ДПС искат силна левица, протягат ръка към АБВ

Можем да работим в диалог с всички, обясни Йордан Цонев
15 май 2016 15:31,
70
ДПС искат силна левица, протягат ръка към АБВ
Снимка: Булфото

В ДПС са убедени, че политиците в АБВ и в БСП съзнавате политическата си отговорност пред левите избиратели и знаят път, по който да се изгради силна левица. Това заяви зам.-шефът на ПГ на ДПС Йордан Цонев в приветствието си пред Втората национална конференция на АБВ, която се провежда в зала 3 на НДК, цитиран от 24 часа.

Още по темата
"Независимо от краткия си път, АБВ успя да заеме завидно място на политическата сцена. Ние, от ДПС, отчитаме факта, че сме имали политическо взаимодействие с голяма част от вашето ръководство, както и с членовете и симпатизантите ви", допълни Цонев.  Зам.-шефът на ДПС се обърна и с ласкави думи към Първанов: "Вашият председател продължава да е единственият български президент, избиран пряко за два последователни мандата, обърна се към залата той и напомни, че ДПС е дало рамо на Първанов за държавен глава.

Цонев бе категоричен, че страната ни повече от всякога има нужда от взаимодействие между системните партии в името на политическата стабилност. Той напомни още, че за последните 3 години са се сменили 3 парламента и 5 правителства.

"ДПС предизвика предсрочни избори през 2014 г. с цел политическата стабилност да бъде възстановена, да бъде върнат диалога и езика на доверието в името на добруването на хората. Днес стабилизацията на управлението не е факт, а по-скоро пожелание", обясни той.

"ДПС може да работи в диалог с всички. Вярваме, че АБВ има политически ресурс да приема адекватните политически решения в точното време. По такива можем да работим заедно", протегна ръка към АБВ Цонев.

Сред гостите на конференцията на АБВ са още шефът на столичната организация на БСП Калоян Паргов, лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, Красимира Ковачка от БДЦ, Светлин Танчев от "Народен съюз", земеделецът Спас Панчев, Слави Бинев, Любен Дилов от "Гергьовден", Еленко Божков от БСДП и др.

Тъжно е, че след четвърт век, вместо да говорим за силна и просперираща държава, ние сме принудени да говорим за необходимостта от възраждане. Нека заедно намерим пътя, който може да изведе България към ново възраждане, призова лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. За него не трябвало да има ляво и дясно, затова се позова на Левски: Или си добър българин и работиш за Отечеството, или не си.

Президентските избори могат да родят реално политическия център, заяви и Румен Йончев от "Народен съюз".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да не забравите и бАтака! Цялата проруска сгaн да се съберете в Коалиция на ***!
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хе, хм, вече не се стараят да се показват маскирани; 26 години се представят като нео-либерали, евфемизъм на комунисти, също като маскираните социалисти. Кой взриви дйе-пйе-сйе-то?!
53
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха, Гоце ако пак се обвърже с башибозуците ще види президентство през крив макарон!Но и за Боце се отнася същото.
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
уж всички искат силна левица, пък избират само леваци...
51
0
 
5
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
Този кога ще влезе в панделата?
50
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХА ТАКА ,СЪБЕРЕТЕ СЕ В ЛЮПИЛНЯТА НА КРАДЦИТЕ ! ВСИЧКИ ВАС КАКТО СТЕ НАКУП ТРЯБВА ДА ГИ НАТИКАМЕ ПО ЗАТВОРИТЕ ДА ВИДЯТ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ !
49
4
 
7
 
! Отговори
tezi sa преди 7 години
komuneta 100 na 100
48
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама каква левица , ляволевица или дяснолевица . Защото едни там били дясноцентрис- ти . За какво Ви е да търсите път , спазвайте стриктно 10-те Библейски заповеди и 80 % от Българския народ ще гласува за Вас .
47
2
 
12
 
! Отговори
руми преди 7 години
А-а-а , не , няма кого да подлъжете вече , сърбахме ви попарата !
46
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДиеПиеСие подава ръка на БиеСиеПие за дослук ама само до коляното. По нагоре няма да им даде да се качат.БиеСиеПие - то трябва да е високо до тревата и да гледа тъпо и да слуша по-умните, по-силните, по-известните с произход от ДиеПиеСие-то. Този дослук от сега да ви кажа е мъртво-роден.
45
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката кърти мивки. Един до друг двама предатели
44
0
 
11
 
! Отговори
TOP SECRET преди 7 години
Дело Възродителен Процес се протаква благодарение на ДПС , айде ДПС вън от Парламента и въобще от Политиката , аминъза койем хайърсъзлар сизи
43
3
 
6
 
! Отговори
Мдааа...... преди 7 години
Ако БСП се реформира и изхвърли от ръководството си всички мафиотски "кръгове" и "обрачи"....Ако, се превърне в партия защитаваща националните интереси на Бг и бг-то общество.....Ако, професионализма, а не партийното лицемерие и кариаризъм вземат връх....Ако, БСП поеме по.консервативен курс, а не либерално-комисарския мултикултурализъм....То, БСП ще въстанови позициите си сред българитеАко, ако......
42
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-добрата новина за България е че Русия заминава в историята...
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СИЛНА ЛЕВИЦА ПРАВИ ТОВА В ЕВРОПА- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 380/1500 ЕВРО, ОТПУСКА 24/30 ДНИ, 38/40 ЧАСА РАБОТНА СЕДМИЦА, 13 ТА ЗАПЛАТА ЗА ОТПУСКА И 14 ТА ЗАПЛАТА ЗА КОЛЕДА, ОБЩИНСКИ ИМОТИ С НИСЪК НАЕМ, ОБЩИНАТА ПОЕМА РЕЖИЙНИ АКО ОСТАНЕШ БЕЗ РАБОТА, ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ НАРОЧЕН ФОНД ПОЕМА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЗАЕМА НА СЕМЕЙСТВО С ДЕТЕ ЗА ОСНОВНО ЖИЛИЩЕ, 6 ЕВРО ТАКСА И ЛЕКАРСТВАТА НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ НА КАКВА ЦЕНА СА, НЕ БЕДНИТЕ НОСЯТ ДЪРЖАВАТА НА ГРЪБ, НИКЪДЕ НЯМА ПЛОСЪК ДАНЪК- 30/75% ДАНЪК ВЪРХУ ЛИЧЕН ДОХОД.
40
2
 
5
 
! Отговори
ha ha преди 7 години
BG se e prevarnala v edna futbolna topka za edna troika Borisov , Dogan i Parvanov ... tezi trimata ve4e 15 god si podavat tazi topka na vseki 5-6 godini sega e redd na Parvanov da ulovi topkata i da si ia polzva kakto nameri za dobre . Gorko na tozi narod ako oshte ne e vidial tova !!
39
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Силна левица и силна туркица, така кремълските сатрапи смятат да унищожат България.Има и много които ги подкрепят, трябва да бъдат съдени за държавна измяна. Така кремълското жуже действа с опозицията. Трябва да се поучим от неговия опит...
38
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""ДПС искат силна левица, протягат ръка към АБВ"".................разбирай - Данчо ментата и компания са огладнели.
37
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КПСС и БКП изчадия, нали затова ви пръкна КГБ и ДС - да сте инструмент на кремълският фашзъм.
36
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рубладжийската агентура си помагат. Какво, кремълското фашистче ли ви скръцна със зъби?