така. Но не е добре за болшинството. Добре са разпределителите.
21
3
 
7
 
! Отговори
признание преди 7 години
лява партия леви идеи леви членчета
20
3
 
6
 
! Отговори
айде на бъдещето! преди 7 години
то за бйе-сйе-пйе-ту светлото им бъдеще е било в "кърпа вързано", но за потърпевшите от техните идеи нямаше изобщо никакво бъдеще.
19
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственото значимо нещо което е направила столетницата през годините на своето съществуване е най-големият терористичен акт на ХХ век - атентата в храма "Свети Крал". С това ще запомнят хората тази партийка на комунисти, социалисти, широки, тесни и т.н. С това ще остане в историята, както Ал-Кайда ще остане в историята с 11 септември.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Модерни идея, обаче събират само десетки.
17
4
 
19
 
! Отговори
?!? преди 7 години
Миков, къде е Станишев, къде е Орешарски, къде е Цветелин Йовчев? Някой от тях носи ли политическата си отговорност за ДПС и Пеевски, за целувките с Местан, за КТБ,за убития командос? БСП Умря.!
16
3
 
12
 
! Отговори
Живена преди 7 години
Миков ,не се е родил още този който да покаже нови идеи,а за вашите идеи искам да се знае че се изчерпаха 1989г.завършиха с пълен крах и от тогава няма други,сега се въртим на шиш защото няма такъв който да е родил с нова идея за добруване на хората по земята,говориш стари изтъркани притчи,силно си вярваш и мислиш да върнеш времената на благоденствие на партиините величия,е стига де не се ли наядохте вече.
15
3
 
12
 
! Отговори
Даная преди 7 години
И каква ви е идеята ,ако искате България още повече да потъва ами направете да изглеж даме като Куба,там е още комунизъм ,Куба е върха нали,времето е замряло отдавна, болни мозъци като Миков има много, направо в кой век живеете не е ясно,умрели скумрии.И тези младите защо се оставят да бъдат мамени и вербувани от фалшиви идеи които отдавна отпаднаха ,защото не се доказаха като добри,всичко бяга там където се работи,променя,кипи от живот и енергия ,никой не остава в държава с *** идеи,идеите на
14
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП няма нищо общо с левите идей... Освен името...
13
5
 
13
 
! Отговори
Деси преди 7 години
Кадърните носят на гърба си некадърните ,а голямата пара обирате вие от партията.Голяма идея няма що,след това се съюзявате с ДПС за да доушушкате държавата и ето ти идея,имаше държава ,няма я повече.ГОЛЯМА ИДЕЯ,ГОЛЯМА.Я се скрии и не се показвай ,че все повече дразниш българите,продажник,продадохте се наТурция и на Русия,поне Русия има заслуги спрямо нас ,а тези уж съседи само си точат зъбите и се чудят как да ни мачкат то не че Ру сия не ни мачкаха ама го направиха много тънко,на вас ви хареса
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Особено във Венецуела, Миков, особено там. Една поредна победа на социализЪма! Да ти ... ......
11
4
 
13
 
! Отговори
Тийн преди 7 години
Кой е тоя Миков? Прилича ми на Vampire anfiquare от Demon Destroyer.
10
2
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Аз искам да работя и да получавам нормално възнаграждение и нормално отношение от администрацията и лекарите в България, не ми пука дали управляващите са с леви, десни или марсиански идеи. Просто искам нормален живот.
9
4
 
15
 
! Отговори
boby преди 7 години
БСП е политически труп и само ще изчезва все повече от сцената. След 20 години даже няма да си спомнят хората за нея. Лошото е, че след 20 години и България ще е само спомен...
8
5
 
12
 
! Отговори
Вая преди 7 години
Фантазьор,изпии още някоя бира и направо левите идеи ще ти се видят златни.Тези идеи са най -деградивни,нали сърбаме попарата сега от тези идеи и излизане от блатото е ужасно трудно,с хиляди капани и бомби.Да ти имах идеите ,и какви са те равенство ли благодаря идеята е порочна,никога неможе а и не трябва да се слагат хората на една нога,по простата причина че са различни,мързелив до работливе тежест ,крадлив до честен пълна мъка изобщо не заблуждавай младите хора ,тези идеи не издържаха врем
7
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе Миков, ти вярваш ли си на тези приказки? Май пак си пил преди да говориш!