Кънев: Борисов свали Калфин, писна му от рекет!

ГЕРБ прави изкуствено дишане на БСП, твърди лидерът на ДСБ
12 май 2016 10:00,
20
Кънев: Борисов свали Калфин, писна му от рекет!
Снимка: архив, Bulphoto

Оставката на Калфин е дело на премиера Бойко Борисов, защото му е писнало да го рекетират, настоя лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Според него доказателство за това е фактът, че лидерът на АБВ Георги Първанов и социалният министър в оставка Ивайло Калфин са говорили съвсем различни неща при провала на конституционните реформи и при заявеното оттегляне на партията.

Още по темата

"Винаги съм бил убеден, че тези отношения са обречени", лаконичен бе лидерът на ДСБ пред Нова тв.

Третият опит на ГЕРБ за мнозинство в този парламент се провали, коментира още съпредседателят на Реформаторския блок.

"Трите еднакво глупави, еднакво погрешни с предупреждение от наша стана, че са обречени", каза той.

Радан Кънев коментира задочно и прогнозата на здравния министър Петър Москов от вчера. Тогава той заяви, че се оформя пропутински блок между АБВ, БСП и ДПС.

"Посланието, изречено от Москов: "Ние, или сме с Бойко, или сме с Путин" бе много странно послание. Очертава се възможност Сидеров да е от антипутинския блок", добави Кънев.

Лидерът на ДСБ коментира и избора на нов лидер на БСП. Според него с Корнелия Нинова БСП тръгват към пропастта с 200 км/ч. Според него размахването на Левицата като някакво плашило е единствено в интерес на ГЕРБ.

"ГЕРБ живеят с плашолото БСП. Те нямат нищо зад гърба си, освен това, че "ако не сме ние, ще са комунистите", коментира Кънев.

"БСП не е заплаха за никого и нито с Корнелия Нинова ще стане заплаха. На ГЕРБ им остава им само един вариант – голяма коалиция с БСП. Затова на БСП й правят изкуствено дишане, за да се съвземе", коментира още Радан Кънев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Сим-Саладин преди 7 години
България страня с искуствено напомпана средна класа и мнго хора ,който са едвам намират пари за салам и хляб.Богати почти няма.
14
0
 
3
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Костов пък как не можа да си намери по свестен говорител. Радан с този "анализ" за пореден път доказва, че е *** като гайда. Жалко! Последната надежда в дясно помръква.
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кученцето на Иван Костов говори като американски наблюдател . Др. Раданчо нали си в управлението направи нещо рационално. Досега само за постове се борите .
12
9
 
9
 
! Отговори
Съвет преди 7 години
До изнервенАми айде всички разбирачи, дето драскате глупости тук, запишете си какво казва Радан Кънев и след време вижте дали не е станало точно така! Той още при съставянето на правителството беше против АБВ и ПФ, и какво стана, всеки ден изнудват Борисов, сас заплахата да съборят кабинета! Айде да гледаме фактите, а не опорните точки!Тр0л0ве!
11
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кунев кажи нещо за завряния зет от Драгалевци!
10
12
 
7
 
! Отговори
AZ22 преди 7 години
Радан е от висшия пилотаж! Тикви, учете си!
9
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
32 защокакво пак недоволстваш не е ли прав
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
5 бае ми то си е за теб бае
7
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този стана толкова досаден, колкото и ББ и ЦвЦв!
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
6 кой не е създал семейство тъъъпак Радан ли
5
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този пък говори ,колкото да не заспи.То бива говорене на глупости , но някои прекаляват вече с тях.Политиката не е за детската градина.*** си ела си е твоята Радко.Създай си семейство да имаш някакви отговорности,защото май не разбираш доста неща а се правиш на умен.Не си дорасъл да работиш за хората.Това е!
4
5
 
18
 
! Отговори
бай кольо преди 7 години
Рамадане много лесно ги квалифицираш и смяташ чуждите сметки ама да те видим на едни /особено предсрочни/ избори колко процента ще изкараш с твоето ДеСеБе, може и по-малко от АБВ да е...
3
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
радане и ти не знаеш какви ги говориш - вчера разправяше че калфин правел Московски преврат на Борисов, днес - че Борисов уволнил Калфин. последно? посппри се малко, ставаш смешен. Хубаво с добри намерения си, но само това не стига. По - добре заклеймеет Москов, лукарски и Кунева,, също и Ненчев и гласувайте с "Против" на всяко безсмислено решение на Герб. Ако трябва - отделете се от Блока. нека се види, че сте в опозиция.
2
9
 
19
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Баце, Рамадан и ПсевдПатриотите са в паника да не изтърват кокала, че повече власт няма да видят. Баце е лесен, САЩ може и прецедент да го направят, *** останалите отиват на бунището ;)
1
5
 
26
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
Глупости - на този пък как всичко му е ясно?