ДПС искат силна левица, протягат ръка към АБВ

Можем да работим в диалог с всички, обясни Йордан Цонев
15 май 2016 15:31,
70
ДПС искат силна левица, протягат ръка към АБВ
Снимка: Булфото

В ДПС са убедени, че политиците в АБВ и в БСП съзнавате политическата си отговорност пред левите избиратели и знаят път, по който да се изгради силна левица. Това заяви зам.-шефът на ПГ на ДПС Йордан Цонев в приветствието си пред Втората национална конференция на АБВ, която се провежда в зала 3 на НДК, цитиран от 24 часа.

Още по темата
"Независимо от краткия си път, АБВ успя да заеме завидно място на политическата сцена. Ние, от ДПС, отчитаме факта, че сме имали политическо взаимодействие с голяма част от вашето ръководство, както и с членовете и симпатизантите ви", допълни Цонев.  Зам.-шефът на ДПС се обърна и с ласкави думи към Първанов: "Вашият председател продължава да е единственият български президент, избиран пряко за два последователни мандата, обърна се към залата той и напомни, че ДПС е дало рамо на Първанов за държавен глава.

Цонев бе категоричен, че страната ни повече от всякога има нужда от взаимодействие между системните партии в името на политическата стабилност. Той напомни още, че за последните 3 години са се сменили 3 парламента и 5 правителства.

"ДПС предизвика предсрочни избори през 2014 г. с цел политическата стабилност да бъде възстановена, да бъде върнат диалога и езика на доверието в името на добруването на хората. Днес стабилизацията на управлението не е факт, а по-скоро пожелание", обясни той.

"ДПС може да работи в диалог с всички. Вярваме, че АБВ има политически ресурс да приема адекватните политически решения в точното време. По такива можем да работим заедно", протегна ръка към АБВ Цонев.

Сред гостите на конференцията на АБВ са още шефът на столичната организация на БСП Калоян Паргов, лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, Красимира Ковачка от БДЦ, Светлин Танчев от "Народен съюз", земеделецът Спас Панчев, Слави Бинев, Любен Дилов от "Гергьовден", Еленко Божков от БСДП и др.

Тъжно е, че след четвърт век, вместо да говорим за силна и просперираща държава, ние сме принудени да говорим за необходимостта от възраждане. Нека заедно намерим пътя, който може да изведе България към ново възраждане, призова лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. За него не трябвало да има ляво и дясно, затова се позова на Левски: Или си добър българин и работиш за Отечеството, или не си.

Президентските избори могат да родят реално политическия център, заяви и Румен Йончев от "Народен съюз".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужас... Пак те!
34
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Триста хиляди долара,със недоказан произход произход на Данчо - ментата.И всичко се потули..
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СИЛНИТЕ ЛЕВИ ПАРТИ КАТО ТИЯ В ЕВРОПА СЕ БОРЯТ И ПОСТИГАТ СЛЕДНОТО В ЕВРОПА МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ ОТ 690- 1500 ЕВРО, 14 ЗАПЛАТИ ЕДНА С ЛЯТНАТА ОТПУСКА, ДРУГАТА НА КОЛЕДА, ОТПУСКА 25-30 ДНИ, ЗА 25 Г ТРУД В ДАДЕНА ОБЛАСТ- ПОЛУЧАВАШ МАКСИМАЛНОТО ЗАПЛАЩАНЕ, ПОСЛЕ БОНУСИ КЪМ ПЕНСИЯТА РАБОТНА СЕДМ. 38/40 ЧАСА, ДЪРЖАВИТЕ ПОДПОМАГАТ БЕДНИТЕ И ИНВАЛИДИТЕ, ТАКСА 6 ЕВРО И СИ ВЗИМАШ ЛЕКАРСТВАТА, СОЦ СИСТЕМА ТИ ПОЗВОЛЯВА ДА БОЛЕДУВАШ, А ДРУГ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ТЕБ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ- ТОВА ПРАВЯТ СИЛНИТЕ ЛЕВИ ПАРТИИ.
32
0
 
8
 
! Отговори
неръждавейка преди 7 години
пак ли ще се целуват в страстна прегръдка на моста пред заблудените туристи с автобуси и трен от Видин и Джебел, този път поради други ангажименти на Серьожа и Владко в главните роли Рафаелица накичена с рози и Ментата в картонена ризница с бял щит. После пее Кобзон с Любе и полковника на плейбек, а Ореша налага тройно ембарго на Русия, Жирчо тропа сиртакийски казачок с батушки по крепостните, форумите жужат, рекламите радостно премигват.
31
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
120 депутати.Стига хрантутци.Прав е Слави Трифонов
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРОТЯГАТ РЪКА....ДА ГРАБЯТ ПАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29
2
 
16
 
! Отговори
Ешек Сики преди 7 години
Къде останаха Христо Бисеров и Делян Пеевски?Нали гласувахме за тях? Дуписето да не са ги изпратили за преквалификация в Масква?
28
1
 
9
 
! Отговори
Скитник преди 7 години
Българин- зам.председател на ДПС????
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЛЕДИХ КОНГРЕСА С ЛЮБОПИТСТВО- НЕ ЧУХ НИЩО ЗА БЕДНИТЕ РАБОТНИЦИ ЗА ИНВАЛИДИТЕ ЗА ХОРАТА ИЗОСТАВЕНИ БЕЗ ТОК, ВОДА, БЕЗ РАБОТА, РАЗПЪВАХА ЛОКУМИ И ХВЪРЧАХА СТРЕЛИ НА ОМРАЗА, НО ВИДЯХ МИЛИОНЕРИ ДО МИЛИОНЕРИ, КОИТО СЕ ОТЧЕТОХА КАТО ВИДНИ БОРЦИ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО НА РАБОТНИЦИТЕ, КОИТО НИЩО НЕ СПОМЕНАХА ЧЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК УБИВА СОЦИАЛНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ И ПРАВИ БЕДНИТЕ ОЩЕ ПО БЕДНИ СИГУРНА СЪМ ЧЕ СЛАГАТ КРАЯ НА ПРОУЧВАНЕТО ЗА ГАЗ- ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ СА ОПАСНИ ЗА ДЪРЖАВНАТА СИГУРНОСТ- ДЪРПАТ И ФАЛИРАТ
26
2
 
14
 
! Отговори
Фен на ДОСТ преди 7 години
До ЦаневНе видя ли, че пияният руснак с потури(гаспадин Даган) ОТСТРЕЛЯ своите избиратели, които го държаха на власт до сега. Каква турска партия ти се привижда? Ако погледнеш колко е слугувала ДПС на Русия от 20 години, ще видиш, че ДПС е по-радикална ПРОРУСКА партия от АТАКА и БСП взети заедно.
25
0
 
14
 
! Отговори
ист преди 7 години
Данчо ментата, Бисеров, Пеевски, хидроинжинер Доганоулу - лицето на лявото - с лява ръка в десния джоб.
24
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОООООООООО стига вече ! Едни и същи мутри от 25 години насам ! Не се ли наядоха! Нямат ли достойнство да се оттеглят и да си гледат "кефа"с откраднатото. Ще подкрепя референдума на Слави с ДВЕ ръце ..... А вие ,както искате го наричайте ( чалгаджия,мутра) , но за сега това е единствената ни вратичка за спасение. Щом депутатите го плюят ,страхуват се от него и се опитват да го омаловажат,значи ще бъде в полза за народа
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако цялата тази про-руска сбирщина АБВ, БСП , Атака и ДПС дойде на власт първата и работа ще е да спре проучванията за нефт и газ! Ай на бас!
22
6
 
15
 
! Отговори
Фен на ДОСТ преди 7 години
Руската пета колона пак се активизира, пак ще има слугинаж в полза на Русия. ДПС предаде турците, да живее ДОСТ!
21
0
 
13
 
! Отговори
Ха! преди 7 години
На АБВ са им силни само приказките.
20
3
 
12
 
! Отговори
Българин Патртиот преди 7 години
България е християнска държава! Бурката трябва да се забрани! Който иска да живее в християнска България трябва да спазва християнските закони!
19
3
 
5
 
! Отговори
ГРЪБ преди 7 години
Споко, ще пия пак едно турско кафе с бея на ДОСТ! И ще оправя нещата! Ние бием, бсп,абв и дпс падат!
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И при мажоритарни избори тези господа пак ще управляват само че с подставени лица - спасение няма !
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До българинаАз пък не искам нито една турска партия! 200 депутата националисти ще оправят нещатаБyлгаp, те досега ДПС все са били около десетина процента, защо не можете да си оправите koчината, нали останалите депутати са "българи"?
16
1
 
5
 
! Отговори
Kata logos преди 7 години
Bibliotekarite mardat...