Сидеров към властта: Сдобрете се и довършете България!

Лидерът на "Атака" с иронично изказване към управляващите
11 май 2016 14:00,
113
Сидеров към властта: Сдобрете се и довършете България!
Снимка: Архив БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се обърна към управляващите с изказване, пълно с ирония. В него той изрази надежда, че ще им дойде акълът и ги призова да се сдобрят, защото имат много работа за довършване. 

"Искате да бутате едно управление, което с толкова енергия и пари дойде на власт. Толкова млади, красиви и умни младежи с павета в ръка... И всичко това с лека ръка да го загърбим", възмути се той.

Още по темата

"Само господин Сорос даде толкова милиони за софийския майдан, толкова мрежи и вувузели. И сега това да падне, за да отидем към нестабилност. Помислете си само - започнали сте сделки, обществени поръчки и сега ще ги оставите, за да дойде някой политически некоректен и да ви ги вземе. Вземете се сдобрете, за всеки има по една митница или поръчка", каза още Сидеров от трибуната на парламента. 

Той припомни, че идва рядко в НС напоследък, защото е построен на турски гробища и носи отрицателна енергия. Но е пристигнал, за да отправи съветите си към мнозинството. 

"Дойдох да ви размахам един златен пръст и да ви предупредя, да ви дойде акълът в главата и да не събаряте това правителство. Защото ще изпаднете и никой няма да чуе повече за вас. Вършете си работата, на България и без това й остават малко години, довършете я. След това няма да има нужда от Изборен кодекс, валиите ги назначава султанът, не се избират", каза още Сидеров.  

Той посъветва мнозинството и да не се стреми да плаши премиера."Той не е пребледнял, най-много да го изнервите и да ви изпрати на предсрочни избори, защото човекът все пак има нерви", каза още лидерът на "Атака". 

Сидеров отправи още един съвет към управляващите: "И не обръщайте внимание на провокации. Ще излезе да ви каже някой, че сме били най-бедните в Европа. Че имало един милион българи под чертата на бедността. Примирете се, важното е вие да не сте в тази категория", каза още националистът и добави: "Започнали сте едно дело за довършване на мандата на България, довършете го!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
5
 
17
 
! Отговори
до 50 Родолюбец преди 7 години
Убежденията зависят от спонсора. Смени ли се спонсора, сменят се и убежденията. И за съжаление така са доста партии, не само Атака.
55
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РодолюбецНе ти ли стига, че се държи като гамен и бе осъден неколкократно???Не ти ли стига, че редовно притичва до Русия за какво ли??? Не виждаш ли тоталното разминаване между думи и дела???Този човек идея си няма как да се оправи държавата! Той е обикновен лъжец търсещ лековерни хорица.
54
2
 
14
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
До 69Демо(но)крацията и комунизма са двете страни на една и съща монета - световното юдео-масонство. След 1944 г. комунистическите престъпници избиха всички истински православни духовници, лекари, учители, учени или ги заточиха по лагерите на смъртта. Те заграбиха имуществото и собствеността на хората, построявайки заводи и фабрики, а след 1989 г. техните синове и внуци продадоха заводите и фабриките, т.е. заграбеното от народа, за жълти стотинки срещу тлъсти комисионни...
53
17
 
3
 
! Отговори
Хулиган преди 7 години
Този доказан престъпник не го ли е срам да говори на все още недоказаните за съжаление престъпници?
52
13
 
6
 
! Отговори
God преди 7 години
Ами като не му влияе добре парламента, да го напусне и да дойде другият след него в листата. Той не е избран за депутат, за да ходи когато му изнася. Сега парите спряха, а и от Русия не пращат, и изведнъж се сетил, че там били турски гробища. Няма разлика между него и управляващите тюфлеци.
51
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РодолюбецТи досега щом не си разбрал какъв е ...егати родолюбеца! Не ти ли стига, че подкрепяше правителството БСП-ДПС??? Не ти ли стига, че не внесе нито едно предложение срещу етническата партия ДПС??? Не ти ли стига, че никога не е критикувал директно Доган? Не ти ли стига че не е внесъл нито един законопроект срещу говорителите по джамиите, бурките, и въобще срещу разрастващият се ислямизъм??? Не ти ли стига че обещаваше неиспълними на този етап неща, като 500лв минимална пенсия???
50
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Родолюбец 50 разбираемо е в сравнение с тия години демокрация социализма беше цвете това което се направи през соца още се разграбва и разпродава даше предлагам всички панелки да се одържавят и се продадът наново около 800 хиляди са чок келепир ще има
49
15
 
5
 
! Отговори
В. Сидероглу преди 7 години
Искам да благодаря на главния прокурор. Откак ми наля малко акъл в главата, си седя при жената и дундуркам малкия ***. Така съм си по-добре.
48
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се награди с орден "Главен ебрикчия на републиката" !
47
6
 
16
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 7 години
Днес Волен ме кефи.Ако престане да се държи понякога като олифогрен, ще гласувам за него
46
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бялата Златка къде се бута в А-Група?! :)
45
4
 
18
 
! Отговори
бай Анани преди 7 години
абе не знам *** Волен си говори, но кой да слуша. България е една от най хубавите територии на света имаме си и природни тесурси и туризъм и хора и климат. Толкова сте изтъопели, че ми е мъчно за вас. Бай Тошо въстеше нещата а срга яште на Америка...... айде Бог да ни пази че сме загубени
44
9
 
5
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Нека Волен Сидеров и останалите атакисти да кажат на всеослушание православни християни, родолюбци и антикомунисти ли са или не са. През последните няколко години те показват и доказват, че имат болшевишки, революционеро-масонски и наЦИОНалистически възгледи, а и самите им действия свидетелсвуват за това. Нека кажат открито, та да знаем с кого си имаме работа! Иначе коментарът за сегашните управляващи престъпници от ГРОБ и деформаторския блок е просто излишен.
43
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво търси този рецидивист в парламента?
42
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много малко хора се замислят защо сме бедни - и когато Сидеров говори сериозно, и когато говори с ирония. Жалко за българите!
41
5
 
16
 
! Отговори
Един Българин преди 7 години
След всички "експертни" правителства и "реформи" ...Майче наистина ни трябва един такъв луд националист
40
1
 
6
 
! Отговори
АТАКИС преди 7 години
До БлагоАа нашия лидер не е подкрепял активно депесе, той само тактично пасува.
39
13
 
8
 
! Отговори
Благо преди 7 години
Абе Сидерчо, я кажи ти защо допусна турците да се разгърнат и сега всекя вечер ги слущам по националното радио да ми вият?
38
3
 
22
 
! Отговори
PD преди 7 години
Волен Сидеров, даде на народа си яснота, за моделите с които политическия елит унищожи суверенноста и превърна дуржавата в бизнес предприятие. А днес, при все че едва ли го разбраха, им обърна погледа, върху безсмилието на която и да е политическа победа, в контекста на унищожението на суверинитета, физическо, морално и духовно сустояние на народа. И нека малките души, ликуват днес, защото иде да се случи да изживеят съдбата си, тогава когато най малко очакват. Най мрачно е преди зазоряване.
37
16
 
8
 
! Отговори
Балтона преди 7 години
Оо Сидеруга, ти си бил жив бе! Бяхме те забравили вече.